Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.
 

In de wandelgangen: Heerenveen ziet opvolger Van Ewijk binnen de landsgrenzen

Laatste update:
/
Liverpool heeft een oog laten vallen op Manu Koné. The Reds zouden al contact hebben opgenomen met de middenvelder van Borussia Mönchengladbach, die zo'n veertig miljoen euro moet kosten. (Sport Bild)
/
Arsenal is niet van plan om Emile Smith Rowe komende zomer van de hand te doen. De middenvelder heeft nog een contract tot 2026 en wordt beschouwd als een belangrijk onderdeel van de plannen van Mikel Arteta. (The Athletic)
/
SC Heerenveen ziet in Willem II-verdediger Leroy Owusu de ideale opvolger voor Milan van Ewijk. Laatstgenoemde heeft een uitstekend seizoen achter de rug en wordt begeerd door clubs uit binnen- en buitenland. (Leeuwarder Courant)
/
Tottenham Hotspur dreigt met Luis Enrique opnieuw een kandidaat-hoofdtrainer uit het oog te verliezen. De Spanjaard is in gesprek met Napoli, waar hij als opvolger moet dienen van Luciano Spalletti. (The Guardian)
/
João Felix is volgend seizoen niet in het shirt van Chelsea te bewonderen. Mauricio Pochettino heeft besloten dat de Portugees, die dit seizoen werd gehuurd van Atlético Madrid, terugkeert in de Spaanse hoofdstad. (Fabrizio Romano)
/
RB Leipzig slaagt er vooralsnog niet in om Fabio Carvalho los te weken bij Liverpool. De Engelse grootmacht heeft een eerste bod afgewezen en wil alleen meewerken indien er een terugkoopclausule wordt opgenomen in het contract. (Fabrizio Romano)
Is Leroy Owusu een versterking voor sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor mijn gevoel is Willem II een soort 'Jong Heerenveen' waarbij elk jaar wel 1/2 spelers naar het 'Grote' Heerenveen gaan.

31 mei 2023 om 13:08

Valt wel wat mee, alleen van Beek, Kohlert en Nunnenly met verleden daar. Wel allemaal gratis opgepikt en met name de eerste twee zijn echt goed. Al was van Beek gratis van Feyenoord volgens mij.

Nunnely halverwege het seizoen toen hij al een tijdje zonder club zat. Dus wellicht dat hij komend seizoen weer in het ritme komt.

Enrique naar Napoli of Spurs lijkt mij op voorhand niet echt een match.

Ik vond het bij de Graafschap een goede rechtsback waarvan ik verwachtte dat hij toch wel snel de volgende stappen zou zetten. Eigenlijk ben ik toch wel verbaasd hoe lang hij bij Willem II gezeten heeft. Zeker gezien het niveau waar Willem II gespeeld heeft.

31 mei 2023 om 12:16

Nou kan je vertellen dat Owusu zelf tekort komt. Altijd een van de minderen. Dramatische voorzet in 90% van de gevallen en een slappe mentaliteit waardoor hij verdedigd belangrijke duels verliest.

31 mei 2023 om 12:39

In de wedstrijden die ik van Willem II gezien heb viel hij mij ook niet meer positief op. Dit terwijl hij bij de Graafschap wel goed was.

31 mei 2023 om 16:27

Ja begon ook best prima bij ons. Erg goed zelfs, maar is tegenwoordig elke week een van de mindere. Toch jammer

Mensen die hem volgen, hoe goed is die joao felix nou eigenlijk? De paar keer dat ik hem heb zien spelen vond ik het zo'n prachtige speler, maar heb de indruk dat het er niet vaak echt uitkomt?

31 mei 2023 om 11:08

Het is een geweldige speler maar op de een of andere manier krijgt hij het maar niet voor elkaar om daar rendement aan toe te voegen.

Dan zie je hem de bal geweldig aannemen, geweldig dribbelen en uiteindelijk maakt hij geen nauwkeurige pass of hij schiet de bal zwakjes op doel..

31 mei 2023 om 13:29

Viswoestijn ja die indruk kreeg ik inderdaad al. Jammer want echt een genot om naar te kijken.

31 mei 2023 om 11:21

Ik denk dat het kiezen voor Atletico een hoop spelvreugde heeft afgenomen. In zijn Benfica tijd zag ik hem graag naar United komen en misschien nu nog wel. Als hij het spelplezier terug krijgt en een vrije rol krijgt is het voor bijna elk team ter wereld een aanwinst.

31 mei 2023 om 13:30

Dit soort spelers komen helaas zelden goed tot hun recht bij united.

Niemand wil coach worden bij de Spurs... ze mogen mij wel bellen hoor 🤣

31 mei 2023 om 13:14

Is PSV geen klus voor jou

31 mei 2023 om 18:03

Eigenlijk wel maar dat is te hoog gegrepen

Wat gaat het van kwaad naar erger met onze club. Geen TD, geen manager en dus ook geen (visie op) gerichte aankopen. Poch was nooit een optie, je laat Slot door de vingers glippen, Nagelsmann wordt voorlopig als te duur beschouwd en Luis Enrique lijkt het ook niet te gaan worden. Dan kom je momenteel terecht bij Postecoglou en Amorim, die het nog niet bewezen hebben op het hoogste niveau. Dat zijn ook geen namen waarvoor spelers toch voor ons zouden kiezen in plaats van pakweg een Newcastle, dat dan ook nog eens meer geld kan bieden. Je hebt nu vooral een "naam" als coach nodig, zoals Burnley dat heeft met Kompany.

De hele selectie heeft een rebuild nodig. We moeten het 'dead weight' lozen (denk bv. aan Sanchez en Tanganga) en hebben nood aan een doelman, 2 centrale verdedigers, een aanvallende middenvelder en een extra flankaanvaller. Er lopen genoeg transfervrije alternatieven rond, zoals Ndicka, Thuram, Tielemans, Aouar, Dembele, Skriniar,... Maar zonder TD en manager kan je spelers gewoonweg niet overtuigen, maar Levy talmt veel te lang.

En dan zit je nog met de knoop Harry Kane, die volgend jaar uit zijn contract loopt. Ik dacht dat ik het nooit ging zeggen, maar ik denk dat we deze zomer gewoon moeten cashen op hem en hem moeten laten gaan, zodat we weer kunnen beginnen bouwen. Het lijkt contradictorisch, aangezien hij onze beste speler is, maar zijn vertrek kan voor een "declic" zorgen, zoals Napoli dat ook heeft gehad na het vertrek van Insigne en Mertens. Hoeveel pijn het me ook zal doen als ik hem volgend seizoen bij pakweg Man United aan de slag zou zien, we kunnen de miljoenen gebruiken om te herinvesteren in de selectie.

Hopelijk komt het goed. Spurs supporter zijn, what a life!

31 mei 2023 om 11:27

Ik heb jarenlang wanbeleid bij United meegemaakt en je kan die laatste zin Spurs ook vervangen voor United.

Nu gelukkig wel een visie en hopen dat de Glazers vertrekken.

Kane in een United shirt zou ik wel graag zien, de ideale afmaker die ook voorin het doel spel kan verdelen , waardoor spelers als Rashford en Garnacho de diepte kunnen zoeken als hij wat inzakt.

Ik betwijfel alleen of het rondkomt en of United nu het in een eventuele overname periode zoveel geld gaat uittrekken voor een spits. Wetende dat Rashford er ook kan spelen en Garnacho dan vanaf links kan komen.

31 mei 2023 om 12:09

Een goede visie en beleid is wat de spurs missen op het moment. Probleem is dat de concurrentie echt moordend is in de PL. Dus je zult spelers er echt van moeten overtuigen om te komen en dat lukt niet als je club een puinzooi op het moment is en daardoor zullen je huidige spelers ook zeker niet goed gaan renderen. Ze moeten voor rust zorgen in de tent daar.

Leuk dat ESR blijkbaar de kans krijgt. Wel blijft onduidelijk waarom hij dan afgelopen jaar nauwelijks kansen kreeg. Denk daarom dat het voor de buhne is en dat hij mag vertrekken voor een goede prijs. Graag ook Viera verkopen. Gewogen maar te licht bevonden.

31 mei 2023 om 11:32

Nou ja, ESR was natuurlijk een half jaar lang geblesseerd en daarna is het lastig terugkomen. In de PL doen je concurrenten het goed en je had vrijwel geen andere duels meer om aan minuten te komen. Schijnt dat Arteta veel met hem bezig is achter de schermen.

Vieira kan echt wel goed voetballen alleen moet hij werken aan zijn fysiek. Hem verkopen en bijv Maddison ophalen vind ik ook een goed plan.

31 mei 2023 om 11:34

Ik denk dat het net als met Martinelli is, die werd ook heel erg rustig gebracht na zijn blessure. ESR heeft nog langer lopen sukkelen met een blessure, dus misschien kiezen ze ervoor om hem een volledige voorbereiding te laten draaien. Daarnaast wordt hij dus schijnbaar klaargestoomd voor de plek van Xhaka, dan was het dit seizoen bijna niet te doen om hem daar te laten spelen want Xhaka was altijd fit, volgens mij maar 1 wedstrijd gemist in de PL dit seizoen.

En natuurlijk laten ze ESR niet gaan, heeft nummer 10 gekregen bij zijn verlenging en wordt gezien als onderdeel vd toekomst vd club. De praatjes over vertrek zijn juist voor de buhne.

Manu Kone is een interessante speler, maar ik heb grote twijfels met spelers uit de Bundelsliga . Zijn maar heel weinig talenten uit de Bundelsliga dat slagen in de Premier League.

31 mei 2023 om 11:36

Als ik de geluiden hier moet geloven gaat Nkunku als 3e wereldwonder ervoor zorgen dat Chelsea het vuur aan de schenen gaat leggen bij City. Een grotere impact dan Haaland las ik.

Yes yes yes! Goede zaken Liverpool. Ik heb hem al vaker genoemd als target voor Liverpool op dit forum! Manu kone is echt een talent! Wat tof dat ik hem straks eventueel bij mijn club mag zien spelen. Ik ga ook graag naar wedstrijden van mochengladbach in het stadion en daar valt kone altijd heel goed op. Denk dat die perfect bij Liverpool past en klopp echt het maximale uit hem kan halen. Ik zie hem als een perfecte 6, goede vervanging van fabinho. Maar ook opbouwend is hij goed. Een harde werker. Kunt hem best wel vergelijken met Wijnaldum. En voor deze prijs zeker niet laten liggen.

Veel succes met Owusu. Kan er helemaal niks van namelijk..

31 mei 2023 om 12:10

Verbaas mij er ook over dat Heerenveen bij hem uitkomt. Dat is toch niet het niveau wat je wil nastreven als je de subtop wil bereiken?

31 mei 2023 om 14:58

Kan je net zo goed onze tweede rechtsback Ali een kans geven lijtk mij. Die is nog jonger ook. Als je iemand haalt of een talent of iemand die er direct staat. Niet iets er tussenin

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren