Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Schalke meldt zich met 15 miljoen euro bij Barcelona

Laatste update:
/
Elvis Azah heeft zich tijdens een proefperiode bij Cardiff City in de kijker gespeeld. Arsenal, Tottenham Hotspur en West Ham zien nu wel heil in de komst van het Ierse wonderkind. (Daily Mail)
/
Simone Zaza kan Valencia verlaten voor Torino, maar de spits heeft meer opties. OGC Nice ziet in de Italiaanse spits namelijk de gedroomde opvolger van Mario Balotelli. (Superdeporte)
/
Schalke 04 heeft zich met een bod van vijftien miljoen euro gemeld bij Barcelona. De Bundesliga-club ziet in Marlon de ideale opvolger van Thilo Kehrer, die op weg is naar Paris Saint-Germain. (ESPN)
/
Diego Laxalt leek op weg naar Zenit Sint-Petersburg, maar mogelijk ligt zijn sportieve toekomst toch nog in Italië. AC Milan heeft zich nu namelijk gemengd in de strijd om de verdediger van Genoa. (Sport Italia)
/
AS Roma lijkt nog lang niet klaar op de zomerse transfermarkt. De Romeinen zijn namelijk gecharmeerd van de kwaliteiten van Maxwel Cornet, die voor circa twintig miljoen euro mag vertrekken bij Olympique Lyon. (LÉquipe)
/
José Mourinho heeft besloten Marcos Rojo en Matteo Darmian te behouden voor Manchester United. Het verdedigende duo leek eerder nog op weg naar de uitgang op Old Trafford. (ESPN)
Marcos Rojo is goed genoeg voor Manchester United

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

PSV nu ?? Ajax 2018/2019 ??
Reacties

Volgens mij is Marlon al dichtbij een overstap naar Sassuolo. Schalke lijkt me een betere club voor Marlon. Hopelijk kan Barca hem volgend jaar voor een schappelijke prijs terugkopen als hij zich sterk door ontwikkelt en Vermaelen weggaat. Overigens zou Paco Alcacer in de belangstelling staan van Real Betis. Lijkt me een mooie club voor hem. Voor 15 miljoen of zelfs 20 miljoen zou Barca prima zakendoen voor een aanvaller die overbodig is. Als dan ook nog eens Denis Suarez verhuurd of verkocht kan gaan worden heeft Barca de selectie compleet.

Ter Stegen, Cillissen, Semedo, Roberto, Piqué, Umtiti, Lenglet, Vermaelen, Alba, Miranda, Busquets, Rakitic, Coutinho, Vidal, Rafinha, Arthur, Messi, Suarez, Dembele, Malcom en Munir voor de A selectie en dan aangevuld met Carles Alena, Riqui Puig en Marc Cucurella is de selectie aardig goed opgevuld waarbij Roberto, Coutinho en Malcom meerdere posities kunnen bekleden

15 augustus 2018 om 01:00

Eigenlijk heeft Barca dan geen zwakke schakels in de selectie. Vreemd omdat te zeggen. En met nog meer geluk ontwikkelt Moussa Wague zich sterk bij Barca B zodat hij aankan sluiten bij de hoofdmacht en Roberto definitief naar het middenveld wordt gehaald

15 augustus 2018 om 04:06

Denk je dat Roberto op lange termijn Busquets kan vervangen? Iedereen had het wel over Iniesta en Xavi, maar deze man is misschien wel even belangrijk of nog belangrijker voor het spel van Barcelona.

15 augustus 2018 om 07:18

Roberto speelt helemaal niet op de positie van busquets. Roberto zou eventueel op de plek van rakitic kunnen volgend seizoen. Het word echt ongelooflijk lastig om busquets te vervangen...

15 augustus 2018 om 07:37

Roberto kan al naar het middenveld als Valverde 'gewoon' Semedo op RB zet. Die man heeft alles om tot de beste backs ter wereld te horen. Barca mag in een wedstrijd zoals vorig jaar tegen Roma best wel een keer met een middenveld met Busquets, Roberto en Vidal/Rakitic spelen. Het vaste middenveld is afgelopen seizoen vaker dan me lief is overlopen (Roma, Sevilla uit etc.)

Laxalt is toch helemaal geen verdediger?

15 augustus 2018 om 01:02

Hij is een linksback/linksmidden (in een 3-5-2). Hij kan ook nog linksvoorspelen. Kortom, hij kan de hele linkerflank bestrijken.

15 augustus 2018 om 09:10

Een type emmanuelson dus. aub niet! Wel beter dan Urby, maar toch

Sassuolo zou niet verder willen gaan dan 12m voor Marlon en Galatasaray daar net iets onder. Dan is de 15m van Schalke (met de 37m die ze net cashten van Thilo Kehrer op zak om uit te geven) een betere deal. Als Marlon op termijn aan een Europees paspoort kan geraken zie ik het liefst een overgang met een terugkoopoptie. Nu Paco nog wegkrijgen (betis?) en je bent zo goed als klaar. Valverde wil Munir behouden als invaller. Overigens zouden Cucurella en Palencia ook willen vertrekken en dat lijkt me een goede oplossing voor alle partijen. Cucu heeft de strijd verloren van Miranda die 2 jaar jonger is en Palencia is ook alweer 23. Met Wague en Mateu Morey heb je betere talenten in huis nu. De enige die nog weg zou mogen is Denis maar met 67.000 euro salaris per week tot 2020 ga je die niet kunnen verkopen nu die geblesseerd is. Geen enkele club die Denis wil hebben zal zn salaris kunnen evenaren nu de Engelse markt gesloten is. Een verhuur zou goed zijn.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren