Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

Schreuder kan weinig met roep van Ajax-fans: ‘Hij zal het niet lang volhouden’

Laatste update:

Alfred Schreuder wil nog niet aan een basisplaats voor Francisco Conceição. De zomeraanwinst begint steeds nadrukkelijker op de deur te kloppen bij Ajax en besliste dinsdag onder meer het Champions League-duel met Rangers (1-3 winst). Daarom wordt de roep om Conceição te laten starten steeds groter. Schreuder betoogt vrijdag echter dat de jonge Portugees het in dat geval 'niet lang vol zou houden'.

"Is er met Chico Conceição een nieuwe publiekslieveling opgestaan?", wordt Schreuder gevraagd op de persconferentie voor de topper tegen PSV. "Ik denk dat we dat vanaf het begin hebben gezien op de training en het is mooi dat dat steeds vaker te zien is", antwoordt de pas vijftig geworden oefenmeester, die zijn lofzang daarop vervolgt. "Ik probeer hem bijna iedere wedstrijd te brengen. We zien in hem gewoon een uitstekende buitenspeler voor Ajax. Dat hij dat van de week ook laat zien in de korte tijd dat hij speelt (Conceição viel twee minuten voor tijd in, red.) is mooi om te zien, en het is zeker een publieksspeler."

Schreuder denkt echter dat een basisplaats nog te vroeg komt voor de groeibriljant. "Natuurlijk kan dat wel vanaf minuut één, maar dat zal hij zeker niet heel lang volhouden. Dan moet je hem toch wisselen. Het is nog een jonge jongen, hij is fysiek wel vrij sterk aan het worden, maar goed. We hebben voorin nog zo veel keuze met andere spelers, dus we kiezen op dit moment nog steeds voor andere jongens", aldus de keuzeheer.

Wel lijkt Conceição Lucas Ocampos definitief voorbij te zijn gestreefd in de pikorde. Hoewel het volgens Schreuder niet aan de inzet van de Sevilla-huurling ligt, lijkt hij niet op veel meer speelminuten in een Ajax-shirt te hoeven rekenen. "Het gaat om het team", zegt Schreuder. "We hebben op trainingen wel iets anders met hem geprobeerd, maar ik zie in hem geen offensieve verdediger. Hij doet zijn ding, maar Conceição ontwikkelt zich goed. Hij maakt als invaller een goede indruk en het is logisch dat je dan voor hem kiest. De concurrentie is groot", luidt de slotsom.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wat een smoes, Brobbey heb ik ook nooit 90 minuten vol zien houden. Zorg voor diepgang, Tadic bank en bergwijn links en die Portugees lekker op rechts

4 november 2022 om 16:32

Conceicao heeft in totaal 70 wedstrijden gespeeld voor Porto en was daarin goed voor maar liefst 1 hele basisplaats. Toen speelde hij 76 minuten. In alle andere 69 wedstrijden ingevallen dus, en kwam hij nooit verder dan max 45 minuten. Misschien moeten we Schreuder dus in deze het voordeel van de twijfel geven.

4 november 2022 om 16:53

Maar als je dat weet en ze dit nu zeggen dan moet je toch zorgen dat je die jongens zo fit maakt dat ze het wel gaan redden. Ik hoor dat verhaal al het hele seizoen over Brobbey en die kan het dus blijkbaar nog steeds niets. Dan zijn ze bij Ajax toch slecht bezig om mensen conditioneel op orde te krijgen zeker die jongen gasten.

4 november 2022 om 17:18

Daar zullen ze vast wel mee bezig zijn, maar iemand die sinds de start van zijn profcarriere nog geen enkele keer 90 minuten heeft gespeeld op het hoogste niveau die heb je niet zomaar klaar. En Brobbey heeft al meerdere keren 80/85 minuten gespeeld dit seizoen, die zit daar vlak tegenaan. Aan de andere kant heb je niet voor niks een brede bank en de mogelijkheid om 5 keer te wisselen. Brobbey kan zelf wel roepen dat hij hele wedstrijd wil spelen, maar laatst ging ie tegen RKC meteen met kramp op de grond toen hij zijn 2e binnen schoot.

4 november 2022 om 17:08

Eel ja joh, laat je mvp van de afgelopen jaargangen EN van deze jaargang (na Gakpo) maar buiten de basis ten faveure van een knul die vast niet mee denkt aan het mee verdedigen. Met Fred is vsn alles mis, maar hier zegt hij niks raars. Last hem wel geleidelijk eerder invallen. Natuurlijk voor Bergwijn die niets meer brengt, maar velen toch willen laten staan ten nadele van Tadic...

4 november 2022 om 18:03

Jij bent een van de weinige hier op deze site die het ook ziet. Lachwekkend die kritiek op Tadic, terwijl Bergwijn al 2 maanden lang nog minder brengt. Zo zie je maar weer hoe weinig mensen er echt verstand van hebben.

4 november 2022 om 17:54

Als Schreuder vindt dat Chico niet klaar is voor een basisplaats door zijn wedstrijdfysiek, laat hem daar dan bij Jong Ajax aan werken. Daar mocht hij namelijk wel 2x 60 min blijven staan. Zonder problemen. Hij bleef dreigend. Dus vraag ik me af of Schreuder dit doet om Tadic de kans te blijven geven, of zegt hij dit om zichzelf in te dekken?

Deze man... echt waarom? Waarom hebben wij deze watertasdrager als coach gekregen? Je gaat bijna hopen op een Napoli afstraffing zondag, hou je nog 1 verliespunt over op PSV en mag je toch hopen dat ze hem dan eindelijk met pek en veren de Arena uit schoppen.

4 november 2022 om 16:13

Nou ja, als hij zondag verliest zal dat toch wel gaan rondzingen. Dan heeft hij alle belangrijke wedstrijden verloren. Al zullen zij bij Ajax naar de stand gaan wijzen indien we van Vitesse winnen, dat is natuurlijk niet representatief omdat wij veel minder toppers hebben gespeeld.

4 november 2022 om 16:17

Nouja volgens schreuder kan hij maar max 6 a 7 min spelen.

Het probleem voor jullie wordt, hij staat gewoon bovenaan. Zit nu in EL, mochten jullie de tussenronde winnen dan staat hij met ajax als laatste 16 in EL. Geen geweldige prestatie maar ook niet slecht ofzo. En als ze kampioen worden, tja wat zeg je dan?

4 november 2022 om 16:23

Ik vind het een top trainer! Hij maakt de juiste keuzes en geen andere trainer zou het beter doen als Schreuder. Van mij mag hij nog jaren blijven zitten. Voor de goede orde, dit is namens mij als Feyenoord fan.

4 november 2022 om 16:50

Jij vindt dan zeker ook dat Blind wekelijks in de basis hoort te staan

4 november 2022 om 17:04

Gast, echt? We - laat ik maar net doen alsof jij ook gekeken hebt, terwijl ik heel goed weet dat het niet zo is - hebben Conceicao in de KKD zien spelen en zelfs voor die competitie is hij nog te licht om een hele wedstrijd uit te spelen. Ook de fysieke duels in de KKD zijn vaak eigenlijk nog te hoog gegrepen voor hem. Hij wil heel graag maar rent zichzelf daarom vaak voorbij.

Het is echt wat anders als je vlak voor tijd mag invallen tegen tegenstanders die bijna leeg zijn dan een heel duel te moeten spelen. Sowieso, denk je werkelijk dat hij beter presteert dan Tadic? Ik weet wat er over Tadic gelult wordt, maar hij is nog steeds betrokken bij 10 doelpunten dmv 2 goals en 8 assists en dat is nog steeds zeer behoorlijk.

Dat supporters ontevreden zijn over het spel snap ik best, maar Schreuder verdient wat meer krediet dan het ongefundeerde gezeur waar hij nu tegenaan loopt. Hij is een nieuwe trainers die een nieuw elftal moet opbouwen - niet alleen Feyenoord moet bouwen maar ook Ajax, he? In het recente verleden heeft - buiten Frank de Boer - niet éã©n nieuwe trainer Ajax direct aan het voetballen gekregen, dat duurde vaak maanden. Marcel Keizer niet, Ten Hag niet en ook de alom bewierookte Peter Bosz had Ajax pas in Maart aan het voetballen gekregen, nadat Ajax al een onoverbrugbare achterstand had opgelopen. Het goede spel komt wel, de topvorm hoeft pas rond maart te komen, wanneer de prijzen in zicht komen. Zo niet, dan mag je zeuren.

PS: die bewierookte trainers van de concurrent staan inmiddels 4 en 5 verliespunten achter, he? Dat is weleens anders geweest als het niet liep bij Ajax

4 november 2022 om 17:38

PSV heeft ook onnodige punten verspeeld. Nieuwe trainer ,nieuwe spelers idem. Zelfde situatie als in Amsterdam. Is RVN bewierookt? Slot Jans en Jansen ook niet echt.

4 november 2022 om 18:20

Schreuder verdient helemaal niks anders dan zo snel mogelijk de laan uit gestuurd te worden. Deze man maakt van onze fantastische club een veredelde amateur vereniging. Hij is Incapabel, heeft 0 uitstraling, is een waardeloze verliezer met slechte smoezen, een tactisch onbenul en loyaliteit is hem vreemd (lief uitgedrukt). Dat er nog Ajacieden zijn die hem een kans willen geven.. Gelukkig ben je een van de weinige.

4 november 2022 om 19:40

Sir Paul

Vind jij het echt idem? De enige belangrijke speler die bij Psv is weg gegaan is toch Gotze? Gakpo en Sangare zijn gebleven.

Bij Ajax zijn Haller, Antony, Mazraoui, Gravenberch en Martinez weg. Dat zijn maar liefst 5 basis spelers. En om nog maar te zwijgen over GOAT Klaiber .

Qua trainers klopt het.

4 november 2022 om 20:52

@Doncoxxx
Best veel onzin. Bosz liep het kampioenschap op een punt mis, waarbij de spelopvatting en waar hij na toe wilde al na 6 weken duidelijk was. Na 3 maanden was het zelfs delen van wedstrijden zichtbaar en was het vooral een kwestie van fine tunen. Ten Hag kwam midden in een waardeloos seizoen en maakte direct duidelijk waar hij naar toe wilde, maar dat dit moeilijk was als je geen tijd had om het erin te slijpen door het ontbreken van een voorbereiding. Schreuder is inclusief voorbereiding 4 maanden bezig. Er zijn 0 automatisme, geen enkele lijn in het spel. Veldbezetting klopt totaal niet. Restverdediging ontbreekt en het is allemaal los zand. Zou hem inderdaad nog meer tijd geven. Er is verdomme voor 100 mln. Geïnvesteerd en voornamelijk in ervaren spelers. Ten Haag had versterking van twee ervaren spelers nodig om heel europa te verbazen. Schreuder heeft de versterking nodig van een assistent trainer die stiekem hoofdcoach is, strak overal boven op zit. Automatisme erin slijpt, ingrijpt tijdens wedstrijden, maar geen zin heeft in persconferenties......

4 november 2022 om 18:34

Echte supporter gespot hoor. Typisch weer.

Begin dan met deze jongen, heb je in ieder geval een vroege voorsprong te pakken en kun je actief werken aan zijn wedstrijdfitheid en uithoudingsvermogen.



Heeft hij Ocampos serieus als back geprobeerd in de training? hahahaha.
Deze gozer is nog meer incapabel dan ik al dacht. Wat een droeftoeter.

Pasveer: Sanchez, Timber, Bassey, Rensch; Alvarez, Berghuis, Kudus; Tadic, Brobbey en Bergwijn.

Lekker aanvallen in eigen huis. Taylor en Klaassen op de bank. Kun je altijd nog brengen. Je speelt thuis en kan een gat van 7 punten slaan. Die defensie van PSV is uitermate zwak, je moet daar vol de druk op zetten. En los daarvan: heeft Ajax ooit kunnen verdedigen of counteren? Dat kunnen ze niet eens.

4 november 2022 om 16:10

Als je wil dat PSV makkelijk kan counteren en het hele middenveld van Ajax open kan breken dan moet je met Alvarez, Berghuis en Kudus beginnen ja. Laten we maar gewoon Taylor naast Alvarez zetten, Kun je gaandeweg de wedstrijd alsnog kijken hoe het gaat. Als Berghuis kan spelen gewoon op 10 zetten, daar speelt hij de laatste weken zijn beste wedstrijden.

4 november 2022 om 16:17

PSV zal sowieso counteren en Ajax overdonderen ben ik bang. Zeker nu Madueke terug is. Die Taylor is een hype. Helemaal geen bijzonder talent. Gravenberch was veel beter. Ik heb ook liever Veerman of Simons ipv Taylor. Maar goed, we'll see.

4 november 2022 om 16:19

Maar Taylor is juist een middenvelder die z'n verdedigende taken laat schieten en veel ruimte achterlaat ik zie niet hoe je hiermee voor meer zekerheid kiest. Het opstellen van Taylor zorgt er juist voor dat Alvarez teveel aan de bal komt.

4 november 2022 om 16:21

Ik twijfel tussen wat jullie zeggen of Berghuis op rechtsbuiten en Kudus tien (en dan Taylor met Alvarez). Ik vind Bergwijn op rechts te weinig toevoegen, Berghuis kan dat beter. Alleen is Berghuis ook centraal erg sterk de laatste weken.

4 november 2022 om 16:33

Taylor is verdedigend nog altijd sterker dan Berghuis in mijn ogen. Met Berghuis en Kudus speel je met teveel risico op het middenveld en laat je echt alles over aan Alvarez. Taylor is verdedigend echt niet zo slecht als men hier wil voordoen.

4 november 2022 om 16:47

Haha als er iets is gebleken dan is het wel dat het middenveld wat jij hier graag ziet totaal niet werkt en juist overlopen wordt als het niveau een beetje omhoog gaat. En Berghuis speelt juist op 8 zijn betere wedstrijden de laatste weken.

4 november 2022 om 16:13

Bergwijn en Tadic kunnen beide niet op rechts. Zijn daar beide heel erg beperkt. Conceicao hoort daar gewoon te spelen. Maar goed Schreuder moet ze natuurlijk beide tevreden houden helaas...

4 november 2022 om 16:21

Bergwijn: ben benieuwd wie hem wilde kopen. Je had voor 30M gewoon 2 Brazilianen kunnen scouten a la Antony en Neres. Het beleid is lachwekkend geworden.

4 november 2022 om 17:48

Zoals wie dan?

4 november 2022 om 18:07

Giovani, Angelo, Vitor Roque, Luis Guilherme, Gabriel Veron om er maar een paar te noemen. 30 miljoen voor Steven ** Bergwijn, hoe verzin je het.

4 november 2022 om 16:43

... Daar zijn trainingen toch voor?

4 november 2022 om 17:33

Ja is goed. Laten we een winger van 28 die furore heeft gemaakt in de Spaanse (sub)top even omscholen tot back omdat we hem nu eenmaal gehuurd hebben maar niet goed genoeg achten om als aanvaller te fungeren.

Verschrikkelijk. Ja, geen basisplaats kan gebeuren. Maar hij geeft hem 10 minuten in 2 wedstrijden. Er zit totaal geen opbouw in. Tadic, Bergwijn en Berghuis zijn mislukt op rechts. Conceicao is een type Antony. Geef hem een half uur, daarna een helft en dan zien we wel.

4 november 2022 om 16:26

Wanneer mislukte Berghuis op rechts? Verder eens dat Conceicao meer minuten mag krijgen.

4 november 2022 om 16:40

Ehm, nu? Hij komt nog geen lantaarnpaal voorbij daar, kan wel lekker strooien, maar is te traag, niet explosief. Tegen Volendam, prima. Maar voor de rest, no chance.

4 november 2022 om 19:20

Berghuis is voor mij altijd een speler die gewoon in vorm moet zijn. Dan speelt die óók gewoon goed op rechtsbuiten. Niet echt positie gebonden imo

Wat een onzin! Wederom bewijs dat Schreuder in niets een Ajax trainer is, terwijl hij er wel een speelt. Is hij überhaupt bekend met de geschiedenis van Ajax? Ajax zou juist bekend moeten staan om het opstellen van dit soort pareltjes! Zou hij denken dat Louis van Gaal in ‘95 hetzelfde dacht van al dat talent op het veld? Nee, hij stelde hen op omdat ze iets speciaals hadden, en dat heeft Fransisco ook.

Hij is gewoon knettergek.

Conceição heeft 40+ wedstrijden voor Porto gespeeld. Die kan echt wel 60minuten ballen vanuit de basis.
Met elke keer 10 minuten gaat hij in ieder geval ook geen inhoud kweken.

Schreuder is zo bang dat de puzzelstukjes in elkaar vallen als een Tadic, Blind en Klaassen alledrie niet vanuit de basis spelen. Hij durft het gewoon niet.

4 november 2022 om 16:30

Makkelijk zo maar wat roepen. Conceicao heeft 70 wedstrijden voor Porto gespeeld, weet je hoe vaak hij in de basis stond? Maar liefst 1 keer. Toen heeft hij 76 minuten gespeeld. Alle andere 69 wedstrijden enkel invalbeurten, en nooit meer dan 45 minuten. Dus misschien moeten we Schreuder hier een keer het voordeel van de twijfel geven. Want bij Porto was hij zelfs de zoon van de trainer, dat zegt toch al genoeg.

4 november 2022 om 16:47

Dan zal één helft in ieder geval wel moeten lukken dus.
Heel het issue met Schreuder is dat hij het juist eens zou moeten proberen. Het is allemaal wat veilig. Ik geef het hem te doen dat hij wellicht de trainer moet zijn die moet gaan verjongen in de selectie, maar ik neem aan dat hij wist waar hij aan begon. Het was daarnaast toch wel duidelijk dat een Antony niet meer te houden zou zijn. Je kunt ook niet zeggen dat de opties er niet zijn in deze selectie.
Elke keer die smoesjes en het late wisselen zijn de fans inmiddels wel zat. Zet je beste speler op de beste positie, is die niet beschikbaar dan schakel je naar jong en desnoods naar andere jeugd. Zo staan nieuwe spelers en talenten op. Maar dat gepuzzel elke keer waardoor 4/5 spelers op een onnatuurlijke positie staan en met nieuwe instructies moeten spelen komt ook niet ten goede aan het spel.

Hij weet niet hoe snel hij een smoes moet verzinnen om Concencao te downplayen. Wat een joker, deze trainer...

Hoezo kan hij niet gewoon starten. Hij is zowat de enige rechtsbuiten in de selectie en ook nog is met enorm veel potentie. Waarom moet Schreuder Tadic en Bergwijn tevreden houden. Het is gewoon tijd dat 1 van die 2 gaat banken klaar. Wordt echt moe van Schreuder gewoon. Gaat die weer tegen PSV Bergwijn of Tadic op rechts zetten met Klaassen als 10...

Er komt niets goeds van de rechterkant sinds Antony weg is, als je dan ziet dat zowel Bergwijn als Tadic daar niet tot hun beste spel komen en Ocampos het niveau niet heeft en eigenlijk ook beter is op links. Dan zorg je toch dat Conceicao zo snel mogelijk klaar is voor dit niveau en dat doe je niet door hem steeds 5 minuten te geven. En deze jongen heeft al bij Porto ervaring op gedaan, dit is niet iemand die van uit Jong-Ajax door komt.

Maar dit typeert Schreuder wel als trainer en z'n speelstijl, saai voorspelbaar en spelen om niet te verliezen.

4 november 2022 om 16:25

What about Berghuis die daar bij Feyenoord toch mvp was...

4 november 2022 om 16:27

Prima optie als Bergwijn voor diepte zorgt op de linkerkant, maar dan moet je Tadic ook ergens zien te parkeren.

4 Reacties en allemaal zeik reacties over Alfred Schreuder. In een poule met Liverpool en Napoli is het niet zo erg om derde te worden, alleen als je de wedstrijden op zich bekijkt hadden ze het beter kunnen doen. In de thuiswedstrijd tegen Liverpool begon Ajax erg goed, alleen miste Berghuis en Tadic 2 grote kansen. En dan krijg je in 10 minuten 3 goals tegen. Ik kan me ook nog en club herinneren die tegen een andere club uit de ED in 6 minuten 3 goals tegen kreeg. En die club staat 4 punten achter Ajax en werd in de voorronde CL uitgeschakeld door de club waar Ajax 2 keer met 2 vingers in de neus van won.

Natuurlijk kan het altijd beter, maar ik vind echt een beetje kansloos hoe hier altijd over schreuder word gesproken. Net of dat die personen zelf in het leven iets gepresteerd hebben. Steun gewoon je club en iedereen die met dat mooie logo en de 3 sterren op hun borst loopt!

4 november 2022 om 16:22

Aldus de voorzitter van de Alfred Schreuder fanclub, waarom is het relevant wat mensen zelf hebben gepresteerd? Niemand hier op VZ is trainer maar wel voetbal liefhebber. Iets waar Schreuder duidelijk te kort in schiet want goed voetbal speelt Ajax dit seizoen absoluut niet.

4 november 2022 om 17:06

Niks voorzitter van de fanclub, maar gewoon Ajax-fan. En Ajax speelt geen voetbal? Na de 4-0 tegen Rangers FC werd het spel van Ajax Next level genoemd. Daarnaast begon Ajax tegen Liverpool thuis erg goed. Als Ajax na een half uur 2-0 voor had gestaan had Liverpool daar niets van kunnen zeggen. En dan was de uitslag van 0-3 ook niet op het bord gekomen. En verder heeft Ajax (38), na PSV (40) de meeste goals in de ED gemaakt. 11 meer dan Feyenoord (27) bijvoorbeeld, gemiddeld 1 goal per wedstrijd. AZ, een paar weken geleden volgens sommige nog de nummer 1 titelkandidaat heeft slecht 23 goals gemaakt.

Ik denk dat je gedachtes aan Ten Hag nog iets te veel in het seizoen 2018/2019 zijn blijven hangen. Een jaar later werd Ajax 3e in de poule, achter Valencia en Chelsea, en in de eerste knock-out ronde in de EL uitgeschakeld door Getafe. 2 jaar later werd Ajax ook 3e in de poule achter Liverpool en Atalanta, en in de kwartfinale EL uitgeschakeld door AS Roma. Vorig jaar werd Ajax in de CL uitgeschakeld door Benfica. Wat ik hier mee wil zeggen is dat het succes van Ten Hag in Europa ook wel weer een beetje overdreven wordt. Ik was blij met Ten Hag als trainer van Ajax, hij heeft veel nationale prijzen gewonnen, maar de 2 3e plaatsen in de CL en de uitschakelingen door Getafe, AS Roma en Benfica hadden echt niet allemaal gehoeven.

Dus niet alles wat er op het veld goed of slecht gaat is de verdienste of schuld van de trainer. Ten Hag heeft niet 4 keer gescoord tegen Sporting en Schreuder heeft geen 2 kansen om zeep geholpen tegen Liverpool, dat waren toch echt de spelers zelf.

4 november 2022 om 16:29

Nee het is niet erg om 3e te worden na Napoli en Liverpool. Daar zal je ook niemand over horen. Het gaat om de manier waarop. Sowieso de hele instelling van Schreuder al. Op geen enkel moment de instelling van wij gaan gewoon winnen, wij willen die punten binnen harken. Nee bij voorbaat al als makke schoothondjes toegeven dat je misschien wel minder bent. Die instelling heeft Ten Hag nooit. En dat hebben we gezien wat dat kan doen met een team. Als je daarnaast ook nog spelers op verkeerde posities neer gaat zetten en bepaalde spelers een voorkeursbehandeling geeft terwijl ze slecht spelen dan mag je als fan daar iets van vinden.

4 november 2022 om 22:47

Voorop gesteld dat ik niet zo'n hoge pet op heb van Schreuders keuzes. Ontstaat bij mij wel een gevoel van is hij niet slimmer dan we denken. We hebben tussendoor een WK. Blind, Klaassen en Tadic zijn daar aanwezig. Komen vermoeid terug en dat is zo'n natuurlijk moment van wisselen.
Als dan het elftal gaat draaien dan komen ze er nooit meer in.

Aan de andere kant, verliezen van PSV mag van mij ook de exit zijn. Ik ben dus vooral benieuwd naar de opstelling. Zodoende is het jammer dat Wijndal niet fit is.

Dat Conceicao niet basis staat opeens in de topper tegen PSV snap ik nog wel. Dat vind ik een beslissing die uit te leggen is wanneer je zowel Bergwijn als Berghuis daar neer kan zetten. Dat de rechtsbuiten positie een dingetje blijft kan Schreuder niet heel veel aan doen vind ik. Ik ben benieuwder naar de linksbackpositie en naar de 8-positie. Speelt Blind of Wijndal of Rensch? Speelt Taylor of Berghuis? Daar kan Schreuder meer doen dan op rechtsbuiten, waar behalve Berghuis nog niemand echt overtuigd heeft - en dat was ook alweer even geleden, en waar Conceicao nog wel erg jong en groen is.

4 november 2022 om 16:57

Lijkt me niet dat Wijndal fit is toch? Of ik heb wat nieuws gemist vandaag, ben nog niet zo online geweest. Verder zullen Taylor en Berghuis spelen denk ik. Berghuis op 10 en Klaassen dus terug naar de bank.

4 november 2022 om 17:10

Oh dat kan hoor, dan heb ik niet goed opgelet. Dacht dat het wel meeviel bij hem. Maar dan zal Blind wel spelen en ik vermoed ook Taylor en Berghuis en dan Bergwijn rechtsbuiten. Dat laatste blijf ik jammer vinden, omdat die daar niet echt goed genoeg is.

Maar hij kan het wel langer dan 5 minuten volhouden Alfred. Kom op zeg. Geef die jongens eens een half uur man. Zelfde met Lucca. Wat heeft die er aan om om de 5 weken een keer 10 minuten in te vallen als niemand meer echt wil en hij amper een bal krijgt.

Eerst wennen aan het Ajax systeem dan rustig brengen

Wat een onzin weer. Top fitte voetballers die iedere dag trainen kunnen natuurlijk wel gewoon 1,5 uur voetballen. Zeker in de eredivisie. Als ze dat niet kunnen moeten ze iers anders gaan doen. Gewoon een smoes om hem niet op te stellen en een jonge speler is makkelijk doelwit.

Conceicao kan maar 5 minuten spelen blijkbaar, langer niet. Dat verandert natuurlijk ook niet als die lamme hem maar zo kort laat spelen. Geef hem 3 kwartier of zo.

Ik opperde een paar dagen geleden om Ocampos te testen als back. Schreuder heeft dit dus ook geprobeerd. Niet gelukt. Dan zie ik geen andere plek voor hem.
Maar, ik kan me herinneren dat Ajax in 2021? alleen maar geblesseerde voorhoede spelers had. Dus wie weet
Conceicao moet hij inderdaad brengen zoals hij nu doet. Af en toe wat minuten maken.
Al met al ben ik het dus eens met Schreuder

Als je iemand nooit meer dan vijf minuten laat spelen wordt het ook nooit meer.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren