Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse tienersensatie van ‘meer dan honderd goals’ zwicht voor vet contract

Laatste update:

Toni Martínez vond zijn naam de laatste weken regelmatig terug in de geruchtenrubrieken. De kogel is nu door de kerk: de achttienjarige tienersensatie van Valencia speelt de komende seizoenen in het shirt van West Ham United. Martínez, die ‘meer dan honderd doelpunten’ maakte in de jeugdopleiding van Valencia, transfereert voor een basisbedrag van circa een miljoen euro. Door allerlei bonussen en constructies kan dat bedrag verder oplopen.

De achttienjarige Martínez laat via de officiële kanalen van West Ham United weten dat hij het geweldig vindt dat hij aan de slag mag gaan bij zo’n grote club. “Ik ga naar West Ham United voor de ontwikkeling die de club doormaakt. Dit is een fantastische kans om bij een interessante Premier League-club te gaan spelen.”

De jeugdinternational van Spanje is volgens de Daily Mirror ook gezwicht voor het geld. In Londen gaat hij het vijfvoudige verdienen van wat hij momenteel bij Valencia krijgt.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Klinkt veel belovend maar spaanse en jeugd en Engeland weet niet hoor 2werelden van verschil.

22 april 2016 om 19:04

Fabregas? Bellerin? Pique? Zijn ook voorbeelden van spelers waarbij het wel lukt

22 april 2016 om 19:19

Spaanse spelers doen het goed in Engeland hoor.

Mata, Fabregas, Silva, Bellerin, Carzola, Azpilicueta en De Gea om er een paar te noemen.

22 april 2016 om 19:38

Daar hebben jullie helemaal gelijk in. Andersom is het wel raar maar dat gebeurt niet vaak.

Ufff.. Zou zonde zijn als dit de nieuwe Isco wordt. Die werd ook jong verkocht en bracht later het veelvoudige op toen hij weer werd doorverkocht.

22 april 2016 om 17:57

Huh is dat slecht dan? Of bedoel je qua speeltijd?

22 april 2016 om 18:01

Vanuit Valencia 's perspectief bedoeld hij

22 april 2016 om 18:01

Hij bedoeld dat isco werd verkocht door valencia voor 6 miljoen aan malaga en malaga isco weer doorverkocht qan real voor 40 miljoen als ik me niet vergis

22 april 2016 om 20:16

Je vergist je, het was 32 miljoen

23 april 2016 om 10:01

ah ok snap em!

25 april 2016 om 09:37

Sorry Dante.. Ik heb idd een zwak voor Valencia, dus vandaar mijn reactie. Voor Martinez kan deze transfer nog best goed uitpakken als hij 2e

25 april 2016 om 11:58

oh nee hoor is ok. ik snapte hem gewoon ff niet. maar ik snap idd da dit soort dingen niet leuk is als het je eigen club is of een club waar je idd een zwak voor hebt.

Honderd goals? Is dat in een seizoen? Anders is het toch niet overdreven veel toch? Bojan had er meer dan 1000 gemaakt bij barcelona.

22 april 2016 om 22:45

Misschien 100 goals in de A junioren ofzo?

Hoop voor Toni dat hij zijn goede lijn daar wel doorzet en niet net zoals Aaron gaat eindigen. Valencia heeft iig wel 1e optie als hij het daar gaat maken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren