Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risicos van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Süleyman Öztürk legt uit waarom Maurice Steijn er niets van bakt bij Ajax

Maandag, 25 september 2023 om 21:32Jeroen van Poppel • Laatste update: 22:01

Waar veel analytici de pijlen na de Klassieker richten op de aankopen van Sven Mislintat, wil Süleyman Öztürk het hebben over Maurice Steijn. De huisanalist van Voetbal International maakt in een lang referaat totaal gehakt van de trainer van Ajax. "Steijn heeft geen idee wat hij aan het doen is", aldus Süley in VI Uncensored.

Ajax ging er zondagmiddag ontluisterend af tegen Feyenoord (0-3 bij staking in minuut 55). Steijn wisselde rechtsback Anton Gaaei, die schuldig was aan de eerste twee goals, al na een half uur. "Dan brengt hij Devyne Rensch in... Twee weken geleden was het andersom, wisselde hij Rensch in de rust voor een andere back... Dat zijn oplossingen voor de bühne, terwijl je zelf eigenlijk geen idee hebt wat je aan het doen bent als trainer."

Ook het wisselen van linksback Borna Sosa kan op weinig goedkeuring rekenen van Öztürk. "Salah-Eddine inbrengen in de rust is lachwekkend. Niet omdat Salah-Eddine er niets van kan, maar omdat Salah-Eddine dezelfde fouten gaat maken als Sosa. Hetzelfde geldt voor Rensch versus Gaaei. Carlos Forbs wordt de ene keer links, dan weer rechts gezet door Steijn. Er zit helemaal geen enkel idee achter het voetbal van Ajax..."

Volgens Öztürk is Steijn te druk bezig geweest met een persoonlijke vete tegen de inmiddels ontslagen Mislintat. "Ajax als geheel is geen elftal dat vanaf dag één bezig is geweest met het inslijpen van patronen. Ja, de verkeerde patronen. Na afloop zeggen dat 'tegen dit soort persoonlijke fouten niet valt te voetballen', dan zeg je eigenlijk dat al die aankopen van Mislintat niks zijn. Steijn is zes weken geleden gestopt met nadenken. 'Mislintat is een lul', dat is ongeveer de visie van Steijn voor dit elftal. Dat is geen basis."

"De bal moet vanaf de doelman naar voren, maar daar stopt eigenlijk het nadenken bij Ajax. Je ziet nul patronen, nul structuur, nul opbouw. Tegen FC Twente (3-1 verlies, red.) was het erbarmelijk, tegen Feyenoord was het nóg erbarmelijker. Het wordt eigenlijk met de week slechter, omdat het enige dat Steijn doet backs wisselen is in de rust. Dat is lachwekkend."Gerelateerd

Meer sportnieuws

58 reacties (laatste reactie door brunog999)

Ik dacht dat Suley alleen rondje langs de buitenlandse velden deed

25 september 2023 om 21:43

Tegenwoordig niet meer. Op maandag ook over het NL voetbal bij VI uncensored. Ik kan er erg van genieten.

25 september 2023 om 21:55

Ik meestal ook wel. Kan er nu niet van genieten. Maar dat heeft er vooral mee te maken dat hij hierin echt een punt heeft. Ik vind dat Steijn de tijd zou moeten krijgen. Vooral omdat een andere trainer geen garanties geeft dat er opeens punten worden gepakt, maar wel kan bijdragen aan nog meer paniek en rommel.

Maar op dit vlak neemt Steijn echt vreemde en (constante) inconsistente beslissingen. De problemen zijn zo onwijs groot dat ik niet zie hoe we hier in het komende seizoen enigszins van af moeten komen.

25 september 2023 om 22:04

Suley zei deze aflevering ook dat iedere club in de put één goede trainer weg is van resultaat. Dus houdt moed! Ik had vanochtend ook nog ergens kort gereageerd waarin ik zei dat Ajax beter kan wachten met het ontslag van Steijn en dat het eerst op bestuurlijk niveau weer moet kloppen. Ik blijf denk ik voorlopig bij dat standpunt. Het heeft geen zin om weer een type Heitinga voor de groep te gooien, er achter komen dat het nauwelijks beter loopt en dan met nat en pap werk vol te houden tot er uiteindelijk een TD komt. Ik hoop gewoon voor Ajax dat die Alex Kroes zsm komt en het bestuurlijk niveau van Ajax opgaat krikken. De rest volgt dan allemaal vanzelf.

Spijker op z’n kop, het is natuurlijk bizar dat Steijn buiten schot wordt gelaten. Hij heeft te maken met internationals, dan is het minste wat je kan doen de spelers een idee mee geven hoe ze het veld in moeten gaan en welk wedstrijdplan ze moeten hanteren voor een resultaat , in plaats daarvan focust Steijn zich op interne vetes uitvechten. Dat er nog geen enkele lijn in het spel zit bij Ajax is volledig aan Steijn te wijten, het lijkt erop dat hij geen enkel idee heeft om met goede voetballers of laten we zeggen gearriveerde voetballers om te gaan die ook gewoon internationals zijn

25 september 2023 om 21:52

Meer dan de helft is ook geen gearriveerde speler in mijn ogen. Backs kunnen er niks van, Hato is ongeloflijk jong en Sutalo loopt op schaatsen te verdedigen. De keeper is een groentje en heeft totaal geen zelfvertrouwen. Dan heb je nog Vos die net komt kijken en Forbes die ook voornamelijk hard kan lopen. Het is echt een heel erg matig team op dit moment.

25 september 2023 om 23:57

Het is zeker een matig team maar dat heeft bijv rkc vergeleken met hun ook. Die kunnen toch ook in iedere geval goed op positie staan. Ze lopen als kippen zonder kop op het veld , en dat is in mijn ogen zeker wel Steijn aan te rekenen

25 september 2023 om 22:00

Steijn z’n dagen zijn dan ook geteld als hij niet snel een serie overwinningen weet neer te zetten.

Maar is dat handig? Wie maak je trainer? Wacht je niet eerst op een nieuwe TD?

25 september 2023 om 23:08

Ik ben het bijna volledig met je eens. Er is alleen soort vicieuze cirkel ontstaan: Mislintat heeft spelers gekocht die misschien niet eens heel slecht zijn, maar niet in dit Ajax (-systeem) kunnen spelen. Nu lijkt het of ze allemaal individueel niks kunnen, maar er klopt geen hout van wat er op het veld gebeurt. Dat komt dan weer door Steijn, die de poppetjes maar niet op de juiste plaats weet te zetten omdat hij in 4-3-3 speelt waar er een aantal helemaal niet in passen. Omdat hij het ook allemaal niet meer weet maakt ie rare sprongen in zijn analyses en gooit ie individuele spelers voor de bus, zowel in de media als op het veld. Die spelers worden daar niet beter van, en daarmee lijkt het meteen weer of alle aankopen regelrecht uit het gesticht komen, en is de cirkel weer rond. Spelers zijn gierend onzeker door die situatie bij de club, want de ene wedstrijd speel je en de volgende twee niet en dan weer wel, prestaties ruk, chaos.

25 september 2023 om 23:33

Zet die backs neer in een variant met wingbacks en ze zijn plots beter. Helaas voor hen gaat Steijn dat niet doen en is de rest van de selectie er ook niet op ingericht.

Nou Steijn is de volgende zondebok, en daarna de RVC gok ik zo.

25 september 2023 om 21:44

In hoeverre kan je hem een zondebok noemen als hij medeverantwoordelijk is voor de teloorgang?

26 september 2023 om 15:41

Mee eens, maar het aantal artikelen… Daar schrik ik van.

Tja, die 3e goal van Feyenoord gaf toch wel alles aan. Zelfs in mijn belabberde 6e klas elftal maken we nog afspraken over achterin blijven staan tijdens een corner.

Als dat al niet geregeld is, wat heb je dan gedaan op de training?

25 september 2023 om 21:45

Nou, het is heel logisch dat die jongens de afspraken niet snappen. Steijn heeft nog geen 2 weken geleden, pas besloten om over te gaan op Engels als voertaal

25 september 2023 om 21:48

Dat is inderdaad nog zoiets. Dat verzin je toch niet. Dan kom je van Sparta naar Ajax als coach en is een van de eerste ideeën die je hebt om Nederlands als voertaal in te stellen terwijl het team al jaren enorm internationaal is en je directeur een Duitser.

25 september 2023 om 21:59

Is dit echt zo?? Wat kneuterig zeg. En raar aangezien je keeper al een Spanjaard is.

25 september 2023 om 22:00

@primetime

Maar dan alsnog zeg je als Cv's tegen je backs: blijf ff achter staan om de counter eruit te halen ofzo?

Alleen Rensch was er op tijd bij, maar ook die stond een stuk over de middellijn. Zelfs zonder instructies van een trainer los je dit soort dingen normaal op. Al die gasten zitten pak m beet 10+ jaar in t vak.

25 september 2023 om 22:02

@migi, geen grap. Artikel van 15 september dat de voertaal naar Engels is gewijzigd

25 september 2023 om 22:03

Belachelijk dat ie zo lang koppig is geweest. Als trainer moet je je selectie kennen. En niet in het Nederlands gaan praten met mensen die het niet verstaan. Met waarschijnlijk een vertaler erbij.
Ook al was het voor hem klote dat ie geen Nederlanders kreeg. Betekent niet dat je jezelf zo moet saboteren. Erg dom van hem.

26 september 2023 om 00:09

Primetime dan teken je het toch desnoods? Kan me niet voorstellen dat hij gewoon nederlands sprak en dat degene die het niet verstonden dan maar geen opdrachten/afspraken meekregen. Dit is satire!

26 september 2023 om 00:15

@ironmanutd, ik dacht ook even dat ik een artikel las van De Speld maar helaas. Tekenbord op het veld is wat lastig

Viel mij ook al op dat zowel Pieter Zwart (analist VI) en Suley echt keihard zijn over Steijn. Ik vind het zelf lastig om het allemaal te beoordelen. Het is wel inderdaad gewoon onverstandig om je spelers af te vallen in de media. Dat heeft eigenlijk nooit goed uitgepakt. Dat wisselen in een helft of na een half uur gaat ook nergens over, je maakt het zelfvertrouwen van een jongen daar ook mee kapot. Die Gaaei had je toch tegen Marseille kunnen zien dat hij niet functioneerde daar. Voorkomen is beter dan genezen...

Het is voor mij gewoon hopen tegen beter weten in dat Steijn er toch nog wat van weet te maken daar in Adam. Was toch gaaf geweest als een totaal niet Ajax trainer van Sparta, een Hagenees met een soort knokvoetbal er wat van kon maken. Denk echter dat dit een sprookje zal blijven.

25 september 2023 om 22:19

Je kon al weken zien dat niets met Steijn zou worden..Thuis wedstrijd voor de VEL was voor mij wel klaar.

Je zag niets, terwijl die man al weken bezig was met veel spelers.
Na paar min had hij al kunnen ingrijpen door Wijndal eruit te gooien maar die mocht tot 80e min aanmodderen.

Steijn kijkt er naar en heeft geen idee wat hij doet

25 september 2023 om 22:39

"Was toch gaaf geweest als een totaal niet Ajax trainer van Sparta, een Hagenees met een soort knokvoetbal er wat van kon maken"

Wat is daar gaaf aan. Ajax speelt geen knokvoetbal en moet die ambitie helemaal niet hebben. Begrijp je wel waar Ajax voor staat? Steijn heeft ten koste/over de rug van de club, het team en individuele spelers zn eigen hachje proberen re redden.

Edit: ik heb begrepen dat t Steijn is die de Telegraaf flink informeert. Je kan van alles zeggen over Mislintat maar die piste iig niet buiten de deur. Geloof dat ik wat spreekwoorden verknoei maar goed

25 september 2023 om 22:51

Ik snap dat jij als Ajacied er anders naar kijkt dan ik als psver. Ajax trainers zijn over het algemeen altijd redelijk hetzelfde namelijk: 1. Ajax moet dominant zijn en de bal zoveel mogelijk in de ploeg houden 2. Ajax moet opbouwen via het middenveld vanuit de verdediging. 3. De bal moet het werk doen. 4. Lange bal spelen is alleen absolute noodoplossing 4. Kapsel moet kaal hoofd zijn.

Ajax trainers zijn vaak vrij idealistisch als ik het zo mag noemen. Dan was het toch wel interessant om is een ander soort trainer te zien, die meer bekend staat om een soort getafe voetbal. Tel daarbij op dat het soort underdog verhaal is omdat eigenlijk niemand zag aankomen dat Maurice Steijn het ooit verder zou schoppen dan een Sparta. Dat maakt het voor mij interessant om te kijken. Maar nogmaals ik snap dat jij als ajax fan hier niet blij mee bent en liever een type Bosz/ten Hag hebt. Voor mij heeft hij wel een beetje de gunfactor.

25 september 2023 om 23:04

Ja vooral punt 4 is erg belangrijk natuurlijk . Op zich snap ik wat je zegt misschien had ik dat als buitenstaander ook wel gehad. Maar daarnaast zijn er wel echt wat meer fundamentele redenen waarom ik in ieder geval deze man liever gister dan vandaag uit de club zou hebben.

Veel duidelijker kun je niet zijn wat dat betreft, Steijn heeft er echt een potje van gemaakt in z'n strijd met Mislintat. Gelukkig zit Steijn vuistdiep bij de meeste media lui die zich vooral richten op dingen buiten het veld.

Eigenlijk hoop ik dat Feyenoord nog even flink aan zet in die 35 minuten en de boel op een hoopje speelt, misschien gaan dan de ogen open en zien ze wat er voor clown is binnen gehaald.

Zo terecht dit. Steijn heeft nu in of voor de rust gewisseld: Van den Boomen 2x Sosa Mannsverk Gaaei. Hij doet daarmee of individuele spelers debet zijn aan het slechte spel, terwijl het collectief matig is, niemand in vorm is, elke week andere spelers in de basis staan, en er geen duidelijke tactiek is. Dat zijn al vier spelers wiens vertrouwen je weinig goed doet (en misschien vergeet ik nog een paar). Daarnaast, en dat noemt Öztürk niet, heeft Steijn eerst weken lang de jeugd genegeerd toen hij die wel in moest passen (toen de aankopen er nog niet of pas net waren) om vervolgens ineens alleen maar jeugd op te stellen als dat juist niet meer nodig zou moeten zijn (nu de aankopen er al een paar weken zijn). Last but not least gaat Steijn temidden van deze chaos even op vakantie. Daar kan ik ook echt nog steeds niet bij met m'n hoofd.

25 september 2023 om 22:21

Je ziet Slot organiseert continue oefenwedstrijden om zijn gehele selectie fit te houden, en wat doet Steijn..

Erik deed dat ook. Veel oefenwedstrijden.

25 september 2023 om 23:03

@mrkrillin, nu heb ik erg veel op te merken aan Steijn hoor maar wanneer en met wie moet hij oefenwedstrijden houden? Het programma zit al helemaal vol en in de interland periode waren er maar 3 fitte veldspelers die niet uitvlogen voor interlands omdat al die buitenlanders bij niet bepaald grote voetbalnaties spelen. Bij Feyenoord bleef er tijdens de interlandperiode nog een aardig team over van de selectie met Timber, Dilrosun, Paixao, Beelen, van der Belt, Nieuwkoop, Minteh, Stengs. Tijdens de eerste wedstrijden was er wel ruimte maar toen was de helft er nog niet en kon 80 procent op de bank nog met Jong Ajax meedoen

Dit is echt een van de weinige voetbalpraatprogramma's die ik de laatste tijd vaker luister, want de rest is inmiddels tot een treurenswaardig niveau afgedaald. Inhoudelijke voetbalkennis, kleinere clubs die ook aan bod komen en simpelweg praten over relevante onderwerpen rondom voetbal; daar kunnen die televisieprogramma's nog echt van leren. En niet onbelangrijk, Süleyman Öztürk is gewoon prettig om naar te luisteren als hij de tijd krijgt om zijn mening te onderbouwen en naar een bepaald standpunt toe te werken.

25 september 2023 om 22:37

Helemaal gelijk, kennis, tactische analyses, geannimeerd erover kunnen praten en diverse ondewerpen maken dit momenteel het beste voetbalgerelateerde programma in nl. En dat allemaal op youtube ipv tv, veelzeggend.

Uitstekende analyse van Suley, iedereen draait er maar omheen maar Steijn is gewoon schuldig aan de wanprestaties en het verminken van heel veel spelers carrières. Mislintat heeft veel verkeerde aankopen gedaan maar door Steijn te laten zitten worden die investeringen nog minder waard, met een nieuwe trainer had het nog wel wat kunnen worden, dat was dan in ieder geval een coach geweest die met de spelers wil werken. Nu houden we 'geloof' in Steijn, maar die ligt er ook over een maand uit, want al die nieuwe spelers moeten hem niet meer.

25 september 2023 om 21:59

Is dit niet wat overdreven? Er moet gewoon gepresteerd worden en als je dan een keer een wat gevoelige wissel moet doen dan is dat nou eenmaal zo. Na 1 tegenslag vermink je ook echt geen carrière. Dat Ajax punten heeft laten liggen tegen Fortuna was slecht en tegen Excelsior hadden ze natuurlijk veel pech. Dat je dan van Feyenoord en Twente verliest vind ik eerlijk gezegd niet gek met zo veel nieuwe spelers.

25 september 2023 om 22:33

Een keertje een gevoelige wissel hoort geen probleem te zijn, maar als je elke week in de rust spelers moet wisselen doe je ook gewoon zelf als coach iets fout. Tegen Feyenoord stonden er 4 aankopen die in augustus zijn gekomen, de rest van het team was er de hele voorbereiding al. Dan kan het toch niet dat de organisatie zó gebrekkig is

25 september 2023 om 22:38

Ach, je kan dat wel 100x zeggen maar het dringt niet tot mensen door.
Ook tot en met Ludogorets was het precies hetzelfde. Toen was het ook waardeloos als wat. Maar op een of andere manier zijn mensen dat vergeten of je het wordt niet meegenomen.

deels met hem eens hoor, maar ik hoor hem niet over de assistenten, want mij is doen geloven dat vooral maduro een tactisch goede coach is. hebben die twee dan totaal geen inspraak? of vinden die het ook wel prima de beslissingen die steijn maakt?

In tegenstelling tot zijn geleuter rondom de wissel van Gaaei, ben ik het deze keer met Ozturk eens: Steijn doet maar wat en hoopt dat het een keertje goed uitvalt....er zit geen lijn in. Ik had best veel vertrouwen in Steijn maar begon twijfels te krijgen toen hij Bergwijn aanvoerder maakte. Toch denk ik dat het beter is hem te laten ziiten totdat er echt een alternatief is (en je zeker weet dat de afkoopsom zin heeft)....vrees dat Maduro nog te licht is, hoewel die wel wat krediet zal krijgen van de fans

Maar dat wist bijna iedereen zowat toen Steijn de trainer zou worden. Zowat iedereen zag dat hij niet een goeie match zou zijn met Ajax. Gewoon weer dezelfde fout gemaakt door een trainer aan te stellen die geen benul heeft hoe Ajax moet voetballen net zoals Schreuder en Heitinga. Blijft bizar dat dit Ajax telkens maar weer overkomt…

25 september 2023 om 22:21

Hoe zou Ajax moeten spelen met deze matige selectie dan?

25 september 2023 om 22:35

In ieder geval niet met maar 1 man achterin bij een corner zou een mooie start zijn.

25 september 2023 om 22:37

Gewoon met een vaste linksback, vaste rechtback, vaste VM, vaste M, et cetera.
Keuzes maken en je daaraan vast houden.
Oh ja, en een vast systeem, niet ineens met een dubbele zes gaan spelen.

Roep ik al weken! Het is een drama coach, nog erger dan Alfredje! Deze Steijn heeft enkel zijn eigen hachje zitten lopen redden en niemand heeft het door! Ajax is niet zijn prioriteit!

25 september 2023 om 22:59

Mee eens ben eigenlijk nooit zo uitgesproken out maar bij deze man echt weg ermee.

Ik zal nooit begrepen waarom iemand die nog nooit trainer is geweest, zo'n oordeel kan vellen over iemand die zijn beroep al jaren uitoefent. Echt bizar. Dat geldt voor ons, en voor deze en alle andere analisten die n.b. eerst sceptisch waren over Mislintat, want ze kenden hem niet (en da's toch de maatstaf om iemands vaardigheden te meten) het dan helemaal zagen zitten omdat hij "een heel goede" beurt maakte op die 1ste persconferentie. Wat een gek beroepstak. Echt superschraal.

25 september 2023 om 22:39

Omdat je ziet dat het slecht gaat, waar het bij andere teams met geen betere selectie beter gaat in meerdere landen tegelijk. Brighton als voorbeeld, dat basiselftal kost volgens mij nog geen 20 miljoen. Paar jaar terug was brighton dikke bagger, een goeie trainer doet wonderen.

25 september 2023 om 23:24

@goallasso, Brighton is een keer gestart met een elftal onder de 20 miljoen. Zo'n Verbruggen kostte al 20 miljoen. Hun gedeelde topscorer speelt niet alles maar die kostte ook meer dan 30 miljoen. Hun linksback die bijna alles speelt behalve die ene wedstrijd, bijna 20 miljoen

26 september 2023 om 15:18

Maar 't is niet omdat het slecht gaat dat de trainer er niets van bakt, net als een team ook geen kampioen wordt door een trainer. De spelers hebben de allergrootste impact.

Een trainer moet er inderdaad voor zorgen dat de spelers op de juiste plaats, dat de richtlijnen duidelijk zijn en dat de speler in staat is te presteren. Maar de spelers hebben nog altijd de allergrootste impact op de prestaties.

Volgens mij is Steijns wispelturigheid niet de oorzaak van kansloze nederlagen. Misschien is zijn wispelturigheid ingegeven door het spelersmateriaal.

Bovendien hebben we en de meeste analisten die nooit gespeeld hebben, Totaal geen kijk op hoe hij training geeft, hoe spelers reageren op die trainingen, wat de voorkeuren van de spelers zijn, welke richtlijnen en afspraken voor de wedstrijd gemaakt worden.

We hebben hooguit oppervlakkige kennis. Maar die onwetendheid belemmert niemand om verregaande oordelen te vellen of meningen te verkondigen.

De zelfzekerheid waarmee meningen die gebaseerd zijn op summiere kennis worden verkondigd en nagepapagaaid is echt buitengewoon bizar.

Na zijn items over juventus ben ik wel een beetje klaar met deze sluley. Bas en Aad van Toor hadden ook geen niveau maar brachten het nog enigzins leuk. Nu ook weer slaat hij de plank volledig mis, Steijn kan zijn baas toch niet openlijk afvallen? Doet hij dat, dan geeft hij Mislintat reden om hem te wippen.

25 september 2023 om 22:42

Daar gaat het helemaal niet om. Het gaat om de aantoonbaar ontbrekende voetbalvisie bij steijn om een club als ajax goed voetbal te laten spelen. Of wou je zeggen dat thuis van ludogorets verliezen, gelijk tegen fortuna en excelsior daar geen indicatie voor is? Van dat soort teams kunnen clubs als pec zwolle ook winnen, dus tot zover het dat niet aan de spelers die ajax momenteel heeft.

Wel nieuwsgierig naar bijv een Tadic die op tijd er uit is gestapt en dit zag aankomen, wat zijn verhaal nou is van wat er achter de schermen afspeelde. Die is niet voor niets weggegaan, terwijl ajax zijn droomclub was.

Makkrlijk praten voor Suley.. ga er maar aan staan. Hij doet alsof het zo makkelijk is. Grapjas.
Mag hij wel de GOAT worden genoemd, maar volgens mij loopt hij nu wel een beetje naast zn schoenen

Steijn heeft zich de afgelopen weken verschuild achter mislintat .. het waren niet zijn aankopen etc etc…. Allemaal terecht maar we zijn nu weer weken verder en mislintat is weg .. Ajax zal toch echt heel snel moeten punten Maurice ….ook jij bent verantwoordelijk …gebeurt dit niet snel dan mag hij van mij de volgende zijn. Ik zou een ervaren trainer aanstellen die bekend staat om zijn harde hand ( Henk ten cate ) .

Ik zeg dit al weken. Helaas is Steijn een lichtgewicht gebleken en nu Mislintat weg is zullen de pijlen eindelijk ook op hem gericht worden. Iedereen wil hem een kans blijven geven en het is niet zijn schuld dit en dat maar hij is wel degelijk verantwoordelijk voor hoe slecht Ajax speelt op dit moment. Ik wacht rustig af en kan niet wachten tot hij ook de laan is uitgestuurd. Vervelend mannetje die totaal geen enkel krediet meer heeft bij de spelers, zichzelf schromelijk overschat en tekort komt op tactisch vlak om dit Ajax nog uit het slop te trekken. Triest maar waar.. maar ja , mensen willen hem nog een kans geven , nou we gaan het zien wie de volgende speler is die de schuldige is of overblijfsel van Mislintat behalve meneertje Steijn zelf.

Hey Hey, eindelijk komt er wat kritiek op
Deze licht gewicht trainer! Tuurlijk heeft mislintat fouten gemaakt, maar let maar op Steijn gaat bezwijken onder de druk, en heeft over een maand nog geen vast elftal

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

Ajax

Stand
Selectie
Actuele wedstrijden
 TeamPnt+/-
8.Ajax152
9.Excelsior15-3
Voor de complete stand: Eredivisie
SpelersPositieW
J. GorterKeeper80
R. PasveerKeeper00
D. RamajKeeper60
G. RulliKeeper10
C. SetfordKeeper00
Voor de complete selectie: Clubpagina Ajax.

In de wandelgangen

Dinsdag 28 november
Arnhemmer Ferdi Kadioglu heeft zich in de kijker gespeeld bij Bayern München. Lees verder
X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren