Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Scorende Vlaar zet met winnend Villa goede stap richting handhaving

Laatste update:

Aston Villa heeft maandagavond goede zaken gedaan in de strijd tegen degradatie. De ploeg van Paul Lambert was op het eigen veld met liefst 6-1 te sterk voor Sunderland en heeft, met nog drie wedstrijden te gaan, nu evenveel punten als the Black Cats. De voorsprong op het onder de degradatiestreep staande Wigan Athletic bedraagt nu vijf punten, maar Wigan heeft nog wel een wedstrijd minder gespeeld en krijgt Villa nog op bezoek. Handhaving is zodoende nog geen feit voor the Villans, waar aanvoerder Ron Vlaar negentig minuten meedeed én de score opende.

/

Vlaar maakte na een halfuur spelen zijn eerste doelpunt in de Premier League: zijn eigen goal in de wedstrijd tegen Manchester United niet meegerekend. De verdediger pikte rond de middencirkel een afgeslagen bal op en haalde van ongeveer 25 meter hard uit, waardoor hij Simon Mignolet passeerde. De vreugde was groot bij Vlaar, maar slechts van korte duur. Na nog geen anderhalve minuut zette Danny Rose namelijk alweer de gelijkmaker op het scorebord.

Het laatste kwartier van de eerste helft was erg aantrekkelijk en Villa appelleerde nog voor een strafschop, voordat Andreas Weimann de voorsprong van de thuisploeg herstelde. De Oostenrijker was op links helemaal vrijgelaten en werd gevonden door Matthew Lowton, waarna hij de bal onder Mignolet door schoof. Kort voor rust dacht Sunderland opnieuw op gelijke hoogte te komen, maar een goal van Craig Gardner werd afgekeurd wegens een overtreding van Danny Graham op keeper Brad Guzan.

/

Villa ging zodoende met een voorsprong rusten en liep uit in de tweede helft, vooral dankzij drie goals van de beste man van Villa in dit seizoen: Christian Benteke. De Belg was eerst tweemaal trefzeker met het hoofd, zag daarna Stephane Sessegnon van Sunderland een directe rode kaart krijgen na een overtreding op Yacouba Sylla en maakte zijn hattrick compleet met een bekeken schot, toen hij oog in oog met Mignolet stond. Benteke brak daarmee een record: hij is de eerste Villa-speler ooit die achttien doelpunten maakt in een Premier League-seizoen. Benteke kreeg een publiekswissel en vanaf de bank zag hij Gabriel Agbonlahor het slotakkoord verzorgen. Agbonlahor is nu topscorer aller tijden van Villa in de Premier League, met 61 doelpunten. Dwight Yorke maakte er 60 voor Villa in de PL.

Denk je dat Aston Villa degradeert?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties
29 april 2013 om 23:11

Vlaar heeft Villa gered van degradatie? Villa heeft met afstand de zwakste achterhoede van de PL en kregen, als ik het goed heb, de meeste doelpunten om de oren. De enige spelers die Aston Villa hebben gered van degradatie zijn Benteke met afstand, 18 doelpunten en meer dan 10 assists in de competitie alleen al en Weimann die ook erg sterk speelde en belangrijke doelpunten heeft gemaakt. Die 2 en niemand anders hebben Villa van degradatie gered....als ze het redden,want het is nog steeds niet voorbij.

Benteke blijft me maar verbazen. Voor zo'n zwak elftal uitkomen en alsnog zo belangrijk zijn met doelpunten en assists. Hoeveel 21 jarige voetballers die niet eens in de Belgische competitie potten kon breken, presteren dit in zijn eerste seizoen in de sterkste competitie ter wereld?

Hij kan de grens van 25 doelpunten en 15 assists over alle competities wel halen als hij zo blijft verder doen.

29 april 2013 om 23:20

Ik denk wel dat Villa het gaat redden. Wigan maakt nog altijd een nóg slechtere indruk en ik ben ervan overtuigd dat zij het daarom ook niet gaan halen helaas voor de Wigan-fans.

29 april 2013 om 23:21

Hij is inderdaad erg vaak geblesseerd geweest, dan kun je in mijn ogen al onmogelijk Aston Villa redden van Degradatie. En ik hem vaak genoeg zien stuntelen hoor in een paar wedstrijd, maar eerlijk is eerlijk, ik heb hem ook wel goede dingen zien doen voor Villa zo nu en dan, maar echt te weinig.

29 april 2013 om 23:42

Niet te vergeten Guzan. Speelt een sterk seizoen en heeft al enkele bepalende reddingen gemaakt. Hij is ook al Given gepasseerd in de rangorde.

30 april 2013 om 04:44

@grandepulga2

Vlaar komt gewoon te kort voor het niveau van The Villians en al helemaal voor de Premier League, als je dit team vergelijkt met het team van 3 jaar gelden dan is het gewoon rond uit schandalig wat er op het veld staat. Toendertijd sterren als Milner, Barry, Young en Downing en nu een Weimann en Benteke... waar is Bent overigens gebleven?

30 april 2013 om 08:23

benteke heeft bent uit de basis gespeeld

30 april 2013 om 09:56

Je bent het publiek vergeten, die blijven maar het team steunen.

29 april 2013 om 23:18

Ja hoor, Vlaar speelt een slap seizoen en omdat hij nu een keer scoort red hij Villa van degradatie? Wat een onzin.

29 april 2013 om 23:32

In een verdediging die nou niet bepaald uitblinkt in daadwerkelijk verdedigen. Hij is niet degene die Villa van degradatie red.

29 april 2013 om 23:35

lowton is de best man in de verdediging op dit moment.

30 april 2013 om 04:45

@codec

Dat geeft dan wel aan hoe zwak de verdediging van Villa is.
Villa is een prachtige club, maar dit team is Villa onwaardig. Hopelijk komen ze beter terug dan ooit, want als dit team degradeerd dan is het een absoluut verlies voor de Premier Leauge.

29 april 2013 om 23:59

Ze hadden el Ahmadi ook binnengehaald en speelde direct geweldig en was zelfs speler van de maand. Wat is er eigenlijk met hem gebeurt?

30 april 2013 om 10:26

Inderdaad, leuk om te zien dat Vlaar het zo goed doet. Aanvoerder van het elftal, echt een leider voor dat jonge team van hun.

Wat een geweldig doelpunt van Vlaar!!!!

Wat een geweldig restultaat voor Villa, 6-1!
Ik hoop echt dat Aston Villa blijft in de PL want daar horen ze gewoon thuis.

http://www.youtube.com/watch?v=wz087o4sd44 de goal van Vlaar

Wat een wedstrijd. Vlaar was sterk. Maar benteke wat een beest is dat zeg. Terechte man van de wedstrijd. Wat heeft die zich ontwikkeld.

Wow 6-1 dat is zeer verassend. Hopenlijk is dit een incident, maar spijtig dat Sessegnon nu geschorst is, veruit de beste man van Sunderland. Benteke met een hattrick, dat beest is echt goed bezig dit seizoen.

Wat een ongelooflijk sterk talent die Benteke ! As hij zo doorgaat wordt de interesse steeds meer en groter van topclubs..

29 april 2013 om 23:03

Benteke zet een mooie reeks neer. Hij wordt vast wel gekocht door Everton, Liverpool of Tottenham aan het einde van dit seizoen. Belgie heeft wel een lekker talentvolle aanval met veel kracht: Lukaku en Benteke, dream team samen.

30 april 2013 om 04:46

Benteke zou een heerlijke speler zijn voor Liverpool, wat een beest is dat toch zeg!! Niet normaal, en dat al op deze leeftijd.

Aston Villa hoort in de PL thuis! die mogen echt niet degraderen. De laatste jaren gaat het moeizaam door veel grote spelers als: James Milner, Ashley Young, Brad Friedel, Stewart Downing, Pablo Ángel ect.. verliezen.

Benteke heerlijke hattrick

Hele mooi zege voor Villa.

Hopelijk blijven ze in de PL, want ze hebben leuke spelers al Vlaar en Benteke.

@ echte Premier League volgers:

Wie verwachten jullie als laatste degradant?

29 april 2013 om 23:14

wigan

29 april 2013 om 23:18

Ik persoonlijk dat Wigan het niet zal redden. Weliswaar he bben ze een wedstrijd tekort maar de overige twee tegenstanders zijn Swansea en Arsenal. Newcastle zit in een mindere periode maar Wigan heeft gewoon nog moeilijke tegenstanders tegaan met ook nog de FA cup finale.

29 april 2013 om 23:21

Wordt nog heel spannend. De laatste speelronde is Wigan - Aston Villa.

30 april 2013 om 17:06

Oke, dank jullie wel voor de reacties.

Ik gun in principe niemand degradatie. Maar dan ga ik toch hopen op Wigan. Als Villa, maar niet degradeert.

Benteke was sterk maar toch wel flaters van een andere belg, doelman Simon Mignolet. Daar waar hij Sunderland in de voorbije wedstrijden recht hield was Mignolet toch slecht vandaag.

29 april 2013 om 23:23

Heb je de wedstrijd wel bekeken eigenlijk ?

Man,wat is Benteke toch een geweldige spits,18 goals voor Villa !!

29 april 2013 om 23:26

22 doelpunten voor Villa en nog eens vele assists :D Heerlijke voetballer.

Indien Liverpool Suarez zou verkopen, zou dit echt wel een mooie club voor Benteke zijn. Groot, Sterk, technisch ok en een geboren afwerker. En bovendien een echte teamplayer.

29 april 2013 om 23:38

Waarom als ze Suarez verkopen?
Benteke en Suarez samen in de spits lijkt mij veel beter.

29 april 2013 om 23:48

Tuurlijk, zou een droomkoppel zijn waarmee ze allicht terug aansluiting kunnen vinden met de top-4, met ook nog eens Coutinho achter hen.
Ik weet echter niet of Liverpool de financiële mogelijkheden heeft om een jongen zoals Benteke (zal toch makkelijk 20 miljoen Pond gaan kosten), te halen zonder Suarez te verkopen ...

Aston Villa mag Benteke en in mindere mate Weimann erg dankbaar zijn. De rest van het team kan zo mee in de Championship. Aston Villa trok voor de kaart van de jeugd maar die heeft tijd nodig. Ik verwacht dat ze volgend seizoen twee plekken hoger eindigen omdat ze dan weer wat ervaring bij hebben. Benteke - als 22-jarige - vierde in de topschuttersstand met één doelpuntje minder als Gareth Bale.

Benteke maakte er drie, maar eerlijk is eerlijk, de goals van Vlaar en Weimann waren nog mooier. Vlaar maakt in zijn carrière nooit meer zo'n goal.

Wigan gaat het niet redden denk ik, gaan samen met QPR en Reading down.

Benteke is een ideale spits voor Spurs trouwens. Adebayor lozen en Benteke halen: ideaal.

30 april 2013 om 10:24

Denk je dat Benteke samen gaat met Bale? Ik vermoed dat die 2 elkaar dan juist in de weg gaan lopen.

30 april 2013 om 12:05

Natuurlijk gaan die samen, Bale is toch niet de diepste man bij Tottenham. Een balvaste bliksemafleider als Benteke is net het ideale complement voor inkomende spelers als Bale.

Oh wat zijn die zogezegde voetbalkenners in Belgie toch dummies, Benteke werd helemaal afgebroken in Belgie en bij zijn overstap werd allemaal maar gelachen en men dacht net zoals met Lukaku jah die zijn carrier gaat ook wel snel voorbij zijn. Wel haters ze doen het Allebei gewoon Super voor zulke jonge kerels!

Proficiaat

30 april 2013 om 10:34

Dat is ook niet helemaal waar. Er werd inderdaad gezegd dat een overstap naar Premier League misschien wat te vroeg kwam en dat Aston Villa wel eens een moeilijk seizoen tegemoet kon gaan.
Aangezien er genoeg voorbeelden zijn van jonge spelers die te vroeg naar een buitenlandse club gaan en dan min of meer in de vergeetput belanden, kan ik dat begrijpen.

Maar blijkbaar hebben Lukaku en Benteke genoeg zelfkennis, talent en discipline om het te maken. Goed voor hun en voor de Belgische nationale ploeg natuurlijk.

30 april 2013 om 11:09

helemaal niet waar zeg je? dan moet je eens kijken naar de berichtgeving over Lukaku en Benteke. die twee zijn gewoon uitgelachen in Belgie bij hun stap naar Epl. Lukaku kreeg overal te horen van jah zie maar jaar verspeeld bij chelsea en nu op de bank bij Wba!
Benteke vond me niet eens goed genoeg voor Genk (hij flits maar Vossen zou beter zijn!)

Natuurlijk hebben die mannen de nodig, zelfkennis , talent en discipline. Ken genoeg mensen die samen met Lukaku in de klas hebben gezeten. Die jongen wist al van zijn 14de wat hem te wachten stond! dus genoeg voorbereiding gehad dankzij zijn ouders en Rsca.
Benteke vonden ze hier ongedisciplineerd! nou mooi niet!

30 april 2013 om 11:37

@garrincah

Helemaal niet waar heb ik niet gezegd. Niet helemaal waar betekent niet hetzelfde. Ik denk ook dat we andere media volgen.
Maar goed. Lukaku wordt al jaren gezien als 1 van de grootste talenten van België. Als hij dan een jaar lang nauwelijks van de bank afkomt, is het toch logisch dat men dat niet helemaal positief vindt en zich zorgen maakt over zijn ontwikkeling. Vooral niet aangezien België zogenaamd geen doelpuntenmakers had.
Diegene die zeggen dat hij bij WBA maar op de bank zit, weten er ook niet veel van.

Dat iemand na 1 goed jaar van de Belgische competitie zomaar kan overstappen naar de Premier League en dan meer doelpunten scoort dan Rooney is toch ook nieuw en had men toch echt moeilijk kunnen voorspellen.

Hoop echt dat Vlaar met Aston Villa niet degradeert. Ze hebben geen slecht elftal, helaas komt het dit seizoen er niet altijd uit.

Ga er ook vanuit dat Aston Villa volgend seizoen gewoon weer middenmoot draait.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren