Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slovan Bratislava blijft bezig en haalt volgende Nederlander binnen

Laatste update:
/

Na Joeri de Kamps en Lesly de Sa versterkt Slovan Bratislava zich één dezer dagen andermaal met een speler uit Nederland. Lorenzo Burnet is onderweg naar de nummer twee van Slowakije en zal maandag of dinsdag zijn contract tekenen. De 25-jarige linksback loopt uit zijn contract bij FC Groningen.

Burnet is in totaal vijf seizoenen actief geweest in Euroborg, waar hij medio 2011 belandde na zijn opleiding bij Ajax. In totaal speelde de verdediger 104 wedstrijden in de Eredivisie. Zijn verblijf bij Slovan Bratislava wordt zijn eerste buitenlandse avontuur en in het nieuwe seizoen hoopt de club de strijd met AS Trencin langer aan te kunnen gaan.

AS Trencin, de club van Tsheu-la Ling, werd dit seizoen landskampioen met twaalf punten voorsprong op Slovan. Vorig jaar bleef het de club uit Bratislava ook al voor en kreeg ook MSK Zilina geen voet tussen de deur. Burnet, De Kamps en De Sa beginnen in juli met hun nieuwe club aan de eerste voorronde van de Europa League.

Lorenzo Burnet hoorde bij FC Groningen bij de beste spelers

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Leuke stap voor dit soort jongens die de kwaliteiten ontberen om naar een grotere competitie te gaan maar toch graag naar het buitenland willen. De meesten komen dan ook wel aan het spelen toe en dat is prettiger dan een mislukt avontuur in de Championship bijvoorbeeld (manu, Holla etc.).

30 mei 2016 om 14:14

In de Championship is wel een geweldige sfeer en t betaald goed ik zal dan voor de championship kiezen

30 mei 2016 om 14:22

Als je speelt wel, maar gasten als Burnet en De Sa gaan echt geen basis spelen en dan zeg ik, als je dan een avontuur wilt dan kun je beter dit doen. Holla, 250 minuten gemaakt in een jaar; Manu 300, dat is toch niks.

Ik hoop maar dat er daar genoeg damclubs zijn waar eventuele slachtoffers van De Kamps terecht kunnen.
On: Jammer van Burnet, had hem nog graag ergens anders in Nederland gezien. Mits fit toch een leuke back voor de eredivisie.

Allemaal spelers die ook op het vierde niveau in Engeland uit zouden kunnen komen.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren