Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schmidt lacht: ‘Misschien word ik straks verrast door de komst van Insigne’

Laatste update:

Roger Schmidt wenst Denzel Dumfries het beste bij Internazionale. De trainer van PSV zegt vrijdagmiddag op de persconferentie voor de competitiewedstrijd tegen Heracles Almelo dat hij gelukkig is voor zijn pupil, die naar verwachting vrijdag medisch wordt gekeurd. Schmidt herhaalt zijn wens om de selectie van versterking te voorzien in de slotweken van de transfermarkt, al lijkt de komst van Lorenzo Insigne hem onrealistisch.

Dumfries vertrekt voor een bedrag van naar verluidt 12,5 miljoen euro, plus 2,5 à 3 miljoen euro aan bonussen. "Ik ben blij voor hem, want hij wilde daarheen", reageert Schmidt op het vertrek van Dumfries, die in de voorbereiding en in de voorrondewedstrijden van de Champions League niet werd ingezet. "Ik wist in de zomer al dat hij zou vertrekken, dus een grote verrassing is het niet. Hij heeft een grote club gevonden die uitkomt in de Champions League, dus ik ben blij voor hem. Hij heeft het vorig seizoen goed gedaan bij PSV als aanvoerder. Ik wens hem het beste."

Schmidt weet dat PSV verzekerd is van Europees voetbal tot de winterstop en dus een sterke, brede selectie nodig heeft. "Onze selectie kan nog steeds versterkt worden. Als we onze doelen willen behalen, moeten we versterking hebben. Als je in de Champions League wilt spelen met een jonge ploeg, maar ook voor de landstitel en de beker wilt gaan, heb je een heel goede selectie nodig. Het maakt veel verschil of je Europees voetbal speelt, en welk toernooi. We willen meer topspelers hebben en daar werken we aan."

"We weten intern wat we nodig hebben. We willen een paar transfers realiseren", aldus Schmidt, die lachend reageert op het gerucht dat PSV interesse heeft in Insigne van Napoli. "Ik weet niet waar dat gerucht vandaan komt. Het is een heel goede speler, maar ik denk niet dat het een speler voor PSV is. Dit is de eerste keer dat ik het hoor, dus misschien word ik straks verrast als ik terugkeer op De Herdgang, maar ik kan het me niet voorstellen."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Schijnt dat Insigne is gesignaleerd bij een Italiaans restaurant in Eindhoven genaamd Il Pizzeria Lampies weet niet of deze doorgaans betrouwbare bron klopt.

13 augustus 2021 om 14:56

Even bij Verweij checken.

Hopelijk wordt hij verrast door Heracles dit weekend.

13 augustus 2021 om 14:18

Hoop het ook. Kunstgras is toch anders voetballen. Maar PSV in deze vorm gaat makkelijk winnen in Almelo tenminste dat verwacht ik.

13 augustus 2021 om 14:44

Volgens mij heb je dit seizoen psv nog niet zien spelen

13 augustus 2021 om 14:46

Speelt PSV het liefst op de counter ja? Ik heb soms het idee dat mensen in 2017 blijven hangen. Onder Cocu speelde PSV vaak op de counter, maar daarna niet vaak meer. Helemaal niet onder Schmidt met het vroeg drukzetten

13 augustus 2021 om 14:59

Sommige mensen snappen niet wat counter voetbal is en snel in de omschakeling kunnen zijn.

Haha het zou inderdaad fantastisch zijn als zo'n speler naar de Eredivisie komt. Maar 30 jaar, 20/25 miljoen transfersom + 5/6 miljoen salaris per jaar lijkt me niet verantwoord van PSV.

13 augustus 2021 om 14:18

En al zou dat wel verantwoord zijn....je denkt toch niet dat hij hier naartoe komt?
Die lacht zich helemaal kapot

13 augustus 2021 om 14:27

Ik denk inderdaad ook wel dat Insigne betere keuzes heeft.

13 augustus 2021 om 14:34

Zeiden we dat ook niet over Götze😂

13 augustus 2021 om 15:10

Nee dat zeiden we niet over götze want die kwam nogal onverwacht. Bovendien zijn die 2 niet te vergelijken. Götze was op dat moment nou niet bepaald een speler met een status als die Insigne nu heeft.

13 augustus 2021 om 15:38

Gotze heeft JUIST de status die Insigne nooit gehad heeft😂 Inisgne is een goede voetballer maar NOOIT meer dan dat geweest, Gotze daar in tegen is echt een totaal ander verhaal.😂 misschien dat jij te jong bent ofso maar je hebt in ieder geval een stukje 'geschiedenis' gemist.

13 augustus 2021 om 15:52

Hij heeft het niet over hun hele carrière maar over de status van gotze op het moment dat die de overstap naar PSVmaakte vergeleken met de insigne van dit moment. Gotze was dat seizoen bankzitter bij Dortmund en insigne is momenteel een van de sterspelers van Napoli en heeft een goed EK achter de rug. Je doet alsof hij iets heel geks zegt maar dat valt echt wel mee

Tja, Götze zag ook niemand aankomen maar dit lijkt mij persoonlijk nog een stuk onrealistischer. Insigne speelt wekelijks bij Napoli en stond steevast basis op het EK. Dat is toch nog wel net wat een andere koek dan Götze die veel te maken heeft gehad met blessures en echt weer zijn vorm moest terugvinden.

13 augustus 2021 om 14:23

Götze zijn carrière zat in het slop, en had een link met Schmidt. Insigne is gewoon een verzinsel door iemand uit Italië. Die kan bijna overal heen.

13 augustus 2021 om 15:12

Ach wie weet tovert Schmidt weer een Duitser uit zijn hoge hoed. Sane, Gnarby, Brandt of Younes

13 augustus 2021 om 16:56

Hij wil eventueel weg bij zijn geliefde napoli omdat hij 3 miljoen salaris te weinig vindt. Napoli zou hem alleen voor 30 miljoen willen laten vertrekken. Dat zijn al twee financiële opstapelt die veel te hoog zijn voor psv. En dan heb ik het nog geen eens over de sportieve aspecten, want als vormgever van de Europees kampioen kan hij echt wel hoger mikken. Inter lijkt favoriet om hem te halen, maar voor 30 miljoen zie ik Roma of atalanta het ook zo aftikken. Voor die laatste zou je de perfecte vervanger van Papu Gomez hebben

Zou wel wat zijn Insigne in de eredivisie. PSV gaat zich sowieso nog versterken

Zijn er nou serieus journalisten die hem naar Insigne vragen? Mijn hemel zeg....koekoek

13 augustus 2021 om 14:49

Is uiteraard met een kleine knipoog

Inter heeft net als 2 jaar geleden interesse in Insigne die het liefst in Italië wil blijven. Uiteindelijk zal hij wel gewoon bij Napoli blijven met een verbeterd salaris, is de populairste en beste speler en ook aanvoerder. Als zelfs Inter geen kans maakt dan zal het voor PSV sowieso een gerucht blijven.

Zie dit niet gebeuren, maar zag dat ook niet bij Gotze, mits dat kleine Italiaanse opdondertje komt, heeft PSV de beste voorhoede van eredivisie, Insigne,Zahavi,Madueke en op 10 Gotze, wat een aanval voor Eredivisie begrippen!! Ik wou PSV al wat vaker volgen door topvorm Gotze, groot talent Madueke en Ramalho dat ik wel wat vind, maar met Insigne wordt het een vaste routine(mits Milan niet op het zelfde tijdstip speelt )

13 augustus 2021 om 14:27

Tuurlijk gebeurt dit niet. Götze moest zijn carrière redden, Insigne zit op zijn hoogtepunt en heeft ook nog eens het EK gewonnen.

14 augustus 2021 om 07:38

Omdat die captain van Napoli is? Omdat die 19 goals in de Serie A heeft, zijn hoogste aantal ooit? Omdat die een EK als basisspeler heeft gewonnen?

En laat me niet lachen met je dankzij Götze. Dat was 7 jaar voordat hij naar PSV kwam, totaal irrelevant. En hij heeft op dat WK vanaf de kwartfinale 39 minuten gemaakt, halve finale op het bankje.

13 augustus 2021 om 14:53

Dromen mag zullen we maar zeggen he haha. Zou natuurlijk een aanwinst zijn voor de competitie, maar dit acht ik totaal, maar dan ook totaal niet realistisch.

Gotze zag niemand aankomen, maar die was vrij en zat wel een beetje ''in een dal'',

Insigne is echter één van de betere aanvallers van de huidige Europees kampioen, een icoon in Napels en daarnaast ook stervesduur....

Nee, leuk gerucht, maar Insigne naar PSV zie ik never nooit gebeuren. Als die al weg gaat bij Napoli, gaat die denk ik naar een betere club dan zowel Napoli als PSV.

13 augustus 2021 om 14:31

Ik denk dat je gelijk hebt Glennn, zoals je zegt, Gotze had al aantal jaar niet gepresenteerd en had ook weinig opties, Isigne is en heeft letterlijk het tegenover gestelde, toch benieuwd, zou mooi zijn

13 augustus 2021 om 15:16

Gotze had niet super veel opties. Maar kon gewoon bijtekenen bij Dortmund wel tegen fors minder salaris maar wat wil je als je 10 miljoen verdiende

Uiteindelijk toch goed gedaan omtrent Dumfries en denk dat iedereen hem deze stap gunt. Uiteindelijk toch voor bijna 3 keer zoveel verkocht, en kan mooi in het rijtje met goede backs uit Eindhoven van Angelino, Willems en Arias.

Insigne gaat naar Inter, mocht hij zijn contract bij Napoli niet verlengen. Inter heeft al enige tijd interesse in Insigne en is een prima versterking. Zal rond de 25 miljoen kosten en kan nog aantal jaar mee op topniveau. Speelde een uitstekend EK met Italie, snap niet waarom Napoli zijn contract niet gaat verlengen. Een boegbeeld van de club en by far de beste speler.

Insigne lijkt me om meerdere redenen volslagen kansloos; zo zou ik het als investeerder in PSV echt een slecht plan vinden om een tweede dure aanvaller te halen met weinig tot geen restwaarde. Denk dat PSV blij moet zijn met de voorhoede zoals hij is. Zou hooguit een jonge spits kopen en wellicht een vleugelspeler huren (bergwijn?).

13 augustus 2021 om 15:15

Bergwijn gaat geen genoegen nemen met de bank en ik vind zowel gakpo als madueke momenteel beter

13 augustus 2021 om 15:51

Denk dat het erom zou spannen hoor. Gakpo heeft dit(!) seizoen nog niks laten zien. Denk alleen dat Bergwijn lekker voor zijn kans gaat bij de Spurs, die krijgt veel speeltijd nu.

14 augustus 2021 om 11:45

Gakpo heeft nog nooit het niveau gehaald wat bergwijn bij PSV haalde die was veel belangrijker en dreigender vanaf de vleugel.gakpo heeft zeker potentie maar is nog teveel een momentenvoetballer

Dat er überhaupt serieus wordt op in gegaan.. PSV kan alleen maar negatief benaderd en belachelijk gemaakt worden bij dit soort topics imo. Is de 2e over dit onderwerp terwijl 1 topic al teveel is.

Ik las onlangs nog dat Insigne weg zou willen bij Napoli omdat hij nu "maar" 3,5 miljoen per jaar verdient, en minstens 6 miljoen wil. Nou kan ik het mis hebben hoor, maar in welke wereld gaat PSV in godsnaam 6 miljoen salaris per jaar betalen aan een 30 jarige met 0,0 restwaarde?

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren