Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Seedorf: ‘De clubs liggen te slapen, hij moet niet in de tweede divisie spelen’

Laatste update:

Het Kameroen van Clarence Seedorf verloor dinsdagavond in het Engelse Milton Keynes met 1-0 van Brazilië, door een doelpunt van Richarlison. De bondscoach toonde zich na afloop van de oefeninterland tevreden over het spel van zijn ploeg en in het bijzonder over Jeando Fuchs, die voor het Franse FC Sochaux speelt.

“De clubs liggen te slapen. Fuchs zou niet in de tweede divisie moeten spelen, daar is hij te goed voor. Ik ben heel trots op hoe hij het vandaag heeft gedaan”, tekent De Telegraaf op uit de mond van Seedorf. Fuchs doorliep de jeugdopleiding van FC Sochaux, dat uitkomt in de Ligue 2. Seedorf laat zich positief uit over de prestaties van zijn ploeg in Milton Keynes. “Want dankzij zijn teamgenoten kon Fuchs zo goed spelen.”

“Het was niet makkelijk om vier dagen na de zware wedstrijd tegen Marokko (2-0 nederlaag, red.) weer te spelen. Dit geeft veel vertrouwen voor de toekomst”, concludeert de keuzeheer van Kameroen. Hij kreeg complimenten van Tite, zijn collega van Brazilië. “Ik heb Seedorf na afloop gefeliciteerd, omdat we hebben er samen een mooie wedstrijd van hadden gemaakt. Het was een leuk duel om te kijken.”

“Hij heeft een creatief proces teweegbracht”, vervolgt de Braziliaanse bondscoach, die zich tevens lovend uitlaat over Ajax-doelman André Onana. “Kameroen begon met een keeper die tweebenig is en zich op die manier uit de problemen kan spelen. We zetten goed druk en creëerden een flink aantal kansen. Helaas maakten we er te weinig af.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Even off topic maar waarom word een oefeninterland tussen Kameroen en Brazilie afgewerkt in Engeland Milton Keynes? Brazilie Uruguay was ook al in het Emirates.

21 november 2018 om 13:18

Onderdeel van de Chevrolet Brasil Global Tour.... Puur vanwege commercie dus

21 november 2018 om 13:39

Wellicht commercie maar kan me ook voorstellen dat veel spelers van Brazilië en Uruguay in Europa spelen en het daardoor ook aantrekkelijk is oefenwedstrijden in Europa af te werken als zuid Amerikaans land.

21 november 2018 om 16:21

Omdat ze op deze manier extra geld verdienen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren