Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

SC Heerenveen stelt zes Eredivisieclubs teleur in strijd om rechtsbuiten

Laatste update:
/

SC Heerenveen heeft plannen voor de toekomst met Tarik Kada. De buitenspeler, negentien jaar oud, is nog maar heel weinig aan bod gekomen in het eerste en andere clubs hebben belangstelling voor hem. Zijn Friese werkgever hoopt echter dat Kada bereid is een nieuw contract te tekenen.

De Leeuwarder Courant weet dat NAC, NEC en AZ alle drie interesse hebben in Kada, die in de Eredivisie nog niet verder kwam dan drie invalbeurten. Eerder viel ook de naam van Heracles Almelo al, dat zoekt naar een opvolger van Oussama Tannane. Bovendien werden PEC Zwolle en FC Utrecht nog genoemd.

Kada blijft, als het aan sc Heerenveen ligt, echter waar hij is. Men hoopt dat de flankspeler zijn contract, dat in de zomer ten einde loopt, wil openbreken en verlengen. “Wij denken dat Tarik op termijn een goede rechtsbuiten voor Heerenveen kan zijn”, geeft technisch directeur Hans Vonk aan in de krant.

Denk je dat Tarik Kada dit seizoen nog veel speeltijd zal krijgen bij sc Heerenveen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Goed om te lezen dat NAC nog wordt gezien als een eredivisieclub!

22 januari 2016 om 20:43

viel me ook al op hahaha, vind nac een mooie club trouwens die eigenlijk ook in de eredivisie hoort

23 januari 2016 om 00:19

Voetbalzone maakt bijna dagelijks dit soort blunders.

Wel interessant dat AZ achter zo'n beetje elke goede speler/talent van Heerenveen aanzit. Misschien toch maar iemand van hun scouting team overnemen? Dat scheelt uiteindelijk behoorlijk veel kosten.

22 januari 2016 om 22:03

Kada, Gouweleeuw, Van Aken en...?

22 januari 2016 om 22:06

Beerens, Alves.

22 januari 2016 om 22:08

Elm, Beerens, Alves.
Zo zijn er wel wat namen te bedenken de laatste jaren.

22 januari 2016 om 22:08

Elm

22 januari 2016 om 23:30

El Khatabbi...

23 januari 2016 om 00:29

Michel doesburg, leeroy echteld, piet keur

23 januari 2016 om 00:36

Boy waterman

22 januari 2016 om 23:56

Komt denk ik omdat AZ wat meer geld te besteden heeft dan Heerenveen op dit moment. Ik hoop dat Kada gewoon bijtekent en dan komt zijn hogere slaris vanzelf wel, en andere clubs. Hopelijk wordt hij volgend jaar belangrijker, en komt hij meer aan spelen toe

Op dit moment is hij derde keuze achter Zeneli en Slagveer. Hopen dat hij bijtekend en dan volgend jaar verhuren als hij nog steeds derde keus is.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren