Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schalke neemt ex-jeugdexponent Baumjohann over van Bayern

Laatste update:

Alexander Baumjohann is alweer de vierde speler die de gelederen van Bayern München in korte tijd verlaat. De middenvelder verkast met onmiddellijke ingang naar Schalke 04, zo meldt de Duitse topclub zondagmorgen via de officiële kanalen. Eerder vonden aanvaller Luca Toni (AS Roma), middenvelder Andreas Ottl en verdediger Breno (beiden 1.FC Nürnberg) al een nieuwe werkgever.

Baumjohann (22) kwam vorig jaar zomer transfervrij over van Borussia Mönchengladbach. De middenvelder wist zich het afgelopen half jaar echter niet te onderscheiden ten opzichte van zijn ploeggenoten. Baumjohann kwam niet verder dan drie Bundesliga-duels, en één optreden in de DFB Pokal. Derhalve kwam hij ook enkele malen in actie voor het tweede elftal.

Schalke is geen onbekend terrein voor de middenvelder. Tussen 2007 en 2007 stond Baumjohann reeds op de loonlijst van de club uit Gelsenkirchen. Op zestienjarige leeftijd maakte hij zijn debuut in het hoogste keurkorps. Over de hoogte van de transfersom doen de betrokken partijen geen mededeling.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roel Brouwers was heel erg positief over de jongen; hij schijnt echt heel goed te kunnen voetballen. techniek, inzicht, hij heeft alles in huis. Maar goed, bij Bayern komt wel iets meer kijken. Daarnaast zal Thomas Muller vast net iets beter zijn denk ik

was een goede speler bij gladbach

die naar Nürnberg zijn gegaan. Zijn verhuurt toch? of heb ik het fout. Dit is een redelijk goede voetballer als hij een x speelde Bayern. Miss is dit wel een oplossing

3 januari 2010 om 12:30

Breno en Ottl zijn beiden verhuurd aan 1. FC Nürnberg.

Ik ben al jaren van fan Borussia Mönchengladbach. Bij Gladbach had hij veel goede wedstrijden, maar ook slechte, hij was toen tenslotte nog jong. Baumjohann heeft alle kwaliteiten om te slagen in de Bundesliga; een geweldige competitie!

3 januari 2010 om 13:52

Is het nu niet meer jong dan? Hij is pas een half jaar weg en speelde bij Gladbach alleen afgelopen seizoen regelmatig.

ging pas veel spelen toen hij contract getekend had bij Bayern.

Tussen 2007 en 2007. Kan iemand mij vertellen wanneer hij er werkelijk onder contract stond?

3 januari 2010 om 12:45

Hij heeft van 2000 tot 2007 bij schalke gespeeld.

3 januari 2010 om 12:48

26 februari 2006 zijn debuut gemaakt en in januari 2007 vertrokken naar gladbach

jammer, ik was blij toen ie naar bayern ging , fantastische speler, mooie techniek. wel goed voor schalke, die zijn wel actief op de transfermarkt. deze jongen kunnen ze goed gebruiken, hoop dat ie het redt bij schalke.

Ik vind het toch wel jammer dat hij nooit zo veel kansen heeft gehad bij Bayern.. had veel van hem verwacht.. Deed het uitstekend bij Gladbach..
We zullen wel zien wat hij bij Schalke gaat maken..

Ik heb altijd gedacht dat die Baumjohann een groot talent was.
Jammer dat ie niet is doorgebroken bij de Recordmeister.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren