Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘SC Heerenveen heeft Vitessenaar in beeld voor functie van Vonk’

Laatste update:

Gerry Hamstra is bij sc Heerenveen in beeld om technisch manager te worden, meldt Voetbal International. Hamstra is op dit moment nog hoofd jeugdopleiding bij Vitesse. In Friesland moet hij de opvolger worden van Hans Vonk.

Vonk vertrok onlangs bij sc Heerenveen omdat zijn aflopende verbintenis niet werd verlengd. Hij zou niet onafhankelijk genoeg van oud-voorzitter Riemer van der Velde gewerkt hebben, meldt het weekblad. Ook zou Vonk geen goede selectie samengesteld hebben.

Hamstra, in het verleden werkzaam als hoofdtrainer van FC Emmen, krijgt mogelijk de taak de weg omhoog weer te vinden met sc Heerenveen. Als hij naar Friesland gaat, krijgt hij te maken met Jurgen Streppel, die al werd aangetrokken als hoofdtrainer.

Gerry Hamstra zou een goede opvolger voor Hans Vonk zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dat zou zonde zijn. Hamstra levert uitstekend werk in de jeugdacademie

Of dit de goeie kandidaat is die wel beschikbaar is dat weet ik niet. Zaak is wel dat er heel snel een nieuwe TD moet zijn, AZ, Heracles, Groningen zitten niet stil maar bij Heerenveen hebben we nog geen versterkingen.

8 juni 2016 om 22:07

Wel ervaring in het voetbal, maar of hij ook een groot netwerk heeft en ervaring in onderhandelen is voor mij onbekend.
Er zijn ook nog geen basisspelers vertrokken, op vd Berg na dan. Denk dat er eerst jongens moeten vertrekken om ruimte te maken. Er wordt wel gesproken over een nieuwe spits maar we zitten nog met te Vrede, Veerman, Zahovic en van Amersfoort, dat is al veel en zal er dus eerst 1 of 2 moeten vertrekken (liefst eerstgenoemden). Ook in de verdediging lopen te veel mensen, niet allemaal basisniveau maar ze staan wel onder contract (gartenman en Schoop schuiven ook door naar beloften). Allemaal weer meer werk voor de TD, dus inderdaad van belang dat hij zo snel mogelijk in dienst treed

8 juni 2016 om 23:55

Alles beter dan Vonk. Dramatisch jaar geweest... Tribunes lopen leeg, sponsoren hollen weg, spelers tonen geen ambitie, kortom: Heerenveen moet nu meters maken! Twee aansprekende namen kan het tij (hopelijk) keren.

Zonder goed 1e elftal, geen draagvlak!

Kan beter in Arnhem blijven. Denk dat daar wat moois staat de gebeuren met de jeugdopleiding. Stromen veel jongens door naar de selectie zoals oude kotte lieveld van bergen een chinees een Rus verder hebben ze klein holte verloo Berden Schuurman die er aan komen.

In Heerenveen is weinig eer te behalen door alle machtsspelletjes van de laatste jaren.

8 juni 2016 om 23:46

Inderdaad, er komt weer een hoop aan. Vitesse heeft altijd goede spelers voort gebracht,maar nu stromen ze weer door. De laatste jaren was het minder, maar sinds ze weer geld in de jeugd hebben gestopt, een nieuw trainingscomplex hebben, gaat het bergopwaarts. De namen die je noemt, maar ook klein holte zijn jongens wat zeer goede spelers kunnen worden. Hoop trouwens dat Hamstra blijft. Hij is zeer goed bezig, en is zeer belangrijk voor bovengenoemde.

8 juni 2016 om 23:47

Ooh je had klein holte genoemd, goede maar vooral slimme speler.

Vitessenaar.. ik dacht even Mo Allach

Laten we vooral hopen, dat hij op deze aanbieding van Heerenveen niet in gaat.
Per slot van rekening er staan nog vele mooie dingen te gebeuren in onze jeugdopleiding. Laat m daar sturing aangeven en de successen verder uitbouwen !

Reageer

Het is niet mogelijk om te reageren op dit document.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren