Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Secondant Van Gaal volgt weer Nederlandse trainer naar topclub

Laatste update:

Frans Hoek gaat aan de slag als keeperstrainer van Galatasaray, zo meldt De Telegraaf. Hoek, die zich ook aan de KNVB verbond en tot en met het WK van 2018 werkzaam is als keeperstrainer van Oranje, gaat in Istanbul samenwerken met hoofdtrainer Jan Olde Riekerink.

/

Hoek was tussen 1973 en 1985 keeper van FC Volendam. Daarna werkte hij als keeperstrainer vooral samen met Louis van Gaal: bij Ajax, Oranje, Barcelona, Bayern München en Manchester United.

Hoek gaat zijn nieuwe werk combineren met zijn functie bij de KNVB, zo laat een woordvoerder bij de bond weten aan Voetbal International. "Hij blijft ook actief bij Oranje tot en met het WK 2018. Als hij inderdaad naar Galatasaray gaat, is dat prima te combineren. Dat deden Patrick Lodewijks en Arno van Zwam eerder ook", klinkt het.

Denk je dat beide functies te combineren zijn?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoopte even dat het om Blind ging, aangezien dat ook van Gaal's assistent geweest is ...

Super, na Taffarel is Hoek een volwaardige opvolger!!!

Reageer

Je mag reageren vanaf niveau 3.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren