Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke verzuimt strohalm te grijpen bij debuut van vijfde trainer dit seizoen

Laatste update:

Schalke 04 is er wederom niet in geslaagd een overwinning te boeken in de Bundesliga. In het thuisduel met 1. FSV Mainz 05 kwamen die Köningsblauen er nauwelijks aan te pas, en dus mocht kersverse trainer Dimitrios Grammozis zijn handen dichtknijpen dat er een punt uit het vuur werd gesleept: 0-0. Een gemiste kans om de weg omhoog in te slaan tegen een directe concurrent voor Schalke, dat met tien punten nog altijd hekkensluiter is. Mainz, de nieuwe en voorlopige nummer zestien, heeft achttien punten en vaart in het kielzog van Hertha BSC (18 punten) en 1. FC Köln (21).

Grammozis, die als vijfde trainer dit seizoen aan het roer staat bij de rode lantaarndrager, koos ervoor om de 18-jarige Kerim Çalhanoglu te laten debuteren op het middenveld, terwijl Klaas-Jan Huntelaar nog altijd niet hersteld is van zijn kuitblessure. Naar verwachting zal het herstel nog zeker twee weken duren. Bo Svensson, inmiddels ook al de vierde trainer bij Mainz, had zoals gebruikelijk een basisplek ingeruimd voor Jeremiah St. Juste; Jean-Paul Boëtius begon op de bank, maar hij kwam direct na de pauze binnen de lijnen voor Danny Latza.

Vanaf het eerste fluitsignaal had Schalke maar weinig in de melk te brokkelen en was het met name tegenhouden geblazen. De club uit Gelsenkirchen kwam in de elfde speelminuut goed weg toen scheidsrechter Felix Brych het appel voor hands van Mainz wegwuifde, nadat een kopbal van Stefan Bell op de arm van Sead Kolasinac belandde. Ook de videoscheidsrechter nam het mogelijke penaltymoment nog onder de loep, maar rectificeerde de beslissing van Brych niet.

Shkodran Mustafi verzuimde namens de thuisploeg in de achttiende minuut een van het schaarse aantal kansen in te benutten, toen de verdediger met een kopbal uit een corner op doelman Robin Zentner stuitte. In het vervolg van de degradatiekraker kregen de bezoekers de nodige mogelijkheden om de score te openen, maar het ontbrak vrijwel iedere keer aan scherpte en fortuin in de eindfase van de aanval. Zo zag onder meer Adam Szalai een schot rakelings naast de paal gaan en bracht sluitpost Frederik Ronnow fraai redding op een inzet van Jonathan Burkardt. Aan de 0-0 stand kwam geen verandering meer.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ik heb me echt verbaast over het conditionele niveau van Schalke. De trainer van Schalke die uiteindelijk blij is met een punt, terwijl dit eigenlijk de laatste kans was. Overigens vond ik het ook tegenvallend dat Mainz niet op zoek ging naar de overwinning. Ze konden eindelijk boven de streep komen, maar met een punt schieten ze allebei niets op.

5 maart 2021 om 22:57

Misschien was de trainer van Schalke wel blij met het punt omdat ze bij een nederlaag aan trainer nummer 6 zouden beginnen 🤪

5 maart 2021 om 23:22

We zijn blij dat je het zelf een leuke grap vindt! Nu zal het, helaas, wel klaar zijn.. Ik hoop dan maar 1 jaartje zonder Kohlenpott hoor, het zijn toch dat soort dingen die de competitie zo mooi maken. Nu krijg je gewoon medelijden met dit zwoegende team en met Klaas Jan.

6 maart 2021 om 08:26

hoezo 1 jaartje zonder Kohlenpott? Volgend seizoen zien we dan Dortmund tegen Bochum. Ik ben ook al lang gewend dat Bayern geen stadsderby's meer speelt tegen 1860 Mã¼nchen en/of Spvvv Unterhaching.

6 maart 2021 om 12:45

Nver mind, maar dat is helemaal niet te vergelijken, en vooral niet met Muenchense stadderbies. Ik denk dat weet je ook

6 maart 2021 om 17:34

Ik weet wel dat de betekenis is van het 'revierderby'. Ik wilde enkel zeggen dat het niet gaat kloppen dat Dortmund als enige club zal overblijven in het Ruhrgebied volgend seizoen.
De stadsderby tussen Bayern en 1860 had altijd een betekenis. Zeker in de jaren '60 en '70.

Ik heb meer inzet gezien als onder Gross, maar verder was het even dramatisch. We zijn eigenlijk gewoon weggespeeld, zonder dat Mainz echt goede kansen creëerde en we ook nog gewoon blij mogen zijn met een punt terwijl dit een must-win was (niet dat we anders het nog zouden redden, maar toch).

Misschien is het ook wel beter om te degraderen. Ze vielen op het einde allemaal om zowat en wat dacht je van het tijdrekken. Schalke blij met een punt terwijl je hier je laatste kans verprutst. Ik zie Schalke spelers zowat tijdrekken bij de wissels en ingooi in de slotminuten. Het lijkt me overduidelijk dat ze dit geaccepteerd hebben. 0 risico's genomen om de 3 punten te pakken.

Je zult maar de leiding hebben bij Schalke. Dan kun je jezelf toch niet serieus nemen? Je ontslaat toch niet vier trainers in een seizoen, wat een wanbeleid

6 maart 2021 om 16:07

Het zou me niets verbazen als deze er ook uit gaat hoor haha. Wat een crisis zeg, leuk laatste half jaartje voor klaas jan.

Volkomen kansloos, zelfs tegen de nr. 17 wordt Schalke nog weggespeeld. 20-2 schoten in het voordeel van Mainz zegt wel genoeg. Met dit team degraderen ze zelfs nog rechtstreeks uit de 2. Bundesliga volgensmij. Spelers zijn ook niet fit als je ziet hoe ze de laatste minuten gewoon omvallen met enkele nieuwe blessuregevallen erbij en er zijn al 10 spelers geblesseerd momenteel.

6 maart 2021 om 08:36

wie weet maakt Schalke een zelfde scenario mee zoals SSV Ulm. Zij degradeerden ook 2 maal waarbij het de laatste keer om een Zwangsabstieg ging wegens financiële moeilijkheden.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren