Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Spaanse promovendus in eerste vier duels direct zonder hoofdtrainer

Laatste update:

Granada versloeg vorige week in de Spaanse play-offs Elche en keert daardoor na 35 jaar terug in de Primera División. De ploeg zal een zware klus krijgen om zich te handhaven en moet het in de eerste vier competitiewedstrijden ook nog eens direct zien te redden zonder de hulp van Fabriciano Gonzalez Penelas, kortweg Fabri. De coach heeft een schorsing van vier duels gekregen.

Fabri ging door het lint in de tweede play-offwedstrijd tegen Elche, die in een 1-1 gelijkspel eindigde. In de thuiswedstrijd van Granada had de ploeg Elche op 0-0 gehouden en dus was het gemaakte uitdoelpunt voldoende om te promoveren. Kort voor tijd (’88) wist Fabri zijn zenuwen echter niet meer in bedwang te houden en ging hij flink tekeer langs de zijlijn.

De coach brulde tegen de grensrechter, verliet zijn gebied, pakte de grensrechter met beide handen vast en liep zelfs het veld in. De dienstdoende arbiter was daar niet van gediend en stuurde Fabri naar de tribune, waar hij zag dat Elche en Granada niet meer wisten te scoren. Granada promoveerde zodoende, maar Fabri moet zijn vreemde gedrag bekopen met een schorsing.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Je mag van mij best uit je dak gaan als je na 35 jaar jaar gepromoveert bent maar dit slaat toch wel alles!
Overdrijven is ook een vak zou ik zeg maar zeggen.

een goed begin is het halve werk zeggen ze he haha

word een lastige klus ben ook eerlijk gezegt bang dat ze er direct weer uitvliegen

haha dit is wel heel dom dat je zenuwen hebt is heel normaal maar dan overdrijf je wel als je dat gaat doen.

Zou me niets verbazen als er meer schorsingen volgen gezien er na afloop a la Vertongen nogal wat nare dingen zijn gezongen/geroepen richting Elche op het bordes van het gemeente huis in Granada.

Niet slim, als er nog maar 2 minuten te spelen is, maar misschien wilde hij zo wel tijd rekken...

Overigens heeft Granada best een leuke ploeg hoor!

mooi toch, dit is de ultieme sportbeleving!

Was een verschrikkelijke wedstrijd met, net als in de eerste match, Granada als enige voetballende ploeg.
Het enige wat Elche deed was schoppen en verdedigen en niet alleen tijdens de 90 minuten van de wedstrijd.
Na de tijd ging het nog even door in de spelerstunnel, waar spelers van Elche de vierende Granainos in de kleedkamer van Granada te lijf gingen.
Tevens werd de president van Granada (live op tv) door de technische staf van Elche compleet uitgescholden.
Was echt een schandalige vertoning!!

Dani Benitéz en Geijo zijn trouwens technisch begaafde en goede voetballers.
Deze jongens zullen niet onder doen voor hun collega's in de middenmoot van de Primera Division.
Dat geldt trouwens niet voor de hele ploeg jammer genoeg.

22 juni 2011 om 16:24

't Was helemaal geen verschrikkelijke wedstrijd, met name de tweede helft was geweldig om te zien en er werd vol passie gespeeld. Wat mij juist bij Elche opviel, is dat de ploeg juist wél bleef voetballen, ook na de 85'ste minuut geen blinde lange ballen naar voren, maar snel, dat wel, naar voren en over de grond die bal. Ongelofelijk jammer dat het geen 2-1 meer is geworden, Granada heeft in 4 wedstrijden precies 0 keer van Elche gewonnen en is in de competitiestand achter Elche als 5'de geëindigd (elche als 4'de). Palanca is bij Elche trouwens een geweldig talent, hele mooie techniek heeft die jongen.

22 juni 2011 om 16:43

Het is maar wat je passie noemt..
Dat Granada 4x niet gewonnen heeft ligt aan het anti-voetbal van Elche, met 8 man rond de 16, het leek wel een handbal wedstrijd.
Bij de eerste wedstrijd was het balbezit 65-35 in het voordeel van Granada, met 11 corners op 2 van Elche en 16 doelpogingen op 6.
De return was het niet anders, alleen de laatste 10 minuten zette Elche iets aan.

En Palanca is jeugdexponent van Espanol en (deels) Real Madrid die het ook niet bij Real gered heeft, jammer genoeg.

@ivanesp

Goed ik weet dat het zeker niet netjes was wat er na de wedstrijd gebeurde, maar laten we eerlijk zijn, elche was zeker de betere ploeg en heeft daarbij zelfs 2 keer weten te scoren, het eerste doelpunt was zeker geen buitenspel, maar ja, dat valt niet terug te draaien. Elche heeft kansen gehad, maar er stond een goede keeper..

elche moest komen na de0-1, en dat hebben ze geprobeerd, niet gelukt, maar als een zuivere goal in de eerste helft wordt afgekeurd, ja dan raak je zeker wel gefrustreerd en ben je boos als er zoveel op het spel staat.
Dat gebeurt nog in de hitte van de wedstrijd, maar als je eenmaal thuis bent en op een bordes zulke dingen zingt, ja dat snap ik niet. dat word toch in een hoop landen uitgezonden.

OT: Elche draait elk jaar een beter seizoen, en is dus op de goede weg, het valt nog te zien wie er allemaal vertrekken, maar als de kern blijft, mogen we het volgend jaar weer hopen dat we kunnen promoveren!!!!

22 juni 2011 om 16:43

Doelpunt was inderdaad onterrecht afgekeurd..

Vanaf de tribune kan hij gewoon aanwijzingen geven en de boel evalueren. Dit kan ik geen straf noemen!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren