Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Scouts van PL-club zijn vandaag in het stadion voor Summerville’

Laatste update:

ADO Den Haag hervat zondag de Eredivisie met een thuiswedstrijd tegen concurrent RKC Waalwijk. Volgens Omroep West staat er voor Crysencio Summerville meer op het spel dan alleen de drie punten. Volgens de lokale omroep zijn er scouts van Southampton aanwezig bij het duel met RKC om de jongeling te bekijken.

Summerville, die dit seizoen door Feyenoord wordt verhuurd aan de huidige nummer zeventien van de Eredivisie, doet het tot op heden goed in Den Haag. De achttienjarige aanvaller heeft tot dusver in veertien wedstrijden meegespeeld bij ADO, waarin hij goed was voor een goal en drie assists. Summerville ligt momenteel tot medio 2021 vast in Rotterdam.

Volgens Omroep West kan Summerville zich zondag verder in de kijker spelen in het Cars Jeans Stadion. Scouts van Southampton zouden de verrichtingen van het talent nader bekijken, zo klinkt het. Summerville heeft een basisplaats gekregen van manager Alan Pardew. De wedstrijd tussen de twee degradatiekandidaten begint om 16.45 uur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gewoon houden bij Feyenoord en volgend seizoen laten spelen voorin! Summerville heeft het geluk dat hij een heel seizoen kan spelen in de eredivisie en is een van de grootste talenten van zijn leeftijdscategorie. Met Sinisterra n Summerville heeft Feyenoord twee hele snelle buitenspelers op de flanken wat iedere tegenstander het moeilijk kan gaan maken. Hopelijk weet Feyenoord hoe ze met hem om moeten gaan.

19 januari 2020 om 16:24

Met Sinisterra en Summerville heb je idd 2 snelle buitenspelers die Jörgensen prima zouden kunnen bedienen. Maar wat gaan we dan doen met Berghuis? Je kunt lastig met 3 buitenspelers gaan spelen? Berghuis op 10 vindt ik nog geen doorslaand succes, daarvoor is hij defensief te zwak en onberekenbaar. Als Summerville de 2e optie achter berghuis gaat worden, dan kun hem misschien beter verkopen aan Southampton met een doorverkooppercentage?

19 januari 2020 om 16:26

Zie je Berghuis geen stap meer maken? Heeft volgens mij een aantal keer aangegeven dat hij nog wel een stap wil maken.

19 januari 2020 om 16:30

Berghuis blijft geen eeuwigheid bij Feyenoord en Summerville is net 18. is er volgend jaar geen plek, staan subtoppers in de rij om hem nog een jaar te huren. Komt die op de leeftijd van 19 terug met 2 jaar ED ervaring. Kan die gelijk basis in de kuip.

19 januari 2020 om 16:35

Ik denk dat Berghuis die stap best wil maken, maar ik vrees dat Feyenoord niet zal willen meewerken als er niet minimaal 10mln op tafel komt(en wie doet dat op dit moment??). Hij is namelijk een van de spelers die ervoor moet zorgen dat we de komende jaren de selectie op meerdere plaatsen kunnen versterken?

19 januari 2020 om 16:40

Met de contractupgrade van Berghuis afgelopen zomer is er ook besloten dat Feyenoord mild zal zijn in de onderhandelingen als het gaat om een volgende stap maken. 10-12miljoen moet zeker kunnen voor iemand met zijn kwaliteiten en anders lijkt de biedende club hem gewoon niet echt te willen, maar Feyenoord zal niet richting de 15-17miljoen of meer gaan.

19 januari 2020 om 16:30

Ik zou het liefst zien dat ze Summerville nog een jaar bij ADO stallen. Hij doet het daar nu hartstikke leuk, maar zijn rendement kan nog wel omhoog en bij ADO is hij zeker van een plek. Ik zou hem daar eerst echt beslissend laten worden

19 januari 2020 om 16:35

Betwijfel of zijn rendement/statistieken veel beter worden bij ADO. Hij speelt daar met toch vrij veel matige spelers.

19 januari 2020 om 16:54

In mijn ogen is het dan juist mogelijk, want zijn verantwoordelijkheid zal groeien. Denk aan (bijvoorbeeld) Kuwas. Die zou bij Feyenoord niet de statistieken behalen die hij bij Heracles had, waar hij het mannetje was

19 januari 2020 om 17:41

Mocht Feijenoord Jorgensen kunnen behouden dan hebben ze volgend seizoen echt een hele goede aanval. Summerville links, Sinistera rechts, Jorgensen op 9 en Berghuis op 10. Topaanval. Redelijk goeie middenvelders ook maar centrale verdediging blijft een zorgenkindje.

19 januari 2020 om 18:26

Jij was toch altijd zo negatief over onze jeugd? Summerville gaf ik toen bij je aan als een van de jongens die echt wel niveau richting Boadu/Stengs gaat halen. Dat denk ik ook nog steeds!!
Met Azarkan, Sinisterra, Summerville, Berghuis heb je volgend seizoen 4 hele goede jonge buitenspelers. Mocht je berghuis dan verkopen voor 15+ dan kun je er nog eentje bijhalen. Larsson wat mij betreft verkopen en hopen op een bedrag iets boven je aankoop bedrag. Dan kun je of een hele hoede buitenspeler kopen of 2 spelers voor 2 posities.

Summerville gaat helemaal nergens heen. Een heel groot talent dit, die volgend seizoen zeker kans maakt op een plekje in de basis, mits Berghuis een stap gaat maken.

19 januari 2020 om 16:58

Zie Berghuis eerlijk gezegd geen stap meer maken, zie hem niet in de kelder van een top 4 competitie spelen en voor de middenmoot van een top 4 competitie is hij denk ik niet goed genoeg.

19 januari 2020 om 17:03

Zou eerlijk gezegd niet weten waarom hij niet in de middenmoot van pak 'm beet Duitsland zou kunnen meedraaien.

19 januari 2020 om 17:11

We zullen het zien, denk niet dat er heel veel belangstelling uit een top 4 competitie voor Berghuis zal zijn.

19 januari 2020 om 18:43

Zou niet weten waarom Berghuis niet naar bijvoorbeeld Bayer Leverkusen zou kunnen. Die gaan straks sowieso cashen voor Havertz.

Feyenoord moet hem echt houden. Berghuis verkopen voor leuk bedrag deze jongen de kans geven.

Even off topic die spits Vente dat was toch ook een groot talent? Hoor daar nooit meer iets van

Feyenoord moet hem echt houden. Berghuis verkopen voor leuk bedrag deze jongen de kans geven.

Even off topic die spits Vente dat was toch ook een groot talent? Hoor daar nooit meer iets van

19 januari 2020 om 18:25

Was een prima talent in de jeugd, maar is helemaal niks meer. Doet ook niks bij RKC. Bannis wel een groot talent in de punt, evenals Bellarbi.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren