Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Speculatie over toekomst Ibrahimovic: ‘Daar wil hij zijn loopbaan afsluiten'

Laatste update:

Zlatan Ibrahimovic maakte woensdag bekend dat hij Los Angeles Galaxy achter zich laat. Er wordt nu veelvuldig gespeculeerd over waar de toekomst van de 38-jarige spits ligt. Guillermo Barros Schelotto, die de trainer van Ibrahimovic was bij LA Galaxy, beweert bij Radio Kiss Kiss dat hij zijn loopbaan wil besluiten in Italië.

Ibrahimovic speelde tijdens zijn loopbaan al voor Juventus, Internazionale en AC Milan, maar zou volgens Barros Schelotto dus graag willen terugkeren in Italië. De Zweedse spits werd recent in verband gebracht met AC Milan, terwijl ook Napoli genoemd werd als de mogelijke bestemming voor Ibrahimovic. “Ik weet niet wat Ibra nu gaat doen. Hij is een geweldige speler, maar ik weet niet wat zijn volgende stap zal zijn”, zegt de trainer van LA Galaxy.

“Misschien dat hij zijn loopbaan bij Napoli of AC Milan zal afsluiten. Ik weet niet waar, maar hij wil zijn carrière afsluiten in Italië. Dat verdient hij ook”, geeft Barros Schelotto te kennen. Ibrahimovic kent Carlo Ancelotti, de huidige trainer van Napoli, nog van hun gezamenlijke tijd bij Paris Saint-Germain. “Ze kennen elkaar goed en Zlatan heeft duidelijk de karaktereigenschappen die Napoli momenteel nodig heeft.”

Ibrahimovic maakte woensdagavond via sociale media bekend dat hij de Major League Soccer achter zich laat. “Bedankt LA Galaxy, dankzij jullie kreeg ik het gevoel weer te leven. Aan de Galaxy-fans: jullie wilden Zlatan en ik heb jullie Zlatan gegeven. Graag gedaan. Het verhaal gaat nu verder. Gaan jullie maar weer honkbal kijken.”

Zie jij Zlatan Ibrahimovic terugkeren in Italië?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ze hebben daar Milik nu, die kan leren van Zlatan, ik weet niet of hij AC moet gaan doen nog, dat kan wel tegenvallen

15 november 2019 om 00:01

Ik denk dat Zlatan sowieso gaat tegenvallen in Italië. Heeft nu weer een tijdje niet echt op niveau gespeeld, en is al op leeftijd. Zijn tijd zit er ben ik bang gewoon op.

15 november 2019 om 00:21

En ik denk dat die ouwe gek het gewoon flikt als hij terugkeert, zijn arrogantie is waaay over the top en begint heel irritant te worden zelfs, maar hij flikt het altijd en overal, ik zou hem graag zien terugkeren!

Als Ajax zijnde gewoon jaarlijks 4M. euro aanbieden.. 60 procent van de comp. laten spelen en de rest rust geven. 100 procent Europees laten spelen .. wat Europees zeker een aanwinst zal zijn. Verkoop je zeker wereldwijd nog 10 miljoen shirtjes met Zlatan erop ook omdat het zijn laatste jaar zal zijn. Ook zal het zorgen voor een extra boost voor promotie in Amerika wat ze zo graag willen dit zal gelijk betekenen dat je meer geld in ontvangst zal nemen dan je eigenlijk kwijt bent. Zlatan zal Ajax niet weigeren geloof me

14 november 2019 om 23:47

Kan. Met je mooie business plan maar gaat denk ik niet gebeuren.. Die gast moet ook tekengeld en als je zijn zaakw kent...

14 november 2019 om 23:54

Wil niet gemeen doen maar Zlatan was nooit Zlatan geworden zonder Ajax dus als dank mag bij best een jaartje wel Ajax een gunst doen.

15 november 2019 om 06:01

recente cijfers ken ik niet maar in 2017 was de club met de meest verkochte officiële shirts manchester united (2,8 miljoen). en Ajax gaat nu naar de 10? De inkomsten daarvan zouden overigens met name goed nieuws zijn voor Adidas. Die betalen immers grof geld om de shirts te maken en verkopen. Ajax krijgt er 10 hooguit 20% van. wat je zegt klopt niet, los van dat Zlatan inderdaad commercieel een groot succes zal zijn, punt is echter dat Zlatan dat zelf ook wel weet en niet voor 4 miljoen komt voetballen, dat begint eerder bij 10 en op een plek waar de zon wat vaker schijnt.

15 november 2019 om 15:57

je hebt gelijk !10.000.000 is wel erg veel .. maar aangezien een club 21 % zelf mag houden van al die shirt verkoop.is dat op een shirt van 80 euro ongeveer 17 euro.zlatan shirtjes gaan gemiddeld tussen de 2,5 -4 honderdduizend per jaar.17 x 300.000 verkochte shirtjes maakt weer 5,1 miloen euro Dat is mijn hele punt

14 november 2019 om 23:54

Die gasten voorin bij Ajax leggen letterlijk elke bal breed en gaan bijna nooit voor eigen succes. Hoe goed Zlatan ook is, hij is niet nodig. Liever een van de Belgische boys dan

15 november 2019 om 01:07

Alleen als Klaas stopt en Suarez echt niet haalbaar blijkt te zijn. Hebben al genoeg spitsen rondlopen en de vraag is of Ibra nog op niveau kan komen. Ik betwijfel het. Denk ook niet dat hij zich in rol van pinch-hitter wil schikken. Is z'n ego te groot voor.

15 november 2019 om 04:59

de mis werd door mij redelijk gevolgd vorige seizoen, en ik denk dat ibra van meer waarde kan zijn dan menig denkt. de goals die hij maakt en de intensiteit die hij op precies de juiste momenten inzet in een wedstrijd denk ik dat hij zeker van waarde kan zijn .
oké al zij Europese statistieken spreken tegen hem, de eredivisie win je sowieso met hem. en dat heeft toch zekerheid op een extra seizoen Europees. en jeugd spelers kunnen alleen maar leren cm de kwaliteiten van een speler als zlatan.

15 november 2019 om 09:04

Sorry deze zlatan komt niet meer mee in dit Ajax. Gaat het spel vertragen, talent in de weg lopen en slaat medespelers op de bek als ze hem niet aanbidden. 37 en zoveel salaris bieden is een dikke middelvinger naar het hele beleid. Gaat ook niet werken met tadic en ziyech.


Dat geld liever investeren in Aldewereld , of vertonghen.

15 november 2019 om 09:31

Zlatan was juist Europees altijd onzichtbaar. Slechtste idee allertijden als je Tadic daar hebt lopen die zo belangrijk is voor dit Ajax.

15 november 2019 om 09:39

@becksss Er zit 1 probleem in je redenering. En dat is dat Zlatan al heel zijn leven van Italiã« houdt. Dat was ook al zo toen hij naar Ajax kwam. Dus nu hij nog éã©n keer kan kiezen waar hij heen gaat, denk ik niet dat Ajax, Amsterdam of 4M per jaar hem af kunnen houden van het land waar hij van houdt.

Mag toch hopen dat Milan niet meer met Ibrahimovic in zee gaat.

14 november 2019 om 23:53

Je kan het beter andersom zeggen.milan mag blij zijn als ibra daar nog komt spelen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren