Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot schrok afgelopen duel van commentator: ‘Wist niet dat het zo extreem was’

Laatste update:

Arne Slot is geschrokken van een feitje van commentator Mark van Rijswijk. Laatstgenoemde was de verslaggever tijdens het Eredivisie-duel tussen Almere City en Feyenoord (0-2), en daarin vertelde hij dat de buitenspelers van Feyenoord sinds september pas één goal hadden gemaakt in de Eredivisie. “Daar was ik me niet van bewust”, geeft Slot aan voor de camera van ESPN.

Voorafgaand aan de halve finale van de TOTO KNVB Beker tegen FC Groningen blikt Slot terug op het afgelopen Eredivisie-duel met Almere City én blikt hij vooruit op de halve eindstrijd. De Feyenoord-trainer ontbrak tegen Almere op de bank vanwege griep.

Donderdagavond staat Timon Wellenreuther onder de lat bij Feyenoord. De verdediging wordt gevormd door Lutsharel Geertruida, Thomas Beelen, Dávid Hancko en Marcos López. Op het middenveld vormen Mats Wieffer en Quinten Timber het blok achter nummer 10 Calvin Stengs.

Ayase Ueda, de vervanger van de geschorste Santiago Gimenez, wordt voorin geflankeerd door Yankuba Minteh (rechts) en Igor Paixão (links). Luka Ivanusec belandt zodoende op de bank. Jaden Slory (18) zit voor het eerst bij de wedstrijdselectie.

In de voorbeschouwing op het duel legt Slot zijn keuze voor Minteh uit. De buitenspeler was tegen Almere City tweemaal trefzeker en krijgt mede daarom de voorkeur boven Ivanusec.

“Ik was me daar niet bewust van, maar het heeft voor- en nadelen als je voor de tv zit te kijken. Ik hoorde de commentator zeggen dat al onze buitenspelers bij elkaar sinds september maar één goal hebben gemaakt in de Eredivisie.” Alleen Paixão wist te scoren tegen FC Volendam.

“Ik wist wel dat ze weinig rendement hadden, maar zo extreem was ik me niet van bewust. Minteh maakte er twee en hij viel goed in. Hij is goed in de dribbel en het opzoeken van de tegenstander. Je hoopt en verwacht dat onze buitenspelers vandaag regelmatig in een-tegen-eensituaties gaan belanden”, aldus Slot.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Matig om je hiervan niet bewust te zijn, nee dat is slecht zelfs als je een performance coach in je staf hebt.

Paixao is gewoon niet goed genoeg. Minteh heeft wel talent, maar heeft niet genoeg oog voor zijn medespelers en het is de vraag of hij dat ooit gaat hebben. Mag Ueda inmiddels een enorme miskoop genoemd worden? Feyenoord heeft de verkeerde Japanner gekocht, de goede lopen bij NEC en Sparta.

29 februari 2024 om 20:56

Hoeveel wedstrijden heeft Ueda vanaf het begin gespeeld sinds zijn transfer? Nee, je mag hem niet als een miskoop beschouwen. (Althans, het mag wel, maar erg slim lijkt me dat niet).

29 februari 2024 om 21:04

Met alle respect, zijn invalbeurten waren niet goed. Nu heeft hij een aantal wedstrijden vanuit de basis mogen beginnen, maar ook nu is hij onzichtbaar. Is gewoon totaal niet het niveau dat Feyenoord op dit moment zou moeten nastreven. Dus ja, ik neig ook ondertussen naar een miskoop, aan hem iets te gaan laten zien

29 februari 2024 om 21:30

Hij heeft behoorlijk wat minuten gespeeld en nog geen seconde indruk gemaakt.

29 februari 2024 om 21:39

Ja, lekker zeg. Hij krijgt nu de kans in een elftal wat niet draait. Ga er maar aan staan als middenvoor. Maakt hij voorlopig indruk: nee; miskoop: veel te vroeg voor...

29 februari 2024 om 21:55

Onzin, ook toen Feyenoord een tijdje geleden nog prima speelde en geregeld indruk maakte, was het niks met hem. Altijd totaal onzichtbaar.

Echt schokkend dat Slot dit niet wist.. sowieso beginnen er hier en daar wat gaten in de filosofie van Slot te noteren. Het trage en ook zeer voorspelbare opbouwen, te veel spelers die aan de bal matig zijn (struikelen e.d., niet kijken waar iemand loopt maar weg poeieren van ballen), Timber die wel goed is in het bal veroveren maar toch echt minder is in het korte spel, Minteh kan aardig dribbelen maar ook hij struikelt regelmatig, kortom, de glans gaat er heel snel van af! iedereen weet nu wel hoe Feijenoord speelt. Tijd voor een nieuwe en sprankelende aanpak!

Hij wisselt z'n vleugels ook om de haverklap. Niet ff een tijdje laten staan om vertrouwen te krijgen en te werken aan rendement. Een slechte helft of wedstrijd en er wordt meteen gewisseld.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren