Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘SC Cambuur is geen ploeg die gaat liggen en zegt: ‘Maak ons maar af’’

Laatste update:

Voor SC Cambuur en sc Heerenveen staat zondag de voor supporters misschien wel belangrijkste wedstrijd van het jaar op het programma. De bezoekers zijn de torenhoge favoriet in Leeuwarden. Terwijl SC Cambuur in 2015 nog maar een punt pakte, liet sc Heerenveen juist nog maar een punt liggen. De laatste club speelt ook nog eens oogstrelend voetbal.

/

“Ons elftal draait en we willen de goede lijn vasthouden in Leeuwarden. Het is spannend, winnen in het hol van de leeuw zou een geweldige prestatie zijn”, laat sc Heerenveen-trainer Dwight Lodeweges weten via de officiële kanalen van zijn club. “Cambuur draait minder, maar de trainer en de spelers kennende gaan ze er zondag voor. Het is niet een ploeg die zich bij voorbaas kansloos acht, achterover gaat liggen en zegt van ‘maak ons maar af’.”

“Het wordt moeilijk zondag, een kat in het nauw kan rare sprongen maken”, gaat Lodeweges verder. “Wat voor wedstrijd het wordt? Ik heb geen idee, het kan van een hoog niveau worden, maar ook een vechtwedstrijd.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hoe kun je nou 1 punt laten liggen? Het zijn er toch altijd 2 of 3?

13 februari 2015 om 15:01

dacht precies hetzelfde

13 februari 2015 om 15:01

Als je verliest en je met 1-0 achter staat maar gelijk waardog was laat je een punt liggen

13 februari 2015 om 15:06

Que?

13 februari 2015 om 17:23

Carnaval aan t vieren, sinds gister, zonder te slapen mét alcohol...??

13 februari 2015 om 19:46

Dan kan hij nog goed helder denken want hij heeft wel gelijk

13 februari 2015 om 22:43

Hij was zo gelukkig van al die overwinningen dat hij besloten heeft van de drugs af te blijven..

Torenhoge favoriet op basis van 2015 misschien, al hadden wij toch een net wat lastiger programma. Daarnaast geven de goksites een quoteering die dicht op elkaar zit.

13 februari 2015 om 15:21

Een zwaarder programma?? Vitesse Zwolle Feyenoord thuis en Utrecht uit is idd een makkelijk programma.

13 februari 2015 om 15:26

Voor wat dat waard is...

13 februari 2015 om 15:56

Ik vind ook niet zozeer dat wij de torenhoge favoriet zijn. We speelden laatste wedstrijden geweldig en jullie juist niet, maar het is wel Cambuur-uit. Dat is altijd wel lastig. Maar een zwaarder programma klopt niks van. Wij hebben tegen zo'n beetje dezelfde tegenstanders als jullie gespeeld, alleen speelden wij ze weg haha.

13 februari 2015 om 16:17

Met de mazzel dat Hahn een offday had waar hij tegen Cambuur de sterren van de hemel keept.

13 februari 2015 om 17:01

Juist, iedereen heeft altijd een off-day tegen sc Heerenveen. Dat betekent dat zowel Psv, Vitesse, Feyenoord & PEC allemaal een off-day hadden. Misschien moet je eens kijken naar de hoeveelheid druk sc Heerenveen op de bal zet, wanneer ze de bal niet hebben. Die zorgt ervoor dat er fouten ontstaan bij de tegenstander en daarvan wordt dan geprofiteerd. Dus dat met die off-day gaat niet op.

13 februari 2015 om 18:51

psv thuis.. twente uit. vitesse thuis en feyenoors uit. das wat anders dan utrecht en dordt.

13 februari 2015 om 18:54

Wij hebben anders thuis wel gewonnen van Vitesse en PSV en ook nog terecht. Maakt in principe niet zoveel uit wanneer dacht ik.

Ik zou Cambuur nou niet echt een kat in het nauw willen noemen. Goed, nog maar 1punt in 2015 maar tegen Zwolle en Psv goed voetbal gezien. Nu komt er weer een serie waar ze de punten moeten gaan pakken, te beginnen met zondag!

Wanneer sc Heerrenveen het niveau van de afgelopen wedstrijden weet te benaderen gaan we zeker drie punten pakken zondag! Veel bepalende spelers steken in uitstekende vorm. De pech-factor daar gelaten vol vertrouwen voor zondag.

Vorig jaar was hij voor Leeuwarden, nu (helaas) voor Heerenveen. Cambuur zit in een moeilijke fase en moet zelfs uit gaan kijken voor de degradatie lijn. Hoop wederom op een verrassing, maar dat zit er niet in.
Het mooie is eraf bij Cambuur. Ze hebben niet bijzondere zaken gedaan op tijdens de transfer periode, en de topscorer ontbreekt. Maar wachten op de tegenstanders waar we hopelijk weer punten tegen kunnen gaan pakken.

Leuk de Friese derby.. daar ga ik voor zitten, hoop als neutrale kijker op een gelijk opgaande wedstrijd. Echter denk ik dat SCH redelijk eenvoudig gaat winnen.

Maar wat zegt deze man nu eigenlijk concreet?

Toren hoge favoriet? ? Laat me niet lachen . De bookmaker durven geen voorspelling te doen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren