Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

'Soms wordt er te veel geroddeld in de media, hij gaat niet weg bij Real'

Laatste update:

Javier Hernández had misschien gehoopt dat hij Karim Benzema uit de basis zou kunnen spelen bij Real Madrid, maar dat is niet gelukt. De aanvaller mocht dit seizoen pas een keer beginnen in een competitiewedstrijd en moest verder genoegen nemen met zes invalbeurten. Er wordt hierdoor gespeculeerd over een vroegtijdig einde van de samenwerking, maar daar zal geen sprake van zijn.

/

Real huurt Hernández dit seizoen van Manchester United en zal het voetbaljaar sowieso afmaken in Spanje, belooft zaakwaarnemer Eduardo Hernández. "Soms wordt er te veel geroddeld in de media en worden er gewoon dingen verzonnen", zegt de belangenbehartiger tegen AS. "Javier zal in januari zeker niet vertrekken bij Real."

"Natuurlijk wil hij meer spelen, maar Javier weet dat hij zijn kansen zal krijgen als hij hard blijft werken", vervolgt Eduardo Hernández. "Real heeft een geweldig team met fantastische spelers, dus het is heel lastig om in het elftal te komen, maar Javier kan zeker wat toevoegen aan het elftal. De toekomst ziet er goed uit voor hem."

Javier Hernández is goed genoeg voor Real Madrid

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij wist vanaf het begin af aan al dat hij niet basis zou spelen. Daarbij is hij van tweede wissel bij ManU nu de tweede spits van Real. Hij heeft niet echt veel te klagen.

19 december 2014 om 12:35

Of hij dacht werkelijk Big Benz(dit seizoen AMG uitvoering) uit de basis te spelen. Ik vind dat Hernandez blij mag zijn met ds minuten die hij mag maken bij real.komt voetballend tekort bij de top.

19 december 2014 om 14:45

Hahahah AMG uitvoering goeie! Ik denk dat Hernandez niet veel te klagen heeft van 4e spits bij United naar 2e spits bij Real Madrid

19 december 2014 om 15:07

Amg?

19 december 2014 om 16:38

Mercedes Benz.....- AMG...

Javier doet t beter dan suarez in de PD meer goals, maar javier vind ik een goeie stand-in voor benzema tegen deportivo maakte javier een geweldig doelpunt, of die moet blijven bij real? Dat moet nog blijken ik denk t niet maar slecht is javier zeker niet

19 december 2014 om 12:37

Kijk je serieus alleen naar goals? Suarez heeft zeker al een stuk of 6 asists. Hij is telkens aan het jagen en creëert veel kansen. Als alles op basis van goals ging, was gerd muller beter dan maradona. Stop eens met alleen naar goals kijken. Voetbal is meer dan dat. De goal is het eindresultaat van het spel. Tot dat je daar komt gaan nog veel mooie dingen vooraf.

19 december 2014 om 12:39

Maar voor spitsen zijn goals wel het meest belangrijk

19 december 2014 om 12:46

Suarez speelt op links en hermandez spits (real fan)

19 december 2014 om 12:55

Nee

19 december 2014 om 13:03

@ Cillessenthebe @ Mohammedel Ham

Suarez speelt als rechtsbuiten en niet links of in de spits. Bij Barcelona heb je al sinds Ibrahimovic geen echte spits gehad. Zelfs David Villa speelde niet als een echte spits, meer als een schaduw spits. Je hebt immers geen echte spits nodig bij Barcelona, want met Messi en Neymar heb je genoeg scorend vermogen.

19 december 2014 om 13:16

Dus die 85miljoen is weggegooid geld als zubi slim was kocht die bijvoorbeeld geen goalgetter want nu heb je 3 big ego's voorin, en suarez wordt misbruikt kon beter in liverpool blijven, wat een slecht beleid heeft barca. En die ter stegen kon beter in gladbach blijven hij speelt amper terwijl in gladbach van vaste waarde was. Kortom het beleid is nog slechter dan psv

19 december 2014 om 13:56

Zo'n onzin en dom comment is nergens niet te lezen hier, maar ja dat aside, weet je niks van barcelona.

Ik denk dat ze hem verkopen, misschien niet in jan, maar zal wel in de zomer kunnen. Real verkoopt spelers als ze willen en totaal als ze niet echt teveel aan ze hebben dus afwachten.

19 december 2014 om 14:29

slecht beleid bij barca? hou toch op, weet je wel waar je over praat?
suarez is echt geen weggegooid geld.

iedereen verwachtte ( na dat hij 4 maanden geschorst was) ow die maakt er ff 20 inn een seizoen bij barca, nee natuurlijk maakt hij dat niet, hij moet nog wennen aan de speelstijl van barca en noem maar op, maar hij heeft al 6/7 assists en bewijst elke wedstrijd weer zijn waarde. elke wedstrijd belangrijk in het spel van Barcelona en als hij zo doorgaat komen die goals vanzelf, maar met neymar en messi heb je genoeg scorend vermogen dus er is niks aan de hand. suarez is zeker een toegevoegde waarde.

neymar zijn 1e seizoen was ook niet van het allerbeste, iedereen dacht is hij wel goed genoeg voor de echte top? en nu, een seizoen later is hij gewent aan het spel van Barcelona en is het tweede topscoorder. geduld mensen gewoon geduld, die goals komen wel van suarez.

19 december 2014 om 14:32

@i love football
HATER

Denk dat het voor Hernandez het meest handige is om bij Real te blijven, wanneer hij bij een topclub wilt spelen, hier heeft hij de meeste kans op speeltijd en prijzen. Hij is jammerlijk niet goed genoeg als basisspeler voor een topclub, dus dat is een afweging die hij moet maken. Wil hij veel spelen? Dan weg bij Real en een Schalke opzoeken, dat nivo.

Hij heeft één goede wedstrijd gespeeld bij Real waar hij mooie goals maakte. De rest was hij slecht. Ik wil Morata terug.

19 december 2014 om 18:29

Morata was helemaal een blinde(ego) en slecht. Liever chicha!

19 december 2014 om 20:38

Morata had moeite met scoren, Hernandez speelt gewoon aardig als hij speelt, ik hoop dat hij dit seizoen nog wat wedstrijden met Jese erbij zal spelen. Lijkt me een dynamische combo voor de laagvliegers.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren