Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Sarri komt met slecht nieuws inzake Ronaldo: ‘99 procent zeker’

Laatste update:

Maurizio Sarri zal zaterdag tegen Atalanta waarschijnlijk geen beroep doen op Cristiano Ronaldo. De trainer en superster van Juventus hadden voor de interlandperiode nog aanvaringen, omdat de oefenmeester de speler tot twee keer toe naar de kant haalde. Sarri geeft vrijdag aan dat Ronaldo nog altijd niet volledig fit is, ondanks het feit dat de aanvaller onlangs twee interlands afwerkte met Portugal.

"Er is geen reden om meer duidelijkheid te verschaffen", begint Sarri over de eerdere wissels. "Op sommige momenten moeten spelers herstellen en rustig aan doen. Dinsdag vertelde hij ons dat hij nog steeds niet fit is. Het doel is nu om hem terug te hebben voor de wedstrijd in de Champions League (dinsdag tegen Atlético Madrid, red.)", zegt de trainer, geciteerd door Goal.

Sarri: 'Woede-uitbarsting Ronaldo is juist een goede zaak'

"Het is 99 procent zeker dat hij morgen niet speelt tegen Atalanta", vervolgt Sarri over Ronaldo. De oefenmeester van Juventus kampt met meer blessuregevallen. "Het probleem met Alex Sandro is minder ernstig dan voorheen gedacht. Adrien Rabiot en Juan Cuadrado kennen ook pijntjes. Miralem Pjanic is wel beschikbaar en ook Blaise Matuidi kan de pijn verbijten."

"Matuidi deed gisteren de hele training mee, dus hij is beschikbaar", aldus de coach van la Vecchia Signora, die waakt voor de kwaliteiten van Atalanta. "Josep Guardiola had het bij het juiste eind toen hij zei dat op bezoek gaan bij Atalanta hetzelfde is als een bezoekje aan de tandarts. Ze zijn technisch goed onderlegd en spelen agressief. Het zal niet makkelijk worden."

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Gaf Ronaldo zelf niet aan volledig fit te zijn na zijn interland tegen Litouwen? Of heeft hij inmiddels weer nieuwe klachten?

Ronaldo moet gewoon altijd spelen. Die Sarri wordt daar zo weggeknikkert. Ze zijn Ronaldo straks kwijt incl. Demiral. Weet niet of de achterban daar blij mee zal zijn. Sarri is gewoon een eigenwijze gestoorde gek, dat zag je al met dat akkefiettje bij Chelsea.

22 november 2019 om 12:06

Ronaldo is meer gehaald vanwege het geld, al de media-aandacht die juventus nu krijgt levert ze veel meer TV-inkomsten, sponsorinkomsten en natuurlijk de oneindige aantal ronaldo fangirls die opeens juventus fans worden. Dus dat was meer de reden voor de aankoop Ronaldo, niet zo zeer vanwege zijn voetbalkwaliteiten want die zijn inmiddels extreem gedaald.

22 november 2019 om 12:14

Dat vind ik wel heel extreem gesteld. Ronaldo is nog steeds een geweldige speler die voor elke club een meerwaarde is. In goede doen is hij nog altijd de meest bepalende en belangrijkste speler van Juventus. Echter moet hij zich bij Juve wat meer gaan passen naar zijn teamgenoten. Ook Ronaldo heeft niet het eeuwige leven en als hij uitgekotst gaat worden door zijn teamgenoten vanwege zijn maniertjes en gebaren, dan loopt het zelfs voor Ronaldo niet goed af. Maar dat Ronaldo alleen gehaald is voor de inkomsten lijkt me echt onzin. Zoveel extra inkomsten heeft Juventus niet door de komst van Juventus, en vergeet niet dat Ronaldo aan salaris en transferkosten ook niet gratis is. Dus hij zal ook echt een hoop moeten toevoegen op sportief gebied om van een succesvolle transfer te kunnen spreken.

22 november 2019 om 12:15

Ronaldo is nog van een erg hoog niveau. Juventus speelt ook al even dramatisch en mist erg veel creativiteit, kijk ook maar naar de statistieken van de andere aanvallers.

22 november 2019 om 13:35

Waanzinnig hoeveel kwaliteit er nog over is. Ronaldo heeft behalve zijn voetballen de kwaliteiten nog de kwaliteit om iedereen binnen zo een organisatie scherp te houden. Met Ronaldo in je team haalt niemand het in zijn hoofd om ergens lichtzinnig over te doen, want hij straft dat af. Die man weet als geen ander hoe hij zichzelf moet ontwikkelen en die kwaliteit neemt hij ook mee naar zijn clubs.

22 november 2019 om 12:39

Ronaldo moet ook gewoon altijd spelen. Maar volgens mij staat er dat ie niet fit is.

22 november 2019 om 13:14

Ok. en dat bepaald de trainer? Bepaald jou baas ook wanneer jij ziek bent?je hoort hem toch zeggen dat hij fit is.

22 november 2019 om 13:58

Als de bedrijfsarts dat aangeeft kan jouw baas je ook gewoon naar huis sturen om te herstellen.

22 november 2019 om 14:06

Dit is geen beslissing van de 'bedrijfsarts' maar de trainer zelf. Als ik fit oog en ik ben dat ook en ik wil werken dan kan mijn baas niet mij tegenhouden.dat ik krom lig met krampen en steeds aangeef dat ik fit ben is wat anders.

22 november 2019 om 14:17

'sarri is gewoon een eigenwijze gestoorde gek,' Geldt dit dan ook niet voor Cr7? Ik weet en begrijp dat je als speler alles wilt spelen, maar als de trainer jou, om wat voor reden dan ook, naar de kant haalt, dan heb je dat gewoon te accepteren. Het is begrijpelijk dat een speler zijn teleurstelling kenbaar maakt, maar moet hij dan daar dagen lang op doorgaan? 'sneren' uitdelen aan de trainer? Dat is allemaal niet nodig, lijkt mij.

Ik begin steeds meer het gevoel te krijgen bij Ronaldo dat hij zijn wedstrijden uitkiest om te spelen.

22 november 2019 om 12:14

Die uitspraak over dat hij het liefst enkel interlands en Cl wedstrijden speelt, versterkt dat beeld ook nog meer. Het is natuurlijk wel raar dat Ronaldo bij Juve licht geblesseerd was, dan bij Portugal 2 keer haast de 90 minuten mee doet en nu weer een week later nog niet hersteld is.

22 november 2019 om 20:19

Dat heeft met name te maken gehad met dat er voor Portugal echt nog wat op het spel stond. Een wedstrijd tegen Atalanta is niet direct noodzakelijk, maar wel een angstgegner

22 november 2019 om 13:27

Het zou mij niets verbazen als Ronaldo de status heeft om daar iets over te zeggen, maar dat zal dit weekend niet het geval zijn. Atalanta uit is zonder twijfel een van de lastigste wedstrijden voor Juventus dit seizoen. Het karakter van Ronaldo is zo dat hij juist bij dat soort wedstrijden er enorm op gebrand is om het verschil te maken.

Dit is een stil verbod die op hem is gelegd vanwege zijn misdragingen de afgelopen tijd. Onsportief gedrag jegens zijn teamgenoten door de stadion eerder te verlaten, zijn coach uitschelden voor hoerenzoon en boos worden op zijn teamgenoten wanneer ze zijn goal "afpikken". Ronaldo moet gewoon begrijpen dat hij finished is en niet meer de man is. Dus kan hij zonder aarzel gepasseerd worden. Dat hij niet fit is is nu wel onderhand achterhaald, zijn hattricks tegen de malta's en litouwens geven natuurlijk aan dat hij super fit is.

22 november 2019 om 14:48

Wanneer is hij precies boos geworden op zijn teamgenoten dan? Jij praat gewoon na wat je hoort en dat zegt dan al weer genoeg over jou. Hij lachtte zelfs naar Ramsey na die goal. Finished? Absoluut niet en dat weet jij zelf ook stiekem. Niet meer de man? Elke jonge topvoetballer ziet hem als grote idool en hij zal altijd verbonden zijn aan het voetbal door zijn ongekende prestaties. Hij zal dus altijd de man zijn. Het is trouwens Sarri die deze ploeg moet laten draaien en niet Ronaldo. Sarri en Juventus is tot nu toe nog echt geen goede combo gebleken.

Ongelooflijk dat je dan als Ronaldo zijnde niet je rust past. Nu krijg je een geblesseerde Ronaldo terug. Dat je als juve zijnde dit ook toelaat. Onbegrijpelijk

Alhoewel Ronaldo tot in het oneindige omgaat met de fitheid van zijn lichaam is hij anderzijds wel al 34. Dan moet je toch een beetje meer gaan doseren. Het is natuurlijk wat vreemd als hij twee interlands speelt en dan terug bij Juvenus ineens weer "niet fit" is. Ik weet ook niet hoe die consttering tot stand is gekomen. Heeft Ronaldo dat zelf aangegeven of is het de constatering van een arts of Sarri zelf ?het is in ieder geval een steeds terugkerend item dat ook door het gedrag van Ronald zelf terugkeert.

22 november 2019 om 15:47

Hij heeft het zelf aangegeven.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren