Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot voert verrassende wijziging door in opstelling Feyenoord voor duel met AZ

Laatste update:

Feyenoord en AZ hebben hun opstelling bekendgemaakt voor het onderlinge duel in de Eredivisie. Arne Slot kan tegen zijn voormalig werkgever weer beschikken over Calvin Stengs. Hij kiest er daarnaast voor om Ramiz Zerrouki op het middenveld te posteren, terwijl Maarten Martens namens de thuisploeg in defensief opzicht moet puzzelen na de rode kaart van Denso Kasius.

Slot wijzigt zijn elftal op twee plekken ten opzichte van het duel met FC Twente (0-0). De oefenmeester kan tegen AZ namelijk weer beschikken over Calvin Stengs, die tegen de Tukkers niet fit genoeg was om te spelen. Stengs begint als rechtsbuiten, waardoor er op het middenveld een plek vrijkomt voor Zerrouki.

De basisplaats van Stengs gaat ten koste van Bart Nieuwkoop, die de afgelopen twee duels startte als rechtsbuiten startte. Thomas van den Belt, die tegen Twente nog een kans op het middenveld kreeg, mist het duel in Alkmaar door een blessure.

AZ moet ondertussen vooral achterin flink puzzelen. Bruno Martins Indi is net op tijd fit om het duel te halen, maar begint op de bank. Yukinari Sugawara is met Japan nog actief op de Azië Cup, terwijl Kasius vorige week tegen een rode kaart aanliep. Daardoor is er een basisplaats voor Wouter Goes. De deze winter overgekomen Lequincio Zeefuik en Kristijan Belic beginnen op de reservebank.

AZ kende een bewogen slotfase van de transfermarkt. Aanvallend kende de club enkele mutaties. Jens Odgaard en Mexx Meerdink vertrokken op huurbasis naar respectievelijk Bologna en Vitesse, terwijl Zeefuik werd weggeplukt bij FC Volendam. Op het middenveld versterkten de Alkmaarder zich met Belic, waar ook rechtsback Gonçalo Esteves tijdelijk overkwam.

"We hebben een selectie die klaar is voor wat dit seizoen nog rest", werd Martens in aanloop naar de kraker geciteerd. "We zien genoeg mogelijkheden om ze pijn te doen. Zelf zullen we in elk geval goed voor de dag moeten komen." AZ wist onder zijn hoede nog niet te winnen. Tegen zowel PEC Zwolle als sc Heerenveen werd met 2-2 gelijkgespeeld.

Opstelling AZ:

Owusu-Oduro; Goes, Penetra, Bazoer, Møller Wolfe; Mijnans, De Wit, Clasie; Addai, Pavlidis, Van Bommel.

Opstelling Feyenoord:

Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Zerrouki, Timber; Stengs, Gimenez, Paixão.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slot begint in mijn ogen ook steeds vreemdere dingen te doen..

4 februari 2024 om 13:35

Dit is toch niet zo’n gekke keuze? Had zelf ook liever Ivanusec op links; Paixao op rechts; en dan Stengs op 10. Maar liever dit dan Nieuwkoop op rechtsbuiten

4 februari 2024 om 13:42

Nou AZ draait niet zo lekker. Speel met 1 verdedigende middenvelder, geef Ivanusec tijd om op zijn positie te groeien. Bijlow; Geertruida, Trauner, Hancko, Hartman; Wieffer, Timber, Stengs; Paixao, Gimenez en Ivanusec. Zo zou ik het doen.

4 februari 2024 om 13:50

Of Ivanusec op 10, Paixao op links en Stengs op rechts.

4 februari 2024 om 13:51

Alleen is Paixao veel gevaarlijker vanaf links. Dit is helemaal niet zo vreemd, timber kan prima op 10.

4 februari 2024 om 13:53

Paxiao is gevaarlijker vanaf rechts en Timber is een echte 8.

4 februari 2024 om 13:55

Hier ben ik ook heel benieuwd naar. Ik denk dat dat nog wel eens de sterkste opstelling kan zijn . Je houdt snelheid op de vleugels en Ivanusec heeft een prima pass in de benen maar mist wat snelheid

4 februari 2024 om 13:56

De enige wedstrijden die Feyenoord heeft gewonnen met deze opstelling, waren de uitwedstrijd tegen een dramatisch Ajax, en de thuiswedstrijd tegen Lazio Roma.

4 februari 2024 om 13:57

De uitwedstrijd tegen Ajax was zonder Zerrouki. Pas bij de 0-3, na de hervatting kwam hij er pas in. Dus er is maar 1 wedstrijd gewonnen met deze opstelling

4 februari 2024 om 13:35

Lijkt keuzestress te hebben, iets waar onze Peter weinig laat van heeft momenteel.

4 februari 2024 om 13:38

Wat is er zo vreemd dan? En hoezo Peter geen last van? Die zet die vreselijke Van Aanholt toch ook op het middenveld afgelopen twee weken? Vind het wat overdreven allemaal hoor. Slot is gewoon een uitstekende trainer die de pech heeft dat de buitenspelers bij Feyenoord erg matig zijn.

4 februari 2024 om 14:08

Hoezo pech? Het zijn de buitenspelers die hij zelf wilde hebben/met zijn goedkeuring zijn gekomen. Dat is geen pech imo.

4 februari 2024 om 13:36

Heel gek vind ik dit ook niet. Bovendien: het loopt al maanden niet, dus dan is het toch ook wel logisch dat je als trainer dan af en toe wat anders probeert?

4 februari 2024 om 13:38

Vergeten dat de eerste 2 wedstrijden dramatisch waren met dit duo op het middenveld?

4 februari 2024 om 14:01

Nee niet vergeten.

Je zegt het zelf, de eerste 2
Wedstrijden...
Inmiddels gaan we wedstrijd nummer 20 in. Spelers kennen elkaar nu wat beter en weten wat er van ze wordt verwacht.
Wellicht gaat het nu niet zo dramatisch.

4 februari 2024 om 14:07

Het probleem met het duo is nog steeds precies hetzelfde. Dat verandert niet. Niet na 20 wedstrijden en niet na 200 wedstrijden. Dit duo heeft buiten de wedstrijd tegen Lazio nooit gewerkt.

4 februari 2024 om 13:37

Hoezo is dit vreemd? Stengs en Paixao zijn de enige buitenspelers die nog enigszins renderen. Daarnaast is Zerrouki prima als je tegen een redelijk team speelt.

4 februari 2024 om 13:37

Dit is een vrij logische opstelling toch? Je zou alleen nog Ivanusec voor Paixao kunnen doen

4 februari 2024 om 13:39

Tsja slot krijgt zijn buitenspelers maar niet aan de praat en die lijken ook onder zijn coaching allemaal slechter te worden ipv beter. Zo'n Ivanusic leek goed te beginnen, maar hoe langer ie dr is hoe verder die afzwakt, en eigenlijk is dat ook met een Paixao, Minteh en Sauer gebeurd. Ik weet niet wat Slot zn buitenspelers allemaal wil inprenten, maar wellicht voor hem eens een idee om te kijken of zijn visie op buitenspelers wel de juiste is.

4 februari 2024 om 13:42

Idd, het is veel te makkelijk om te wijzen naar de kwaliteiten van de buitenspelers. In 2.5 jaar heeft 1 buitenspeler consistent gepresteerd. Dan kun je echt niet blijven wijzen naar alle buitenspelers en mag slot is in de spiegel kijken.

4 februari 2024 om 14:16

Paixao groeide vorig jaar juist heel erg in het seizoen. Sauer is niet slechter geworden die is gewoon nog niet klaar voor het 1e. Is ook niet heel raar voor iemand van net een uur 18.En Minteh. Tja, die gozer is totaal oncoachbaar, dus denk niet dat je daar veel mee kan 😅

4 februari 2024 om 14:26

Ik denk dat hij er meer verstand van heeft dan ons allemaal bij elkaar

4 februari 2024 om 14:29

Dus? Slot maakt toch ook fouten? Iedereen riep bij het begin van het seizoen dat Wieffer en Zerrouki niet werkte. Na 2 wedstrijden zag Slot het ook. Vorige week was het duidelijk dat Nieuwkoop en vd belt niet een goede keus zou zijn. En wie hebben er gelijk?

Prima opstelling! Stengs op rechts is beste keuze nu en Zerrouki is beste middenvelder naast Timber en Wieffer.

4 februari 2024 om 13:44

Als je voor AZ bent is dit inderdaad een prima middenveld. Als Feyenoorder zie ik een opstelling met 0 creatief vermogen. Verder zie ik een Zerrouki op het middenveld die sinds zijn komst 20 slechte en 1 goede wedstrijd heeft gespeeld. Werkelijk een dramatische keuze dit van Slot. Deze opstelling heeft ons iedere keer punten gekost toen ermee werd gespeeld.

Had toch liever gewoon Stengs op 10 gezien en op de flanken Ivanusec en Paxiao.

In de competitie heeft dit middenveld nog geen 1x normaal gefunctioneerd.

Ben benieuwd of nu Dilrosun weg is, Ivanusec eindelijk weer eens wat minuten mag maken. Waarschijnlijk niet, of 5 minuutjes bij een slotoffensief..

Dit middenveld heeft 2x goed gespeeld in de CL en verder teleurgesteld. Waarom niet met Milambo starten? Naar mijn weten een betere speler dan Zerrouki.

Oh nee... Krijgen we dit middenveld weer? Dat heeft ons al zoveel kostbare punten gekost.... Buiten dat Zerrouki maar 2 wedstrijden een degelijk niveau heeft aangetikt, werkt een middenveld met Zerrouki en Wieffer gewoon niet.

4 februari 2024 om 14:00

Je kunt ook overdrijven. Zerrouki is gewoon een middenvelder die niet al teveel gekkigheid uithaalt en z’n werk doet. Het is natuurlijk geen kokcu, maar brengt verdedigend wel balans op het middenveld. En het feit dat er creativiteit mist op het middenveld, komt eerder doordat er geen degelijke buitenspelers zijn. Met beetje normaal renderende buitenspelers kon stengs op 10 en had je meer creativiteit.

Opstelling van Feyenoord naar verwachting
Ik snap niet dat Az de wit nog opstelt. Voegt niets toe en naait zijn club. De opmerking van huiberts dat Az hem de overgang gunt vind ik helemaal belachelijk. Gunnen maar er wel iets voor willen vangen lijkt mij meer dan logisch. Ik zou hem, net als Neeskens ooit overkwam bij Barcelona, niet laten ballen, niet laten trainen maar wel de tibunes laten op- en aflopen.

Wat de wedstrijd betreft hoop ik dat Claasie de baas kan zijn op het middenveld. Lukt dit niet dan wordt het 0 -3. Martens is een paar maatjes te klein voor Slot

Wieffer en Zerrouki weer ja?🫠

Lekker een creatief middenveld

vandaag voor het eerst dat ik ik hoop dat Feye wint. Jammer om te lezen dat Zerrouki dan start. Maar goed, AZ is niet in beste vorm dus moet ook zo te doen zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren