Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spel is op de wagen: ook PSV aast op komst van Ramiz Zerrouki

Laatste update:

PSV heeft geïnformeerd naar Ramiz Zerrouki, zo meldt De Telegraaf vrijdagochtend. De 24-jarige middenvelder heeft over interesse niet te klagen. Eerder deze week onthulde Voetbal International dat Feyenoord weer in onderhandeling is met FC Twente over een transfer van de Algerijns international. Bij PSV wordt Zerrouki gezien als mogelijke opvolger van Ibrahim Sangaré of Érick Gutiérrez.

De Eindhovenaren houden komende zomer rekening met een vertrek van zowel Sangaré als Gutiérrez. Terwijl de Ivoriaanse middenvelder een vaste vertrekclausule van 37 miljoen euro in zijn contract heeft staan, schermt Gutiérrez met interesse uit Spanje. PSV moet dus op zoek naar één of meerdere nieuwe verdedigende middenvelders en heeft naar verluidt geïnformeerd naar Zerrouki.

Volgens De Telegraaf waakt Feyenoord voor ‘een Joey Veerman-scenario’. De Rotterdammers zijn weer in onderhandeling met FC Twente over de komst van Zerrouki, nadat een transfer naar De Kuip tijdens de afgelopen twee transferwindows onhaalbaar bleek. Feyenoord bood afgelopen winter liefst acht miljoen euro voor de de middenvelder. Veerman leek in januari 2022 hard op weg naar Rotterdam-Zuid, echter was het PSV dat de meeste daadkracht toonde na het plotselinge afscheid van Davy Pröpper en de middenvelder overnam van sc Heerenveen.

PSV lijkt inzake Zerrouki pas door te willen pakken na het vertrek van Sangaré en/of Gutiérrez, waardoor Feyenoord vooralsnog op poleposition ligt om de middenvelder van Twente over te nemen. Zerrouki beschikt nog over een contract tot medio 2024 in Enschede, al heeft de club wel de optie om die verbintenis met één seizoen te verlengen. Mocht het gewenste bedrag komende zomer op tafel worden gelegd, dan zal Twente ditmaal wel meewerken aan een vertrek.

Spierings
Voetbal International meldde donderdag dat PSV ook in de markt is voor Stijn Spierings en Branco van den Boomen. Beide middenvelders lopen komende zomer uit hun contract bij Toulouse en kunnen rekenen op behoorlijk wat interesse. De interesse in Spierings wordt door De Telegraaf bevestigd. De Eindhovenaren zien Spierings net als Zerrouki als opvolger van de mogelijk vertrekkende Sangaré.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Lag voor de hand hè. Over twee weken Ajax erbij en dan is het bingo.

5 mei 2023 om 07:22

Goed voor Twente! Dit laat de kassa rinkelen! Mooi toch

5 mei 2023 om 07:36

Hopelijk komt Ajax er ook bij. Van Zerrouki en/of Spierings als vervanger voor Sangare en/of Guti word ik echt totaal niet vrolijk van. Dan zet je niet een stapje achteruit maar ga je voor een nieuw olympisch record achteruit springen. Spierings heeft geen indrukwekkende cijfers bij Toulouse op de gebieden waar Sangare uitblinkt (intercepties, tackles, balveroveringen) en Zerrouki speelt echt een veel minder seizoen dan zijn vorige. Hij zou juist constanter geworden moeten zijn en zeker omdat hij al 24/25 is, zou je dit wel verwachten. Ik hoop dat PSV een van deze twee op de korrel heeft als vervanger voor Guti en dat er wel echt even weer een klasbak als vervanger voor Sangare wordt gehaald.

5 mei 2023 om 07:44

Zerrouki speelt juist een beter seizoen dan vorig jaar en is veel stabieler geworden. Daarnaast blinkt hij uit in intercepties en balveroveringen. Dus hij zou juist een sterke vervanger voor Sangare zijn.

5 mei 2023 om 07:54

@Rombomcu
Spierings blinkt juist uit in balveroveringen op de helft van de tegenstander en in tackles en overtredingen 😛
https://one-versus-one.com/en/players/stijn-spierings

5 mei 2023 om 08:11

Word jij wel vrolijk van Sangare en Guti dan? Ik denk dat Zerrouki meer toevoegd dan deze twee.

5 mei 2023 om 08:12

@Oeniboy, naar mijn mening heeft psv al vervanger van Sangare een echte 6 nodig, een flink slot op de deur om die echte gammele verdediging even een boost te geven en Veerman die ook wel eens zijn mannetje laat lopen te ondersteunen. Denk aan een type als Alvarez of Sangare en als je echt op een hoger niveau gaat kijken Casemiro, Fabinho (vroeger) etc. Dit zie ik niet terug in zerrouki en ik hoop dat er weer zo een type voor terugkomt want een middenveld met Zerrouki, Veerman en Xavi mist naar mijn mening de power om er in toppers en Europese wedstrijden de slag op het middenveld te winnen. @PdeB volgens de cijfers die ik had bekeken stond hij vergeleken met andere Ligue 1 spelers op plek 22 als het ging om tackles, 57 als het gaat om intercepties en bij balveroveringen op de helft van de tegenstander kon ik hem niet eens vinden in de top 50 (Bron een erg fijne app om scores bij te houden, weet niet of ik hem mag linken). Die one vs one geeft wel een fijne weergave, top 5 in overtredingen vind ik dan juist weer een statistiek die mij wat twijfel geeft, dat betekent dat hij dus relatief veel overtredingen moet maken om spelers af te stoppen, als hij beter de duels in zou gaan dan zou hij niet zoveel overtredingen nodig moeten hebben.

5 mei 2023 om 08:37

@rombomcu, via de eredivisieapp kun je alle statistieken zien. Daarin zie je dat Sangare en Zerrouki redelijk dezelfde statistieken hebben. Sangare heeft veel meer goals dan Zerrouki, waar Zerrouki verdedigend sterker is. Sangare heeft 18 intercepties, zerrouki 46. Qua cijfers komt Zerrouki na Alvarez uit de bus als echte nummer 6 in de ED. Ik zie in de beschrijving die je maakt echt de omschrijving van zerrouki.

5 mei 2023 om 09:01

Psv heeft verdedigend gezien minder te doen dan Twente. Sangare is verdedigend gezien natuurlijk veel beter dan Zerrouki. Aan de bal wellicht niet, maar Zerrouki zijn handelingsnelheid is veel te laag voor de top van Nederland.

5 mei 2023 om 07:42

Denk dat Ajax afhaakt, past goed in het systeem van Slot, maar zoals boven geschreven laat Sangare gaan dan is het een slimme stap hem over te nemen van twente plus financieel is psv toch een stuk voor op Feyenoord ma goed champions league ik aantocht voor de rotterdammers dus al met al gaat twente met de winst er van door

5 mei 2023 om 08:35

Ik zag laatst hier de suggestie van de Roon voorbij komen. Ook wel een goede, maar geen idee of dat haalbaar is.

5 mei 2023 om 08:54

Is PSV financieel echt verder dan Feyenoord? De salarishuishouding ligt hoger, maar daar moeten ze ook flink in gaan snijden. Ze moeten nu transferinkomsten gebruiken om gaten te dichten.
De Roon lijkt me niet haalbaar voor PSV die staat bij Atalanta voor 2 mln op de loonlijst. En ik denk dat als PSV grote bedragen uitgeeft, dat er dan ook de potentie voor meerwaarde moet zijn. En dat is bij de Roon gezien zijn leeftijd niet het geval.

5 mei 2023 om 09:02

De Roon is niet haalbaar, die heeft uitgesproken zich veel meer gewaardeerd te voelen in Italie. Heeft natuurlijk te maken met zijn speelstijl

Nu Ajax nog om de prijs op de drijven en de zaakwaarnemer zit er weer goed mee

Nja ‘mooi’, dan hoop ik dat PSV en vast nog meer geïnteresseerden tegen elkaar op gaan bieden en m’n eigen club afhaakt. Ik denk echt dat we aan een ander type middenvelder veel meer hebben.

5 mei 2023 om 06:59

Dat opbieden is een fabeltje. Club meldt zich bij zaalwaarnemer of speler wil overstappen. Zaakwaarnemer weet al voor welk bedrag de club aan tafel gaat. Twente wilde eerder Zerrouki niet verkopen maar het lijkt me duidelijk dat er nu afspraken zijn gemaakt over een vertrek. Ik denk dat de transfersom rond de 6 miljoen incl. bonussen komt te liggen. Contract is ook een jaar korter. Streuer heeft Zerrouki gehouden zodat Twente play offs kan spelen maar dat heeft Twente wel miljoenen gekost.

5 mei 2023 om 07:14

Als voetbalclub kijk je naar het voetbal wat je het publiek kunt bieden en gaat het niet om miljoenen te verdienen. Ik zou de miljoenen van Ajax graag inleveren als Martinez, Gravenberch, Haller en Antony te behouden waren. Dus geweldig goed gedaan van Streuer die ze enorm gaan missen bij FC Twente.

5 mei 2023 om 07:40

Erg romantisch gedacht maar niet realistisch. Ik zou willen dat het nog zo werkte als jij zegt maar dat is tegenwoordig echt niet meer zo.

5 mei 2023 om 07:44

@beebo - ''dat opbieden is een fabeltje'' // ''zaakwaarnemer weet al...''

Is opbieden dan een fabel of in dit geval een fabel?

5 mei 2023 om 08:39

Ik denk dat die vraagprijs nog steeds 8 miljoen is. Contract duurt in principe nog 2 jaar en er is concurrentie voor de aankoop.

5 mei 2023 om 09:23

@Beebo het verschil in contract is van 3 jaar naar 2 jaar, dat scheelt nog geen euro dus dat is een drogreden. Als Twente de play-offs wint, staat het net als de nummer 4 in de kwalificatie voor Conference League dus in welke zin kost Twente dit miljoenen? Enkel omdat jij denkt dat hij voor 6 miljoen gaat? We weten geen eens wat het hoogste bod was want enkel de media gooit die geruchten de wereld in. Plus, misschien gaat hij voor 10 miljoen, weten wij veel. Twente zal altijd wel een x aantal miljoen voor hem pakken en als met hem de play-offs weten te winnen, is het hoe dan ook een win-win-win voor Twente geweest.

5 mei 2023 om 09:24

@beebo. Dis jij kent de uitkomst al en weet dat het Twente miljoenen gaat kosten. Vind ik knap. Allereerst is zijn contract nog steeds 2 jaar (1+ optie) dus lang genoeg om een goede prijs te bedingen. Verder is Streuer ervaren genoeg om geen vast bedrag te noemen naar de zaakwaarnemer en dat is dus ook niet gebeurt. Het enige wat Twente gezegd heeft, is dat het mee zal werken aan een transfer waar het tot op dit moment altijd gezegd heeft niet te willen verkopen.

5 mei 2023 om 07:17

@mgmv: wat voor type denk je aan? Een creatieve 10 is natuurlijk welkom, maar Zerrouki vind ik wel onderscheidend ten opzichte van Wieffer en Timber (er vanuitgaande dat kokcu vertrekt).

5 mei 2023 om 07:25

Ik zelf heb het idee dat Wieffer en Zerrouki elkaar in de weg gaan lopen, omdat ze beide - in de basis - vanuit een diepe positie spelen en de balans bewaken, waarbij ik Wiefffer in de kleinere ruimte / onder druk beter vind voor zover ik heb gezien.

Zerrouki vind ik ook veel meer een spelverlegger met z'n mooie trap, dan iemand die lijnen doorbreekt zoals Kokcu doet (ook dribbelend).

5 mei 2023 om 07:59

Over dat eerste maak ik me niet zo’n zorgen. Met de punt naar voren is er denk ik net zoals nu ruimte voor 2 man achterin het middenveld. Ben het wel zeker met je eens dat Zerrouki niet zoals Kokcu linies doorbreekt. Wel vind ik hem verdedigend vele malen sterker dan Wieffer en Kokcu. Wellicht dat Zerrouki Wieffer/Timber verdedigend kan ontzorgen waardoor die mannen zich meer met andere zaken bezig kunnen houden. Ik heb iig wel vertrouwen in de wens van Slot. Zerrouki wederom misgrijpen zou wel echt pijnlijk zijn, ook voor Slot. Die zag Til, Bazoer en Veerman eerder ook aan zn neus voorbij gaan. Ik hoop dat Feyenoord nu kan laten zien dat ze doortastend op kunnen treden, ook met het oog op aanblijven van Slot.

5 mei 2023 om 08:04

Eens, maar aan de andere kant moet er wel een extra man komen voor de positie van Wieffer. Bij een blessue, terugval, of de gegarandderde schorsing gezien zijn spel. Misschien is het wat veel geld, maar het blijft een goede optie.

Hopelijk kan Timber de positie van Kukcu overnemen. Kunnen ze szymanski overnemen en heb je Wieffer/zerrouki voor de 6 positie.

Back ups voor de overige 2 ben ik ook benieuwd naar, maar dat weet jij vast beter dan ik. Kerel die van Zolle komt (?) en er was toch een talent voor de 10 positie (?).

5 mei 2023 om 10:25

Feyenoord schijnt al heel ver te zijn met Zerrouki volgens insiders uit Rotterdam. Alleen nu Club ook achter Vetlessen aanzit is het de vraag of Feyenoord daar nog werk van gaat maken.

Mwah. Ben nog niet zo overtuigd van zijn kwaliteiten. Beter in Toulouse gaan shoppen voor Branco van den Boomen.

5 mei 2023 om 07:18

Haha zo mooi hoe iedereen doet alsof Branco van den Boomen een geweldige speler is. Is niks bijzonders hoor denk zelfs dat hij niet gaat slagen in de Nederlandse top.

5 mei 2023 om 07:20

Branco heeft natuurlijk wel een exceptionele pass in de benen. Dat had hij bij Heerenveen al. Alleen lag zijn handelingssnelheid toentertijd te laag. Dat is omhoog gegaan. Met een balafpakker naast hem is het echt een geweldige speler en voor de Nederlandse top zeker een aanwinst. Bij PSV is hij echter wel het meest overbodig, daar hij dezelfde specifieke kwaliteiten bezit als dat Veerman bezit. En dan krijg je wel heel veel van hetzelfde.

5 mei 2023 om 08:58

Geweldige speler is misschien wat veel van het goede maar Van den Boomen draait wel echt een uitstekend seizoen in de Ligue 1 natuurlijk. Naast het feit dat hij als centrale middenvelder bij 19 goals betrokken is (6g, 13a) in een kleine 3000 minuten -met o.a. goalcontributies in de bekerfinale, maar ook in de competitie tegen PSG, Marseille en Nice bijv.- zijn zijn passing stats wel echt heel erg goed. Zo geeft hij bijvoorbeeld veruit de meeste geslaagde dieptepasses van de hele Ligue 1 (7.9 per 90min. - waarmee hij spelers als Tolisso, Veratti, Veretout, etc. ver achter zich laat). Hij zit echt in de bloei van zijn carriere momenteel, denk dat hij wel degelijk wat zou kunnen bijdragen bij een Nederlandse topclub hoor!

5 mei 2023 om 07:18

Dat is appels met peren vergelijken. Een echte spelverdeler. Een man met een geweldige pass, vergelijken met Zerrouki. Een kuitenbijtertje die ook goed kan voetballen. Branco zal voor PSV sowieso erg overbodig zijn, gezien Veerman over dezelfde exceptionele kwaliteiten beschikt. Naast elkaar zal bijna niet kunnen (dan mis je verdedigend het één en ander). Je kan dan wel elke aanvaller in de wereld heerlijk wegsteken.

Een Zerrouki is veel meer nodig bij een vertrek van Sangaré en Guti. Daarmee is Zerrouki veel meer te vergelijken namelijk. Spiering idem dito. Een balafpakker pur sang, dat wat Veerman zéér goed naast zich kan gebruiken.

5 mei 2023 om 08:12

Wel goed scoutings werk van PSV natuurlijk, of niet ?

Zal zeker een vervanger kunnen zijn, naar er hangt ook een aardig prijskaartje aan. Zulke spelers moeten toch prima te scouten zijn voor 2-4 miljoen? Nu weer 8+ uitgeven terwijl je nog veel meer posities moet verstrekken, is niet logisch.

5 mei 2023 om 07:02

Voor 2-4 miljoen heb je niet altijd een zekerheid. Ik denk dat psv ook wel graag basis spelers zien komen voor volgend seizoen.

5 mei 2023 om 08:12

PSV heeft voor 10 miljoen spelers gekocht, die doorgaans geflopt zijn. Heb dan liever dat ze wat meer spreiden en 3 spelers van 3 miljoen kopen, dan 1 van 9. Feyenoord bewijst dat een speler niet duur hoeft te zijn, om een aanwinst te worden voor je team, getuige de schaal dit jaar en de Europese campagnes dit en vorig seizoen.

Zerrouki is voor elke eredivisie club interessant. Ik verwacht ook nog wel dat naast feyenoord en psv een aantal Franse clubs zich gaan melden. Marseille is ook al aan het informeren naar hem.

Til, Veerman en Zerrouki. Leuk om ons middenveld te zien als Van Geel was aangebleven.

5 mei 2023 om 07:21

Met Veerman en Zerrouki had Feyenoord een geweldig duo gehad. Zet hier Kokcu bij en je had zo weer kampioen kunnen worden, want ik denk dat sowieso Veerman en zeer waarschijnlijk ook Zerrouki basis zou spelen bij Feyenoord. Al heeft laatstgenoemde dan natuurlijk wel concurrentie van Wieffer inmiddels.

5 mei 2023 om 07:26

Veerman had ik persoonlijk ook echt graag willen zien.

Geloof er niks van. Psv gaat doorgaans vooral voor transfervrije, of heel goedkope spelers die ergens van een bank of tribune komen om in Eindhoven eerst nog een half jaar fit proberen te worden.

5 mei 2023 om 08:04

Ja vooral Bruma en Baungartl vond ik echt goedkoop

5 mei 2023 om 08:11



Je kiest er twee uit die peperduur waren en vet mislukt. Maar de laatste 3 jaren zie je toch vooral goedkopere aankopen, veelal transfervrij. Spelers die op de bank zaten, op de tribune. Veerman is een uitzondering, Sangare ook. O ja en Max….

5 mei 2023 om 08:28

De laatste 3 jaar zaten ze ook een groot deel met lege stadions en misgelopen inkomsten. Nu hebben ze ook 2 top verkopen gedaan dus denk dat zeker een deel van dat bedrag uitgegeven gaat worden.

5 mei 2023 om 10:15

Dat was precies ook de bedoeling Yoda. Ik ben het eens met Memphisdepay hierboven. PSV had nu eenmaal niet veel geld uit te geven om in elke linie een grote kwaliteitsimpuls te doen. Zeker met de angst om weer een flater te slaan zoals bij Bruma en Baumgartl.

Maar ze zijn er zeker wel geweest hoor. Inderdaad met Veerman en Doan bijvoorbeeld. Transfervrij en een half jaar inkomen is net zo goed een uitzondering.

Mooi, hoe meer belangstelling des te hoger de prijs. We worden uitgelachen door veel Feyenoorders omdat we onze hand zouden hebben overspeelt en Zerrouki aanmerkelijk minder zal gaan opbrengen dan wat Feyenoord afgelopen winter wou betalen. We zullen het zien.

Mooimooi. Laat ze maar komen al die clubs. Mensen twijfelen aan zijn kwaliteiten, maar Zerdouki is gewoon de beste balafpakkende middenvelder van de ed (volgens alle statistieken). Werd tijd dat daar meer belangstelling voor kwam. Perfecte opvolger van Sangare of Guti bij psv. Bij Feyenoord zal het wellicht toch vechten worden om een plekje met Wieffer, en dan weet ik niet wie beter is.

5 mei 2023 om 07:50

Helemaal mee eens. Schijnt dat een aantal Franse clubs, Marseille en Lyon, ook interesse hebben. Moet wel zeggen dat ik blij ben als hij straks weg is, ben wel klaar met deze soap. En mooi dat Streuer nu de onderhandelingen nog doet.

Zerrouki gaat naar mijn verwachting aan het begin van de transferperiode verkocht worden. Geinterresseerde clubs zullen zich meteen met een bod moetej melden. Psv heeft denk ik dan ook geen tijd om te wachten op een verkoop van Sangare of Giluttierez. Verwacht dat Zerrouki gewoon naar Feyenoord gaat.

5 mei 2023 om 08:25

PSV moet toch ook wel geld hebben om hem nu al te halen. Sangare zal waarschijnlijk wel gaan vertrekken dus je kan best een gokje nemen, zeker voor PSV wordt het belangrijk om zichzelf zo snel mogelijk te versterken als ze 2e worden.

Dat zal dan zo'n beetje de eerste ,,grote deal" voor Twente worden , sinds de min of meer gedwongen verkoop van Hakim Zieyech, voor zover ik me kan herinneren.
Dit keer is de club in een positie dat er wordt onderhandeld, zonder een muur in de rug.
Ook goed om te zien dat Twente anticipeert op het mogelijke vertrek van Zerrouki.

Kom op dan, PSV, sla toe.

Verlos Feyenoord van deze obsessie van Slot…

5 mei 2023 om 08:37

En benieuwd waar jouw obsessie voor Slot vandaan komt...

5 mei 2023 om 09:33

Je kan wel sarcastisch doen maar als een trainer een heel seizoen publiekelijk aangeeft dolgraag Zerrouki te willen, roept dat je beste middenvelder bij de concurrentie speelt en tot 3 of 4x toe bij Twente aanklopt en bereid is het transferrecord voor hem te breken dan kan je toch wel spreken van een obsessie…

Dit wordt cashen voor Twente op deze manier. Als er een club is die meer dan 8 miljoen bied hoop ik dat Feyenoord hier niet in mee gaat. Goede voetballer hoor echter wordt hij wel echt te duur dan.

Leuk voor Zerrouki en hopelijk goed voor Twente. Misschien komt Ajax ook nog in beeld en helpt dat om 2 Ajax spelers die Twente op het oog heeft, over te halen bij ons te komen. Zou wel mijn voorkeur hebben

Ajax zijn jullie wakker? Alvarez gaat niet nog een jaartje blijven he. Taylor gaat die rol bij lange na niet kunnen overnemen..

Ik moet eigenlijk vreselijk lachen om al die Feyenoorders die hier Zerrouki zitten af te kraken. Arne Slot is (terecht) zo ongeveer heilig verklaard door jullie. De speler waar hij al een jaar om vraagt en die hij kennelijk beter vind dan wat jullie hebben vinden jullie fans kennelijk niet goed genoeg. Dat betekent dus eigenlijk dat jullie zeggen Arne Slot je bent gek. Dan breng je de club zoveel succes en dan verklaren de fans je voor gek en zeggen dat je er totaal geen verstand van hebt. Ben je mooi klaar mee als Slot.

5 mei 2023 om 11:07

Je zal nog g meer lachen als je de reacties van Feyenoorders terugleest na het afketsen in de winterstop. Twente zou hebben gegokt en verloren, dat kon toch niet in hun positie, Zerrouki gaat muiten, in de zomer voor een schijntje ophalen etc etc. Prachtig

5 mei 2023 om 16:12

Tja. Een andere speler waar Slot een jaar lang om vroeg was Javairo Dilrosun. Die is ook niet bepaald lekker uit de verf gekomen.

Slot heeft geweldig gepresteerd, maar niemand is foutloos. En als hij nu de trein naar London pakt zit Feyenoord met de gebakken peren: een hele selectie naar de hand van een trainer gevordm die weg is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren