Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Schaken emotioneel: 'Ik heb veel meegemaakt, veel moeten slikken ook'

Laatste update:

Ruben Schaken was zaterdagavond behoorlijk emotioneel na de 2-0 overwinning van Feyenoord op FC Dordrecht. De aanvaller was wekenlang niet meer aan spelen toe gekomen, maar kreeg zaterdag als invaller weer eens een kans. Hij beschaamde het vertrouwen van Fred Rutten niet: Schaken zorgde voor veel dreiging en met een fraaie lob verzorgde hij het slotakkoord.

/

De ontlading was groot bij de routinier. "Ik heb veel meegemaakt", zei Schaken voor de camera van FOX Sports. "Veel mensen weten niet wat er allemaal binnenskamers gebeurt. Ik heb een hele moeilijke weg moeten afleggen om hier te staan, veel moeten slikken ook. Je wordt afgeschreven, terwijl je weet dat je nog van waarde kunt zijn. In je vijfde seizoen voelt dat af en toe wel vernederend als je zo aan de kant wordt geschoven. Maar dat is voetbal, ik wil dat niemand kwalijk nemen. Dan moet je een spiegel voorhouden en keihard werken."

De 32-jarige Schaken benadrukt dat hij het seizoen bij Feyenoord wil afmaken, maar beseft dat de clubleiding ook zo zijn wensen zal hebben. Binnenkort zal er gesproken worden over de toekomst: volgens Schaken is dat nu nog te vroeg. Zijn contract loopt tot de zomer van 2015 door.

Feyenoord moet Ruben Schaken tot de zomer behouden

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Ruben Schaken was zeker van waarde, kwam steeds zijn man voorbij en maakte een prachtige goal.

Verder deze man proberen tot de zomer te houden voor mij is hij de beste Echte rechtsbuiten van feyenoord. Daarnaast toont hij zich een prima prof en kan hij blijkbaar goed omgaan met een reserve rol. Ruben in ieder geval bedankt voor wat je voor ons hebt betekend!

23 november 2014 om 01:59

Helemaal mee eens en hoop dat hij blog veel zo mag invallen.

23 november 2014 om 03:11

Rubinho was zeker weer van waarde. Ik zou hem graag op rechts zien, toornstra op 10 en sexy lexie in de spits

23 november 2014 om 11:45

Lexie in de spits is geen goed plan denk ik, mist nog wel is een kansje.

23 november 2014 om 12:29

Immers is voetballend niet minder dan kazim en kazim miste gisteren 3 enorme kansen. Immers is wel degelijk beter geworden en had die kop kans ook gewoon gemaakt.

23 november 2014 om 22:09

@dennusz het liefste zie toch gewoon nog een "echte" spits komen.

Het is je gegund Ruben. Ik blijf van mening dat je nog steeds van waarde kunt zijn bij ons.
Niet als basisspeler, maar zeker voor de laatste 20 minuten om iets te forceren.
Schitterende goal en volgende week vs Willems. Je had hem al eens eerder dolgedraaid. Tijd voor een herhaling.

Ja idd super leuk voor deze jongen ...vindt ook lullig hoe het gegaan dit seizoen met hem...2 seizoenen egt belangrijk geweest met al ze goeie voor zetten op pelle...blij dat die er in kwam

Schandalig dat hij vaak niet eens op de bank zit, is zeker gevaarlijk en nuttig in de laatste minuten. Misschien dat feyenoord hem een contract kan aanbieden met een lager salaris en het van jaar tot jaar bekijkt, beter dan basasigoklu die ik zwaar vind tegenvallen voor 3 miljoen...

Toch is het heerlijk om zo'n persoon binnen de club te hebben.

Heeft een geweldige mentaliteit, werkt hard, is op een positieve manier kritisch op zich zelf. Klaagt nooit.

Dit in tegenstelling tot Bakkali bijvoorbeeld.

Hij zou eigenlijk een hele goede voetballer moeten zijn vind ik op basis van mijn bovengenoemde aspecten. Maar helaas werkt voetbal niet zo.

Ik zeg het er toch maar even bij. Ik ben Ajacied.
Met die laatste zin wil ik aangeven dat we ondanks de begrijpelijke rivaliteit ook respect moeten kunnen hebben voor die grote rivaal in wat voor vorm zich dat dan voor doet. De club zelf dus of bepaalde mensen.

23 november 2014 om 02:25

waarom bakkali en geen zivkovic..? ben geen psv'er..

23 november 2014 om 03:03

@voetbalfreak

Zivkovic is misschien recentelijk met slecht gedrag in het nieuws gekomen. Toch vind ik dat nog bij lange na niet vergelijkbaar met Bakkali. Die is inmiddels meermaals en langdurig negatief in de media gekomen en met best veel verschillende dingen. Denk bijvoorbeeld aan zijn Twitter berichten, gedrag in de kleedkamer of op trainingen en het feit dat hij Psv langdurig aan het lijntje houd wat bijtekenen betreft daarbij waren zijn prestaties zeer laag gedurende dit alles.

Zivkovic kwam een paar keer te laat en zat een keer (met anderen) in een bar om 23:00 terwijl dat niet mocht, dit alles had weinig tot geen invloed op zijn prestaties. Dit zijn voor verschijnselen van het vervelende gedrag dat Bakkali vertoond vandaar dat men hard optreedt.

Ach schaken.. Je loopt na een paar wedstrijdjes weer naast je schoenen. Dat is de reden waarom je iedere keer weer terugvalt.

23 november 2014 om 22:20

Als er een iemand een realist is dan is het schaken wel. Zou zichzelf nooit overschatten t.o.v. anderen

Heb veel moeten slikken #(junk)

Schaken jongen jij gaat bij mij door de voordeur naar buiten over de rode loper. Tuurlijk ben je niet de beste rechtsbuiten die we ooit hebben gehad. Maar ik kijk het in perspectief. Jij kwam gratis met je vriend van vvv. Het was in een tijd dat Feyenoord sportief en financieel aan de grond zat. We moesten vissen uit de transfervrije spelers. En jij heb jaren bewezen een meerwaarde te hebben. Je heb prachtige wedstrijden gespeeld bij Feyenoord. Je heb oranje gehaald. En jij bent mede verantwoordelijk voor waar Feyenoord nu staat. Schaken bedankt je bent gewoon een wereld gozer geweest bij Feyenoord! En dat weten alle supporters ook in hun hart.

23 november 2014 om 20:55

Hij heeft jullie zoveel kampioenstitels bezorgd. Wat een held. Hulde voor de man. Wees eens reeël,,

23 november 2014 om 21:29

Gezien je leeftijd en uit welke stad je komt. Hoef ik hier toch geen serieus antwoord op te geven. Ik ben juist heel real Feyenoord was sportief en financieel aan de grond. Deze man heeft het gewoon zeer goed gedaan.

23 november 2014 om 22:13

@raza je hebt groot gelijk zo heeft hij ooit nog is thuis tegen psv beslist. En Willems toen helemaal kleureblind gedraai die vreest vast dat hij volgende week niet mag invallen!

25 november 2014 om 00:49

Topper!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren