Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Simply The Best

Laatste update:

Bijna hadden we niet van zijn spel kunnen genieten. Hij liep in zijn tijd bij het Russische Dunamo Moskou tuberculose op, waardoor hij een halfjaar niet kon voetballen. Hij overwoog in die tijd te stoppen, hij was immers bijna gestorven. Gelukkig kwam hij erbovenop en kunnen we nu wekelijks genieten van zijn spel bij AC Milan. Thiago Silva, in mijn ogen de beste verdediger ter wereld.

/

Allereerst is Silva ijzersterk aan de bal. Hij speelt het middenveld goed in, waardoor de aanvallen sneller en soepeler verlopen. Hij ziet de ruimtes goed en daarmee zorgt hij ervoor dat hij ook altijd de juiste man aanspeelt. Daarnaast heeft hij een goede crosspass, waarmee hij het spel kan verleggen naar de andere kant zodat er meer verrassing komt in het spel. Deze crosspasses gebruikt hij echter liever niet, omdat het ook het spel vertraagt. Hij gebruikt ze alleen wanneer ze echt nodig zijn. Hij houdt het spelletje gewoon simpel, doet geen rare dingen en maakt vrijwel uitsluitend logische beslissingen, dat is natuurlijk heel belangrijk bij een verdediger.

Ook scoort hij heel gemakkelijk, dat heeft hij geleerd in zijn jongere jaren, toen hij nog rechtsvoor was. Hij kan mede zo makkelijk scoren omdat hij zoveel kracht in zijn benen heeft. Hij kan een bal kiezelhard richting doel poeieren. Hij scoort ook zo makkelijk omdat hij heer en meester is in de lucht. Hij is met zijn 1,83 meter niet de grootste, maar kan dit uitstekend compenseren. Silva is heel krachtig waardoor hij zijn tegenstander in het luchtduel aan de kant kan zetten. Zijn belangrijkste wapen in de lucht is echter dat hij geweldig hoog kan springen. Hij komt vrijwel altijd hoger dan zijn tegenstander. Ook heeft hij een heel goede koptechniek, hij kopt altijd precies de richting in waar de bal heen moet. Dat alles is duidelijk te zien bij zijn kopgoal in de wedstrijd AC Milan - Barcelona eerder dit jaar. Hij zet zijn tegenstander aan de kant, springt hoger dan hem en kopt goed en hard de hoek in.

Dan het belangrijkste van alles: Het verdedigende werk. Thiago Silva is een heel betrouwbare verdediger, zelden maakt hij blunders. Daarnaast is hij heel sterk in de een op een duels. De aanvaller van de tegenstander komt er niet zomaar langs bij hem, bijna altijd verovert de Braziliaan de bal. Dat komt omdat hij altijd geconcentreerd naar de bal blijft kijken en zich niet zomaar van de wijs laat brengen door wat schijnbewegingen. Ook heeft hij een heel goede tackle die eigenlijk altijd op de bal is. Ook zijn sliding is uitstekend te noemen. Hij lijkt een soort uitschuifbeen te hebben waarmee hij op het laatste moment toch nog aan de noodrem kan trekken. Vanwege zijn kwaliteiten in de lucht hebben lange ballen ook geen zin bij hem, hij krijgt de bal dan toch altijd wel weg. Daardoor wordt de tegenstander gedwongen het voetballend te proberen en dan wordt het, zeker voor de kleinere ploegen, toch een probleem. Ook is hij een echte leider achterin. Hij zet de verdediging neer waardoor hij ook anderen beter laat spelen.

Dan hebben we ook nog de fysieke aspecten. Zoals gezegd heeft hij veel schotkracht en is hij fysiek sterk. Daarnaast is hij ook snel voor een verdediger, vooral in de eerste meters, waardoor een aanvaller maar moeilijk van hem afkomt: De sprintduels wint Silva bijna altijd. Het knappe van hem is dat hij dit een heel duel kan volhouden, er treedt niet snel vermoeidheid bij hem op. Dankzij zijn uithoudingsvermogen kan i Rossoneri toch op het laatste moment nog een overwinning uit het vuur slepen.

Kortom: Thiago Silva is de beste verdediger ter wereld. Hij is heel betrouwbaar achterin, is sterk aan de bal, scoort makkelijk en heeft geweldige fysieke kwaliteiten. Hij is dus een heel complete verdediger, maar blijft er nuchter onder, gaat geen rare dingen doen. Hij houdt het spelletje simpel.

Simply the best!

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Mijn 5de CE alweer,
ik hoop dat jullie hem goed vinden

Ten eerste even een foutje, het is Dynamo Moskou. Ik heb je CE even doorgelezen, en inhoudelijk heb je helemaal gelijk. Thiago Silva is een fenomeen, en in mijn ogen één van de beste verdedigers op dit moment. Je pakt zijn sterke punten er goed uit, en belicht ze op een goede manier. Schrijftechnisch ben ik nog niet echt onder de indruk. Het stuk leest niet makkelijk weg. Nogmaals, inhoudelijk ben je goed bezig, alleen probeer de volgende keer de tekst iets aantrekkelijker te maken. Van mij krijg je nu vier sterren. Ik kijk uit naar je volgende CE, het is altijd interessant om over Milan te lezen.

7 februari 2012 om 16:01

mijn volgende stuk ligt alweer bij de redactie, dus die zal snel volgen. Verder had ik het ook opgezocht over Dinamo/dynamo, maar ik zag alleen maar Dinamo staan.
Hopelijk vind je mijn volgende CE beter, bedankt voor je reactie

7 februari 2012 om 16:15

Haha, helaas staat er Dunamo in je CE. Ik wacht op je volgende stuk, ik ben ook alweer bezig aan de nieuwe van mij.

7 februari 2012 om 16:19

oke dat is wel slecht van mezelf Xd

Heel mook gemaakt!
Je geeft leuke en interessante informatie en ik kan je niet echt betrappen op spellingsfouten op Dunamo na. Het stuk leest opzich ook wel lekker en je gebruikt ook de goede woorden en daardoor maak je het stuk ook niet ingewikkeld!

Nice!
En natuurlijk 5 sterren ;-)

7 februari 2012 om 16:19

bedankt!

Sinds wanneer vertragen crosspasses het spel?
Die zijn juist bedoeld om het spel te versnellen, je bent immers sneller voorin.

Verder vind ik het een aardig, maar voorspelbaar stuk. Ik denk dat iedereen het er wel over eens is dat Thiago Silva momenteel een van de beste verdedigers ter wereld is.

7 februari 2012 om 16:16

ik heb het over een crosspass om het spel te verleggen naar de andere kant, niet over de lange bal, anders had ik dat wel gezegd

7 februari 2012 om 16:29

@ Ronaldo Dinho

Daar heb ik het ook over. Die zijn bedoeld om het spel te versnellen. Met een crosspass ben je immers eerder op een ander station (vaak voorin) dan met korte passes.

7 februari 2012 om 22:31

Dan bedoel jij dus een breedtepass. Een crossbal is namelijk altijd diagonaal.

Ik heb je CE nog niet gelezen, maar wel valt op dat je veel zinnen begint met: Ook. of: Hij



Edit: Nu dus wel gelezen, haha

Je legt goed je mening uit en ik ben het gedeeltelijk met je eens. Voor mij staat er nog één iemand boven en dat is Kompany. Het is een heel andere manier van verdedigen wat ze beide doen. Silva moet meer opbouwen, waar Kompany om de seconde een hoge bal op zich afkrijgt met een grote wilde spits in zijn nek.

Misschien dat Silva het ook wel zo goed zou doen op Kompany zijn plek, dat weet ik natuurlijk niet

4 sterren.

Walter Samuel, Gerard Pique, Nemanja Vidic en Mats Hummels vind ik persoonlijk allemaal beter. Maar ik zal wel door mijn Anti Milan bril kijken. Desondanks een prima stuk hoor. Ieder heeft zo zijn eigen mening.

7 februari 2012 om 17:01

Walter Samuel? Hij is de laatste jaren flink afgezakt. Ik zou voor Javier Zanetti, Subotic en Nagatomo kiezen.

7 februari 2012 om 17:14

Zanetti is geen Centrale verdediger. Maar als je het over de beste verdedigers alle tijden hebt komt Zanetti bij mij boven aan het lijstje hoor. Niemand kan tippen aan Il Capitano #4.

Prima stuk, ik ben het over het algemeen helemaal met je eens. Eén puntje van kritiek, ik vind de 2e alinea een beetje stroef lezen. Je begint de hele tijd een nieuwe zin, maar je zou beter langere zinnen kunnen maken in mijn optiek. Dat leest wat lekkerder.

Nogmaals, verder ben ik het helemaal met je eens, dus 4 sterren. Prima stuk

Jij gaat wel heel hard met je clubexperts de laatste tijd. Alweer een prima stuk. Ik geef jou de beoordeling die past bij dit stuk. 5 sterren dus!

Toch weer wat dingen geleerd. Mooi voor Thiago Silva dat hij na tuberculose zich er toch weer in de kijker heeft gespeeld en zo een transfer heeft gekregen naar AC Milan. Een aanwinst voor iedere voetballiefhebber. br Ook een leuk stuk, alleen (zoals al eerder is aangegeven door andere lezers) probeer de zinnen wat langer te maken en wat minder met "hij" en " ook" te beginnen. Respect voor dit stukbr

Leuke CE, alleen het is veels te eentonig en het lijkt wel alsof je een verkooppraatje in een CE hebt verwerkt. Je eigen mening ontbreekt vaak in de alinea's.

Puur omdat het over Tiago Silva gaat zou je 5 sterren krijgen. -1 voor het ontbreken van je eigen mening en -1 voor de eentonigheid = 3 ***

goed stuk over een van mijn favoriete spelers van milan op dit moment

Goede CE, ik vind Thiago Silva ook een van de beste verdedigers ter wereld (samen met Piqué). Het was wel te feitelijk, je hebt je eigen mening er niet echt in verwerkt.

4 sterren

"ook heeft hij een heel goede tackle die eigenlijk altijd op de bal is.

Ook zijn sliding is uitstekend te noemen. Hij lijkt een soort uitschuifbeen te hebben waarmee hij op het laatste moment toch nog aan de noodrem kan trekken. Vanwege zijn kwaliteiten in de lucht hebben lange ballen ook geen zin bij hem, hij krijgt de bal dan toch altijd wel weg. Daardoor wordt de tegenstander gedwongen het voetballend te proberen en dan wordt het, zeker voor de kleinere ploegen, toch een probleem.

Ook is hij een echte leider achterin. Hij zet de verdediging neer waardoor hij ook anderen beter laat spelen."

Ik ben het met je eens hoor, maar zoals je boven ziet gebruik je vaak het woord "ook", wat niet zo mooi staat. Je kunt dit beter vervangen door "ten eerste, ten tweede en tot slot". Dat staat veel professioneler. Verder een heel goed stuk, ik kijk al uit naar je volgende Milan stuk! 4 sterren!

Goeie se ben silva is inderdaad een van beste verdedigers, idd zoals hier boven gebruik verschillende termenen

Gebruik niet te veel "ook". Je somt ook veel dingen achter elkaar op dat wil nog weleens onprettig lezen.

Neejoh Tim de Cler is vele malen beter

Interessante CE, zo krijg je toch meer een inzicht van een speler die je eigenlijk niet zo vaak ziet spelen. Ik hoort wel vaak dat hij één van de beste Cv's ter wereld is maar dankzij dit soort stukjes krijg je toch meer over de specifieke kwaliteiten te weten.

Zoals ik net al zei vind ik het een interessant stuk. Echter kan het taaltechnisch wel wat beter. Je schrijft meer in een soort opsomming in plaats van een mooi vloeiend verhaal, maar dat komt vanzelf wel naarmate je meer schrijft denk ik.

Mooi stuk. Helemaal mee eens, Silva is gruwelijk goed. Je doet het goed, ga zo door.

Inhoudelijk goed. Probeer eens wat meer te spelen met de taal. Als je een stukje hebt geschreven (3 zinnen bijvoorbeeld). Lees dat dan hardop voor, probeer hier en daar wat aan te passen als het niet vloeiend loopt. Speel meer met de taal. Het moet voor de lezer ook spannend blijven, allemaal korte zinnen is wel duidelijk maar leest minder makkelijk weg. Oefening baart kunst ;

Reageer

Je moet inloggen om te reageren. Heb je nog geen account? Dan kun je je gratis registreren. Inloggen

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren