Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slot gaat mee in ‘dobbelsteenterm’ van Perez: ‘Over vier jaar is hij daarvan af’

Laatste update:

Arne Slot heeft veel vertrouwen in de ontwikkeling van Yankuba Minteh. De negentienjarige vleugelspits speelde dinsdag geen al te beste wedstrijd tegen Atlético Madrid (1-3 verlies), waardoor Kenneth Perez hem de stempel 'dobbelsteenspeler' opplakte. Slot vindt het nu een passende term, maar denkt dat Minteh over een aantal jaar van zijn grillen af is, zo zegt hij voorafgaand aan Feyenoord – PSV.

Slot begint zondag met Ramiz Zerrouki en Luka Ivanusec aan de aftrap, waardoor Minteh en Igor Paixão naar de bank verdwijnen. Hoewel laatstgenoemde vanwege zijn vorm wordt geslachtofferd, is het wisselen van Minteh vooral een tactische keuze.

"Een naar binnen spelende Stengs (nu rechtsbuiten, dinsdag nog nummer 10, red.) is veel logischer dan wanneer er nul komma nul ruimte is zoals tegen Atlético", licht Slot zijn opstelling toe. Daarop gaat de Feyenoord-trainer in op de dobbelsteen-benaming van Perez.

Slot beaamt dat het bij Minteh vaak alles of niets is. "Het is wel een term die bij hem past, moet ik zeggen. Maar ben je vier jaar verder, is hij daarvan af."

"Het moet nog blijken, maar spelers ontwikkelen zich over het algemeen. Deze jongen heeft een halfjaar in Denemarken gevoetbald en is nu bij ons, ik denk dat zijn ontwikkeling al hartstikke mooi is. Maar om dan te verwachten dat hij tegen Atlético elke keuze goed maakt, is misschien nog een brug te ver. Maar hij was wel onze dreigendste aanvaller", aldus Slot.

Maakt Minteh het seizoen af bij Feyenoord?
Vrijdag werd bekend dat Newcastle United, dat Minteh dit seizoen verhuurt aan Feyenoord, twijfelt om de Gambiaan vervroegd terug te halen. Newcastle is onder de indruk van Mintehs prestaties en heeft vanwege beperkende financiële regels niet veel te besteden komende winter.

Manager Eddie Howe liet zich onlangs op een persconferentie al uit over het mogelijke terugroepen van de buitenspeler. "We kijken naar alle spelers die we uitlenen", zei hij. "We kijken of ze van toegevoegde waarde kunnen zijn voor ons. Als het goed is voor hun carrière, dan kijken we zeker naar wat we kunnen doen."


Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik snap nog altijd niks van de huur van Minteh, je hebt niks van een koopoptie en je bent die jongen nu aan het opleiden voor Newcastle, had je m nou 2 jaar gehuurd zonder terughaal optie oke. Had nu liever slory die minuten zien maken, ook al had ie geen pepernoot geraakt

3 december 2023 om 12:38

Tja omdat t toch een redelijk goedkope, snelle versterking is. Verder ben ik het met je eens maar op de flanken hebben we gewoon niet altijd wat we nodig hebben, zeker in de breedte niet.

3 december 2023 om 12:44

Zie liever een jeugdspeler die minuten maken, met Sauer, slory en zelfs Milambo als hangende buitenspeler heb je een paar opties die daar kunnen werken, Stengs als vaste RW

3 december 2023 om 12:45

Ik vind Minteh duidelijk een versterking voor Feyenoord. Hij breekt met zijn snelheid vaak genoeg de verdediging van de tegenstander open.

3 december 2023 om 13:00

Dus jij juicht niet als Minteh voor jouw club scoort? Het draait in de top om winnen, als je dan met een kleine investering een goede spelen kan halen, dan doen clubs dat

3 december 2023 om 22:43

Je hebt pas over een aantal jaar wat aan dus waarom stel je hem op??

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren