Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sigthórsson redt punt voor Ajax: 'Ik sta er als ik moet spelen en klaag niet'

Laatste update:

Kolbeinn Sigthórsson heeft nog een contract voor een jaar en Ajax zal proberen om de aanvaller in de aankomende zomer te verkopen. Sigthórsson heeft nu nog maar een paar weken de tijd om zich in de etalage te spelen, maar moest zondag tegen PEC Zwolle op de bank beginnen. De IJslander kwam nog wel als invaller binnen de lijnen en redde met zijn late gelijkmaker een punt voor Ajax.

/

Het bankzitten knaagt aan de spits, maar hij blijft zijn best doen voor Ajax. "Ik denk dat ik daar goed mee om kan gaan", zei Sigthórsson voor de camera van FOX Sports. "Ik sta klaar als ik moet spelen en klaag er niet over. Het is zeker frustrerend, je wilt altijd spelen, maar eerlijk gezegd heb ik de laatste weken niet goed gespeeld. Ik was niet in goede doen.

Viktor Fischer mocht tegen PEC beginnen in de punt van de aanval en Sigthórsson had wel begrip voor die keuze van Frank de Boer: "Hij was zó goed de laatste trainingen... Ik ben blij voor hem dat hij weer kan spelen", aldus Sigthórsson, die nog minstens twee duels te gaan heeft met Ajax: thuis tegen SC Cambuur en uit tegen FC Dordrecht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Zou er nog even bij moeten komen , dat je gaat loop klagen. Al 4 jaar mag je rondlopen op een niveau waarvoor je totaal ongeschikt bent, alleen pure dankbaarheid is op zijn plek. Geldt overigens voor het overgrote deel van de huidige selectie.

26 april 2015 om 19:44

Nou, nou, iets meer respect mag wel, hoor.
Ik ben zelf (ook) geen fan van de voetballer Sigthorsson, maar de beste man werkt wel kei- en keihard als hij op wordt gesteld.

Er is werkelijk niemand bij Ajax die in staat is een fatsoenlijke bal op hem af te geven. Dat is het grootste probleem bij hem. Sigthorsson is niet een spits die één of meerdere mannen uitspeelt en vervolgens achter zijn standbeen in de kruising scoort. Nee. Hij moet het puur hebben van een juiste aanvoer. En met Ghazi/andersen die puur voor eigen succes gaan is dat dus onmogelijk.

Ik heb respect voor hem, je hoort hem ook echt Nooit klagen! Hij kan er zelf niets aan doen dat de rest van de selectie onder de maat presteert.
Neemt niet weg dat ik vind dat hij het Ajax-niveau niet aankan.

26 april 2015 om 21:24

In je laatste zin geef je min of meer aan dat je het met me eens bent. Misschien heb ik wel juist wel moeite met het feit dat hard werken zijn enige echte kwaliteit is. Ik wil klasse , flair , een fantastische balaanname , een onverwachte actie , en weergaloze goals zien als ik naar het stadion ga . Bij Kolbein heb ik altijd het idee dat ik zelf 2 klasse beter ben , en dat is waarschijnlijk ook zo misschien is dat nog wel het meest droevige.

26 april 2015 om 21:51

Klopt, ik zeg ook niet dat hij het Ajax-niveau (althans, wat Ajax normaliter nastreeft) aan kan. Want ik ben van mening dat hij daarvoor tekort komt

Maar los daarvan is het niet helemaal terecht om hem volledig af te branden. Ik snap wat je bedoelt dat je een speler wilt waarvoor je naar het stadion gaat, dat is Sighorsson absoluut niet. Dan zou je eerder bij een El Ghazi uitkomen.

Het wordt tijd dat Ajax de knip trekt en eens een paar spelers haalt die er toe doen. Net als PSV afgelopen seizoen heeft geïnvesteerd.

Kijk dat is nu die waardeloze instelling. Je moet dol zijn en altijd willen spelen en boos zijn op de trainer op dat hij mij niet opstelt. Ik kan begrijpen dat hij Fischer in de spits zet omdat hij goed traint belachelijk. Ik zou zoiets niet begrijpen omdat het helemaal geen spits is. Ideale schoon zonen zijn het allemaal ze moeten elkaar is verrot schelden en elkaar de waarheid vertellen. En niet ja en amen knikken en met de trainer mee praten.

De spitspositie is een groot manko bij ajax! Milik 11 goals in de eredivisie en sigthorsson 6! Schandalig weinig voor een club als ajax. Het is gewoon zo dat counterspitsen of balletjeswachters niet goed passen bij ajax. En nu hebben ze er 3 in huis!

26 april 2015 om 18:43

Milik heeft best veel gescoord als je het per minuut bekijkt. Qua wedstrijden loopt hij 1 op 2, waarbij hij maar weinig wedstrijden 90 minuten heeft gespeeld.

Een aanval met Fischer - Milik - El Ghazi zie ik zeker zitten. Helemaal omdat zowel Fischer als El Ghazi ook af en toe de spits in kunnen duiken, wat het lekker dynamisch maakt.

26 april 2015 om 18:54

De boer maakt niet altijd gebruik van hem of hij is geblesseerd. Maar voor het aantal speelminuten heeft hij een aardig moyenne. Desondanks zie ik toch liever een beter aanspeelpunt bij ajax. Je zult zien dat dat het hele elftal beter laat functioneren.

26 april 2015 om 19:30

Ik zie zo een aanval totaal niet zitten. Te weinig killers voorin en eigenlijk kun je van niemand wekelijks een goal/assist verwachten. Met zo een aanval komen we denk ik niet ver in de voorronde CL.

Milik loopt 1 op 2, maar ja als hij scoort maakt hij er vaak 2. Aardig wat wedstrijden heeft hij gewoon drooggestaan. Wel heeft hij indd weinig minuten of kansen nodig om te scoren. Als de aanvoer om hem heen nou veel beter was geweest.
In de combinatie vind ik Milik overigens belabberd.

26 april 2015 om 20:43

@lee112

Milik moet het waarmaken. Ajax heeft bijna nooit spelers die je in het begin van het seizoen kan opschrijven, komt omdat Ajax afhankelijk is de ontwikkeling van spelers.

Milik heeft zich goed ontwikkeld, plus dat Zivkovic hoog topscorderlijst staat in de JL. Hij begon net lekker te draaien en weet zeker dat het met Fischer nog beter wordt.

Hij is wel sterk, moet wel inderdaad aan zijn kaats werken. Maar ik zie weinig betere haalbare opties. Plus dat hij wel met een voorzet raad weet en ook aardig snel is.

Fischer, Klaassen, Milik en ook El Ghazi kunnen allemaal goals maken.

26 april 2015 om 18:56

#difference ajax werd 17 jaar geleden kampioen met n top scoorder met 8 goals

26 april 2015 om 19:02

Ja dus? Depay en luuk de jong staan dit seizoen samen al op 40 goals.

27 april 2015 om 00:14

Ochoch. PSV kan het puntenrecord nog Zelfs verbreken. Al had PSV concurrentie gehad dan waren ze nog dik kampioen geworden.

De laatste paar weken, hij mag wel iets kritischer zijn op zichzelf.

Het zou pas wat zijn als hij nog durft tr klagen. Het is maar dat je frank de boer's lievelingetje bent, dat je nog aardig wat wedstrijden heb gespeeld.

Ik vond dat er met fischer meer voetbal voorin was.. het ging lang niet allemaal goed maar je ziet bij fischer meer "gogme".. ik ben ervan overtuigd dat als hij langere tijd op 9 zou spelen dat er ook meer rendement uitkomt.. maar meest ideaal op dit moment lijkt mij fischer milik elGahzi

Dat kan je siggi nageven, je zal niet gauw wat negatief van hem horen en als hij er in komt, probeert hij toch alles en werkt hard, hij wordt alleen niet goed bedient vindt ik nog altijd.

26 april 2015 om 22:35

jolano, je slaat de spijker op de kop. De vleugelspelers komen geen lantaarnpaal voorbij en Sigthorsson wordt er onterecht op afgerekend.

27 april 2015 om 01:35

Die vent kan niet voetballen. Daar wordt hij op afgerekend.

27 april 2015 om 10:10

die vent kan wel voetballen, alleen zien dat vele niet, omdat hij gewoon afgerekend wordt op iets waar hij niks aan kan doen, hij is net een spits als hunt, in de 16 en moet goed bediend worden, alleen de hunt is wat wentbaarder, dat is het enigste wat siggi mist

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren