Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sánchez na nederlaag de gebeten hond in Chili: ‘Hij is dikker dan normaal’

Laatste update:

Chili verloor vorige week verrassenderwijs met 0-3 van Paraguay in de Zuid-Amerikaanse WK-kwalificatiecyclus. De woede richt zich in de dagen na de wedstrijd deels op sterspeler Alexis Sánchez, die een onopvallende wedstrijd speelde. Volgens José Sulantay, voormalig bondscoach van Chili Onder-20, is Sánchez fysiek niet in goede staat.

Sulantay merkt bij La Cuarta op dat de aanvaller van Arsenal vooral druk was met zijn transfer naar Manchester City, die niet doorging. "Nu hij geen transfer heeft gemaakt, komt hij in de problemen. Hij heeft zijn teamgenoten genegeerd en geroepen dat hij naar een club wil om prijzen te winnen. Nu moet hij terugkeren bij Arsenal. Als het niet goed gaat, zullen de Engelse media hem afbranden zoals ze deden met Claudio Bravo."

In het duel met Paraguay zag Sánchez er 'absoluut niet goed uit'. "Hij is dikker dan hij normaal is. Een speler van zijn kaliber mag dat niet overkomen", stelt Sulantay. Volgens de voormalig jeugdtrainer slaagde Sánchez er niet in om de Paraguayaanse verdediging zijn hielen te laten zien. "Hij rende niet diagonaal. Het was iemand anders op het veld, dit was niet Alexis." Chili, dat vierde staat in de groep, kruist dinsdag de degens met Bolivia in een uitwedstrijd.

Verwacht je de komende maanden veel van Alexis Sánchez?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ach toch maar met een korreltje zout nemen dit soort berichten. Destijds werd Higuain zo ook afgekraakt wegens zijn overgewicht toen hij net bij Juventus arriveerde. Legde iedereen toen het zwijgen op door goal na goal te scoren. Met Sanchez komt het ook heus wel weer goed. Misschien zit zijn afgeketste transfer er wel voor wat tussen.

Het publiek is teleurgesteld, en zoals het bericht ook aangeeft, is hij nu de gebeten tjap😉.
Het is en blijft een leuk spelertje, zo'n wedstrijd verlies je niet door 1 speler. Het team heeft gefaald!

Is dat echt zo? Is ie echt aangekomen?? Als dat zo is gaat het echt wel in de weg komen zitten, t kan ook snel eraf

Wat een onzin, hij is helemaal niet ''dikker''. Ze zoeken gewoon een speler om de schuld tegen en er een excuus aan te plakken, erg jammer.

Mocht hij wat voller zijn, is dat zeker niet proffesioneel maar zo een drama is het ook weer niet. Hij kan binnen 2 weken al zijn overtollige vet weg trainen, hij ziet er wat voller uit maar echt dik is hij niet gewoorden.

Ach ja, zelfs een Alexis met 20kg overgewicht is nog altijd 10 keer beter dan wat we nu rondloopt bij the Gunners.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren