Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Silvester van der Water meldt zich af bij Heracles: ‘Dit is niet respectvol'

Laatste update:

Silvester van der Water heeft mogelijk zijn laatste wedstrijd voor Heracles Almelo reeds gespeeld. De club uit Almelo maakt zondagmiddag bekend dat de buitenspeler ‘zich heeft afgemeld’ voor de uitwedstrijd tegen Willem II. Het is onduidelijk wat precies de reden is, al is de kans groot dat het transfergerelateerd is. Luca de la Torre is de vervanger van Van der Water in de basisopstelling van de Heraclieden.

"Om 20:38 uur gisteravond stuurde hij: 'Frank, ik ben er morgen niet bij'", vertelde Frank Wormuth voor aanvang van de wedstrijd. "Dat is het laatste levensteken van hem." Na afloop van de wedstrijd tegen Willem II zal technisch manager Tim Gilissen een reactie geven over de afwezigheid van Van der Water. Hedwiges Maduro vindt het een rare gang van zaken. "Sowieso vind ik het sturen van een appje naar de trainer niet respectvol. Je kan hem gewoon bellen. Stel dat die transfer niet doorgaat, dan heb je een probleem", zei hij in de studio van FOX Sports.

"Ik begrijp hem wel, maar hij moet gewoon beter communiceren." Orlando City SC legde onlangs een bod neer voor Van der Water, maar Heracles voelde er niets voor om de buitenspeler nog voor de start van het nieuwe Eredivisie-seizoen van de hand te doen. Het is onduidelijk of het standpunt inzake de 23-jarige linksbenige vleugelaanvaller is veranderd. Volgens technisch directeur Tim Gilissen was het bedrag dat Orlando City overhad voor Van der Water 'niet interessant genoeg'.

Van der Water, met een contract tot 2021 in Almelo, liet eerder weten open te staan voor een mooie transfer naar een Nederlandse club of het buitenland. "Ik zou het graag willen." De aanvaller was in het eerste competitieduel van Heracles met ADO Den Haag (2-0) meteen van grote waarde. Uit een corner van Van der Water kopte Rai Vloet de 1-0 binnen en daarna nam de buitenspeler zelf de 2-0 voor zijn rekening.

Van der Water is al enige tijd een vaste waarde aan de rechterkant van de Heracles-aanval. De jonge aanvaller staat inmiddels op 11 doelpunten en 5 assists in 40 wedstrijden namens het elftal van trainer Frank Wormuth. Heracles nam eerder al afscheid van Cyriel Dessers, die voor vier seizoenen tekende bij Racing Genk. De verkoop van de Belgische topschutter leverde de club vier miljoen euro op.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Tegenwoordig kun je je dus gewoon afmelden voor wedstrijden als je weg wilt?
Wel beetje triest dit.

20 september 2020 om 13:41

Dat gebeurt al jaren als er een transfer dichtbij is

20 september 2020 om 13:42

Dat is om zijn transfer af te handelen, is toch vrij logisch.

20 september 2020 om 13:51

Tenzij dit binnen de club is afgesproken dat het kan, is het niet raar. Maar anders vind ik het vrij frappant. Terwijl je nog onder contract staat bij de ene club, je werkzaamheden weigeren om naar de andere club te kunnen

20 september 2020 om 13:55

Daar ga ik wel vanuit ja, een snipperdag zonder toestemming lijkt het mij niet.....................Edit had het dus mis,hij blijft dus weg zonder toestemming, echt heel fout

20 september 2020 om 14:11

Hij zou maar net geblesseerd raken. Heeft vd water zn mooie transfer niet en heracles de centen niet.

Had dit echt niet één speelronde eerder kunnen gebeuren. God we speelden zo slecht vorige week, maar Heracles won ook enkel doordat van de Water de wedstrijd van zijn leven speelde.

Ik heb zo’n gevoel dat die naar Utrecht gaat. Binnenkort nieuws dat Kerk is verkocht en ze van der Water hebben aangetrokken.

20 september 2020 om 14:02

Heeft Utrecht zoveel geld dat ze hem kunnen betalen?

20 september 2020 om 14:09

Ze hebben nog geen euro aan transfersommen betaald dit seizoen, dus mocht kerk vertrekken hebben ze wel wat geld om te investeren.

20 september 2020 om 16:29

Iedereen heeft het over de VS. Dat lijkt me voor Van de Water het soort stap waarvoor je de schepen achter je wel wil verbranden. Voor een stap naar Utrecht zou ik wat voorzichtiger zijn.

Wordt bij ons genoemd als vervanger voor Kerk, hoop het niet. Deze jongen is niet van het niveau dat we na (willen) streven.

20 september 2020 om 14:59

Die jongen is wel iets (veel) beter dan Kerk...

20 september 2020 om 22:12

Je maakt een grap toch? Of vd water het niveau Utrecht aan kan, geen idee, maar kwalitatief sowieso een klasse beter dan Kerk. Door zijn explosieve karakter een leuke speler, maar niet goed genoeg voor linkerrijtje eredivisie

20 september 2020 om 22:21

Je weet niet of vd Water het niveau van Utrecht aankan, maar hij is wel beter dan Kerk. Vrij apart aangezien Kerk al enkele jaren basis staat bij Utrecht. Niet de meest constante speler, maar dat hij voor Utrecht een prima speler is staat buiten kijf. Dat moet ik van deze vd Water nog maar eens zien.

Wat de reden ook is, dit is niet de manier. Dan overleg je dat met de TD (die ook bij de transfer betrokken is) en informeer je op nette wijze je trainer. Dit is ongepast.

Ik weet niet wat de afspraken zijn en of dit wel of niet mag van Heracles. Het zou wel ironisch zijn als hij naar Utrecht ging, dan nemen ze na Dalmau de volgende 'asociaal' van Heracles over.

Ik neem aan dat hij ook een appje van de club krijgt: “Maken nu geld over naar de spelers, jouw salaris zit er deze maand niet bij”. Is toch schandalig zo’n opstelling. Geen enkel respect voor zijn werkgever en/of de fans.

Is dit niet gewoon werkweigering?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren