Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Slechts 76 man aanwezig bij ‘spookduel’ Jupiler League

Laatste update:

De Graafschap zit in de hoek waar de klappen vallen en de uit de Eredivisie gedegradeerde club moet de eerstvolgende thuiswedstrijd, vrijdag tegen Helmond Sport, ook nog eens zonder publiek afwerken. Vanwege de ongeregeldheden tegen Go Ahead Eagles in de nacompetitie van vorig seizoen blijft het stadion leeg.

/

Volgens de Gelderlander zitten er in totaal 76 mensen in het stadion. Trainer Jan Vreman zet twaalf spelers, het maximumaantal, op de reservebank. “Ja, want dan kunnen zo veel mogelijk spelers de wedstrijd toch bijwonen. Helmond Sport zal dat ook wel doen, verwacht ik”, zegt de coach tegen de Gelderlander.

Per club zitten er in totaal 38 mensen in het stadion. Daarnaast zijn er een aantal journalisten, EHBO’ers, een paar clubmensen en een omroepster aanwezig. Het totaal aantal mensen aanwezig op De Vijverberg blijft steken op 76.

Het is terecht dat De Graafschap een wedstrijd zonder publiek moet spelen

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

"per club zitten er in totaal 38 mensen in het stadion. Daarnaast zijn er een aantal journalisten, Ehbo’ers, een paar clubmensen en een omroepster aanwezig. Het totaal aantal mensen aanwezig op De Vijverberg blijft steken op 76."

Per club 38 man, keer twee kom ik al op 76. Daarnaast zijn er een aantal journalisten, Ehbo'ers, een paar clubmensen en een omroepster aanwezig. Kom ik toch echt boven de 76 uit...

Slecht staaltje journalistiek weer dit!

20 oktober 2016 om 16:30

Ik denk dat je de twee keer elf die op het veld staan eraf moet trekken en dan kan het aantal wel kloppen.

Is inderdaad een beetje onduidelijk, maar volgens mij zijn de twee elftallen op het veld de verklaring.

20 oktober 2016 om 16:32

Journalistiek niet veel mis mee, echter is die journalist geen rekenwonder zo te zien!!!

Waarom mag er dan ook geen uitsupport aanwezig zijn? Helmond Sport heeft toch niks misdaan?

20 oktober 2016 om 15:52

Dat snap ik ook niet. Nu benadeel je de uitploeg ook!

Zonder een oordeel te vellen of het ook anders kan, maar het blijft natuurlijk heel triest dat heel veel mensen elke keer de dupe worden van het handelen van een stelletje volslagen gestoorde idioten. (Reactie niet op de Graafschap van toepassing, want deze debielen lopen helaas bij elke club)

20 oktober 2016 om 16:29

Tsja... elke club heeft dat toch elke wedstrijd? Waarom buscombi? Omdat 2,5% aan de snuif zit en zich niet kan gedragen... Waarom clubcard? omdat 2,5 % zich niet kan gedragen...
Zo is het toch altijd?

20 oktober 2016 om 16:40

@ccw16

Dat geeft The East toch ook gewoon goed aan? Helaas is het nu eenmaal zo dat het clubs handenvol geld kost om die paar procent in toom te houden. Het regelen van voldoende beveiliging/politie, clubcards, buscombi's enzovoort, zoals je al aangeeft. Allemaal het directe resultaat van een paar mensen die zich nooit kunnen gedragen.

Goed dat de omroepster er wel is...

Ot: erg sneu natuurlijk dat dit zo moeten, dit kost de club gewoon veel geld, maar de ongeregeldheden waren natuurlijk ook ver buiten proportie.

Toch begrijp ik dit soort regels nooit. Ik snap dat de verantwoordelijke personen gestraft moet worden, maar een wedstrijd zonder publiek is voor niemand leuk. Ook niet voor de tegenstander. Als de club gewoon een geldboete krijgt en de club dat weer verhaalt op de betreffende supporters, is dat zwaar genoeg lijkt mij. De daders gewoon een geldboete en stadionverboden geven en de club heeft een zorg minder.

Los van of ik het wel of niet eens ben met de straf vind ik de knvb zo hypocriet als maar kan. In de media lopen ze te verkondigen dat ze normalisatie willen en dat de 99% die zich wel kan gedragen gewoon moet kunnen genieten van een potje voetbal zowel uit als thuis. Dan helpen dit soort maatregelen natuurlijk niet mee. De rellen tegen GAE waren natuurlijk stom maar vrijwel alle betrokkene hebben een stadion verbod en konden dus sowieso al niet meer komen. Nu pak je vooral de gewone supporters aan die zich wel kunnen gedragen. Morgen maar wat lawaai maken op de parkeerplaats bij het stadion. Jammer maar het is niet anders

20 oktober 2016 om 19:38

Om nog maar te zwijgen over het feit dat de supporters uit Helmond ook niet welkom zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren