Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Slot behoudt vertrouwen in Giménez na matige vertoning; Dilrosun gepasseerd

Laatste update:

Arne Slot kiest in de thuiswedstrijd van Feyenoord tegen FC Midtjylland voor twee nieuwe namen, zo blijkt uit de opstelling van de Rotterdamse club. De in De Kuip geliefde oefenmeester kiest in de Europa League voor Marcos López en Alireza Jahanbakhsh, terwijl Jacob Rasmussen en Javairô Dilrosun naar de bank verwezen worden. Dat betekent dat ook Santiago Giménez, die zondag tegen FC Twente het vizier niet op scherp had, het vertrouwen behoudt.

Onder de lat begint Feyenoord zoals gewoonlijk met Justin Bijlow. Pedersen start op de rechtsbackpositie. Gernot Trauner en Dávid Hancko vormen het centrale duo, terwijl Marcos López de linksback van dienst is. Daar stond Háncko zondag nog, omdat López rust kreeg van Slot. Geertruida, van origine rechtsback, begint net als afgelopen zondag op de nummer 6-positie.

Het middenveld wordt gecompleteerd door aanvoerder Orkun Kökçü en Quinten Timber. Sebastian Szymanski staat ook op het startformulier, maar begint waarschijnlijk vanaf de rechtsbuitenpositie. Ook in de afgelopen weken werd Szymanski vaak vanaf de flanken gebruikt, zodat Dilrosun op 10 kon spelen. Laatstgenoemde heeft nu zijn plekje verloren aan Jahanbakhsh.

Feyenoord staat momenteel, op basis van doelsaldo, met vier punten aan kop in Groep F van de Europa League. Lazio en Sturm Graz nemen het donderdag ook tegen elkaar op in Stadio Olimpico. De wedstrijd, die wordt gespeeld in een uitverkochte Kuip, begint donderdagavond om 18.45 uur en is te zien op Veronica en ESPN 2.

Opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Trauner, Háncko, López; Geertruida; Kökçü, Timber; Szymanski, Giménez, Jahanbakhsh

Opstelling FC Midtjylland: Lössl; Thychosen, Dalsgaard, Sviatchenko, Paulinho; Martínez, Olsson, Evander; Isaksen, Dreyer, Sisto

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Sterk staaltje journalistiek weer. Matige pot van Gimenez, kom op zeg

13 oktober 2022 om 17:43

Hoop dat hij veel mensen de mond snoert vanavond! Hoop écht dat we een killer hebben nu in de spits, hij lijkt het in zich te hebben gezien zijn loopacties en paar prachtige overtuigende goals in zijn invalbeurten.

13 oktober 2022 om 19:15

Ja loopacties had Luc Castaignios ook wel! Het gaat erom dat hun die ballen erin schieten... Hij heeft nu ook weer een goede kans gemist

En in de wedstrijd Feyenoord - Twente heeft hij ook al goede kansen gemist... Vind dat hij al veel te vroeg de hemel in word geprezen... Maar ik hoop voor jullie dat ik ongelijk hen hoor

Makkelijke avond voor Feyenoord, 4-1

"Na matige vertoning". Wat een onzin!

13 oktober 2022 om 18:18

Eens, die jongen kwam zo vaak in scoringa positie en ja dat je dan net even ongelukkig bent in de afwerking vanwege een ontketende Unnerstahl... Het woord matig is hierin niet het juiste woord.

Gimenez was toch niet matig? Voegde echt wel wat toe aan Feyenoord zondag ondanks dat goals uit bleven. En die komen vanzelf wel. Lijkt me een goede speler.

13 oktober 2022 om 18:07

Giminez was natuurlijk wel matig in de afronding, al moeten de complimenten ook naar Unnerstal. Laten we hopen dat hij vanavond het gelijk van de trainer bewijst.

13 oktober 2022 om 18:35

Gimenez liet even zien aan Danilo hoe een spits beweegt. Z'n loopacties zijn magnifiek, tel z'n aannames daarbij op en je hebt een hele goeie. Die kansen hadden er alle drie in gemogen/moeten, maar dat zie ik wel goed komen

Matige vertoning? De media beoordeelt aanvallers echt alleen of die goals maakt he…

Hmm waarom krijgt Jahankbask de voorkeur tov Walemark??

13 oktober 2022 om 17:53

Jahanbaksh lijkt al een tijdje goed in vorm te zijn... En wellicht het juiste gereedschap voor de juiste wedstrijd, hoewel Slot dat beter uit kan leggen.

13 oktober 2022 om 18:39

Jahanbaksh is niet in vorm, maar heeft wel ervaring en drive. Ik denk dat slot daarvoor kiest

Trauner en Hancko ... toch een beetje jalours op na gisteravond.

13 oktober 2022 om 17:44

En bijlow erachter😉

13 oktober 2022 om 17:45

Hancko is echt een goede aankoop. Bizar wat die jongen direct na zijn komst al toevoegd aan het elftal. Hij heeft Senesi echt vlekkeloos vervangen.

Is die verwachte opstelling ooit goed geweest haha?

Lijkt me dat Feyenoord dit gemakkelijk gaat winnen in de kuip. Geen wonderploeg die denen

13 oktober 2022 om 18:35

zijn sinds die nieuwe coach nog ongeslagen. waren in denemarken ook echt de betere partij. maargoed avond wedstrijd in een vol kuipie moet te doen zijn.

Alireza om moe van te worden...

13 oktober 2022 om 17:47

Eens maar dat word ik zo langzamerhand ook van Walemark en Dilrosun. Los daarvan heb je een ruime selectie om juist in deze tijden met veel doordeweekse wedstrijden te kunnen rouleren. Walemark kan nog steeds geen 2 wedstrijden per week aan.

Dat ie niet scoorde is matig, dat hij dusdanig slim loopt dat ie 4 keer vrij voor de keeper komt alles behalve matig. Als ie dat blijft doen, gaat ie echt wel meer goals maken (zoals ie al heeft laten zien).

Dilrosun terecht toh? Vind dat ie het al en paar wedstrijden niet laat zien. Ook vaak hebzuchtig als hij bv kan afgeven.

13 oktober 2022 om 18:37

Beetje een blind dressuurpaard. Kan prachtig dribbelen, maar het leidt naar niets

13 oktober 2022 om 18:55

Inderdaad. Op die 1e paar wedstrijden na niks laten zien.

Ik vond het nog wel meevallen hoe "matig" hij was. Volgens mij is dat een prima spits, die ook al best vaak heeft gescoord. Alleen tegen Twente niet. Ik had hem ook laten staan.

Kinderachtige titel. Hij speelde helemaal niet matig

Danilo kreeg toch alleen rust??

Weet niet of ik het matig zou noemen. Wist zichzelf goed in de juiste posities te brengen, of die er vervolgens wel of niet ingaat is toch ook wel een kwestie van geluk en pech.

13 oktober 2022 om 18:12

Bij Danilo noemen velen van jullie het een kwestie van gebrek aan kwaliteit, bij Gimenez gaat het om geluk of pech. Het is wat zeg. 😂

Gelukkig speelt ie met Geert op 6. Gimenez gaat 100% scoren.....
C'mon Feyenoord!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren