Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Solo vanaf veertig meter is De Jong en consorten te machtig

Laatste update:

Schalke 04 heeft zeer goede zaken gedaan in de top van de Bundesliga. Die Königsblauen waren vrijdagavond met minimaal verschil te sterk voor FSV Mainz 05 (0-1) en verstevigden daarmee hun tweede plaats in de Duitse competitie. Het verschil met Borussia Dortmund en Eintracht Frankfurt bedraagt nu vier punten, al komen die teams later dit weekeinde nog in actie.

Een schitterend doelpunt van Daniel Caligiuri maakte het verschil in de Opel Arena. De aanvallende middenvelder werd tien minuten na rust op een meter of veertig van het doel van Mainz aangespeeld door Nabil Bentaleb, waarna hij aanzette voor een individuele actie. Caligiuri ging daarna drie man voorbij en legde de bal vervolgens op fraaie wijze in de verre hoek.

Het doelpunt kwam precies op het juiste moment voor Schalke, want de ploeg van Domenico Tedesco had het lang lastig met Mainz, waar Nigel de Jong als basisspeler voor het eerst sinds 10 februari weer in actie kwam. Schalke werd in de slotfase ver achteruitgedrukt, maar hield uiteindelijk stand en boekte zo zijn vierde competitiezege op rij. Mainz incasseerde op zijn beurt na één overwinning en twee gelijke spelen weer eens een nederlaag in de Bundesliga en blijft zodoende zestiende staan.

Handhaaft FSV Mainz 05 zich dit seizoen in de Bundesliga?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dramatische wedstrijd. Valt weinig meer over te zeggen. 3 punten zijn wel mooi meegenomen.

Gelukkig worden dit sort slechte wedstrijden dit seizoen wel gewonnen. Daardoor staan we nu tweede. Vorig seizoen gingen dit sort wedstrijden keer op keer verloren en dan eindig je gewoon op plek 10. Als we de tweede plek vast kunnen houden zijn we voor komend seizoen ook weer interessanter voor nieuwe spelers.

Waarom speelt amine harit niet meer? Toen hij speelde was hij altijd heel erg goed en gevaarlijk

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren