Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Samen in Ajax 1, dat is onze droom en daar gaan we voor’

Laatste update:

Jong Ajax ging maandagavond met 2-1 onderuit op bezoek bij Jong PSV. Bij de Amsterdammers maakten Quinten Timber, Serginho Dest, Kenneth Taylor en Brian Brobbey hun debuut in het betaald voetbal. “We hebben met zijn vieren ons debuut gemaakt, daar kunnen we dus wel blij om zijn”, zegt Timber voor de camera van FOX Sports.

De zeventienjarige Timber speelt normaal gesproken met zijn tweelingbroer Jurriën in de Onder-19 van Ajax. “Mijn broertje heeft me succes gewenst. Hij is nu toevallig bij Oranje Onder-19, dus hij doet het ook goed. We werken hier al lang voor, het is mooi dat ik mijn debuut heb mogen maken. Hij komt er ook aan. We blijven hard werken en willen nog een stap hoger, om het eerste elftal te halen. Samen in Ajax 1, dat is onze droom en daar gaan we voor”, zegt de middenvelder.

"We speelden goed, hadden druk op PSV. Ze hebben maar één of twee kansen gecreëerd. Maar we moeten wel scoren, daardoor verliezen we hier onnodig”, vervolgt Timber over het treffen op De Herdgang. Jong Ajax kwam via Teun Bijleveld op voorsprong in Eindhoven, maar zag die voorsprong door doelpunten van Ramon Pascal Lunqvist en Joël Piroe verdwijnen.

“We zaten vol vertrouwen in de kleedkamer na de eerste helft, omdat we wisten dat we het goed deden. We geven een strafschop weg, maar wisten dat we moesten doorgaan. Daarna begonnen we zwak aan de tweede helft”, concludeert de talentvolle middenvelder. “We kunnen positief vooruitkijken, maar je moet hier winnen en dat hebben we helaas niet gedaan.”

Zie jij de gebroeders Timber allebei het eerste elftal van Ajax halen?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Brobby, dat is er wel 1 hoor! Sterk en balvast

Ik zie ineens Cerny in de opstelling staan. Ik was hem helemaal vergeten. Hoe doet hij het? En die Johnsen? En Sinkgraven? Maken die jongens nog kans op aansluiting bij Ajax 1?

16 oktober 2018 om 10:23

Ik zag hem gister weer een paar kansen om zeep helpen die er eigenlijk in moesten. Maar die keeper van Psv speelde ook best goed.

16 oktober 2018 om 11:00

Die cerny was inderdaad dramatisch. Zoveel balverlies omdat die te lang met de bal aan de wandel ging.

16 oktober 2018 om 10:27

Die Johnsen gaat het niet redden, werd hier ook echt helemaal overhyped op VZ. Verder hoop ik dat Sinkgraven zich aansluit, toch een genot om naar te kijken op het middenveld.

16 oktober 2018 om 12:04

Hij speelde echt dramatisch slecht. Ben echt geschrokken van zijn spel. Ooit binnen gekomen als het nieuwe fenomeen en nu de slechtste man bij jong Ajax. Kan natuurlijk een incident zijn zo vaak zie ik hem niet spelen maar veelbelovend was het niet.

Bakker speelde trouwens wel erg sterk!

16 oktober 2018 om 12:25

Ajax doet er goed aan hen te verkopen . Allemaal middelmaat die het niet gaan redden in Ajax 1

Heb een groot stuk gezien maar ik vond Ajax aardig spelen. Veel kansen gecreëerd. Die keeper van Psv had ook wel een aantal fantastische reddingen. Die 2 -1 va Psv was ook niet verkeerd, snelle uitbraak/counter

16 oktober 2018 om 10:37

Als je in ogenschouw neemt dat Ajax 14 spelers miste (en PSV slechts 4 ofzo meen ik) viel deze wedstrijd echt niet tegen idd. Teleurstellend resultaat voor Reiziger maar Jong Ajax was de betere ploeg, creëerde de meeste kansen en dat met de halve A-jeugd (waarvan de besten zelfs ook weer bij Oranje O19 enz zijn).

Iemand die me wat meer kan vertellen over de broertjes Maduro/Timber?? Ik ben erg benieuwd naar hun potentie. Vond ze vroeger altijd erg talentvol

16 oktober 2018 om 10:54

Ze zijn in ieder geval geen familie van Hedwiges Maduro.. die heeft een Surinaamse achtergrond, waar deze gebroeders een Curacaose/Arubaanse achtergrond hebben. Verder kunnen ze zich natuurlijk nog flink ontwikkelen maar is het natuurlijk altijd nog maar de vraag of ze gezamenlijk het hoogste niveau gaan halen, heb hier persoonlijk mijn twijfels over.

16 oktober 2018 om 11:23

Momenteel lijkt Jurriën iets verder te zijn en hoort op diens positie bij de grootste talenten van Nederland (ook de reden dat hij o18 overslaat en direct bij Oranje o19 speelt) zowel op rechtsback als rcv al zou hij baat hebben bij cm of 7 erbij voor laatstgenoemde positie, dan heeft hij alles daar als hij aan zijn timing gaat werken. Quinten is technisch dan weer iets beter en scoort altijd minimaal een 6,5 maar zelden een 8, die spelers kunnen het ook redden maar duurt meestal iets langer. Allebei zie ik relatief makkelijk de basis ingaan bij Jong Ajax binnen 2 jaar en waarschijnlijk volgend jaar al. Daarna opnieuw kijken hoe ze ervoor staan

Vond hem sterk debuteren, assists bij de 0-1, zette Thethani nog 1op1 na een hele fraaie bal over de verdediging en trof na een korte individuele actie nog de lat met een heerlijk schot. Daarnaast hield hij zich goed staande op het middenveld ondanks dat hij zoveel jonger was dan zijn directe tegenstander (4 geboortejaren volgensmij) en was met Bijleveld belangrijk om controle op middenveld te krijgen, Ter Heide had het moeilijker daarmee. Zie persoonlijk zijn broer Jurriën (met Oranje o19 mee nu) als de betere van de twee momenteel maar Quinten is zich nu al 2 jaar echt goed aan het ontwikkelen.

16 oktober 2018 om 11:06

Zoals hierboven ook werd gezegd, verwacht jij nog dat Cerny en Sinkgraven boven komen drijven? Of zullen die worden verkocht aan het einde van het seizoen? Hangt waarschijnlijk ook af hoeveel eerste elftal spelers vertrekken (aan het einde van) dit seizoen, maar denk jij dat Cerny en Sinkgraven het nog redden in Ajax 1?

16 oktober 2018 om 11:19

Ik denk dat Cerny een verhuurperiode gaat krijgen om zich te laten zien eigenlijk, als hij een jaar lang fit kan zijn en op niveau speelt kan je opnieuw beoordelen waar hij staat. Zeker als Neres nog een jaar blijft zie ik hem weinig minuten in Ajax 1 krijgen. Sinkgraven is een moeilijke, zolang Tagliafico er is zal hij op linksback geen kansen krijgen meer, Bakker en daarachter Salah-Eddine (doet het fantastisch in de o17 en zie hem na winter bij o19 aansluiten) lijken opties voor over ongeveer 3 jaar. Dan zijn ze 19 (Salah-Eddine) en 21 (Bakker) terwijl hopelijk Tagliafico nog minimaal één seizoen blijft hierna. Op middenveld zie ik hem ook geen plekje meer verdienen, vrees zodoende dat dit een hele slechte transfer gaat blijken.

16 oktober 2018 om 11:24

Cerny gaat volgend jaar zijn laatste contractjaar in. Dan gaat hij niet verhuurd worden neem ik aan tenzij hij bijtekent. En dat verwacht ik al helemaal niet. Die gaat weg deze zomer.

16 oktober 2018 om 11:39

Thanks! Ik verwacht dat Bakker ook snel aan zal sluiten en achter Tagliafico in de pikorde zal staan. Sinkgraven zie ik inderdaad ook als middenvelder en zou imo ook nog als veredelde linksbuiten kunnen fungeren, maar zal niet meer dan back-up speler zijn vrees ik. Jammer, want het talent heeft, of in ieder geval had, hij.

16 oktober 2018 om 11:39

Ik zie hem bijtekenen, doet Ajax namelijk standaard als een speler zwaar geblesseerd is geweest.

16 oktober 2018 om 17:36

Normaal zou ik zeggen dat zowel Cerny en Sinkgraven, samen met een paar andere spelers zoals S. De Jong, Orejuela, Johnsen, Labyad, Veltman en Sierhuis mogen vertrekken na dit seizoen om door te kunnen selecteren.
Alleen gaat Ajax een hele lastige transfer zomer tegemoet waarin er minimaal 3 of 4 basis spelers zullen vertrekken, dan lijkt het me niet handig om tegelijk afschijd te nemen van de 2e of 3e keus die eventueel als (tijdelijke) stand-in kunnen dienen.

17 oktober 2018 om 23:50

Denk dat Siem en Orejuela verder kunnen kijken. Veltman blijft sowieso, was aanvoerder en speelt in principe altijd. Ook Sierhuis en Labyad zullen er volgend seizoen zijn, maar wellicht dat Sierhuis wordt verhuurd om minuten te maken. Labyad zal spelen indien Ziyech vertrekt, vermoed ik. Johnsen kan ik niet echt inschatten. Als Bandé fit is en zijn potentie waar maakt is het denk ik einde oefening. Als Neres vertrekt zou Cerny een kans kunnen krijgen, maar dat is afwachten. Sinkgraven zie ik geen basisplaats veroveren en vraag me af of hij zin heeft om te banken op dit punt in z’n carrière. Die jongen moet ook weer minuten gaan maken. Hopelijk tekent hij bij zoals Wolterx zegt, dan kan hij verhuurd worden en indien hij weer lekker kan (mee)ballen dan hopelijk goed genoeg voor een basisplaats

16 oktober 2018 om 12:07

Gaat die Bijleveld nog een keer Ajax 1 halen denk je? Scoort wel regelmatig zo te lezen bij Jong.

16 oktober 2018 om 17:01

Denk dat hij qua niveau Eredivisie aankan, zou ook best durven hem in te laten vallen maar zie hem vooralsnog niet als basisspeler in Ajax 1. Wel zo'n speler die uiteindelijk gewoon een hele gerespecteerde speler in Eredivisie kan worden.

Leuke wedstrijd gezien en mooi voor deze jongens dat ze hun debuut hebben kunnen maken in het betaalde voetbal. De wedstrijd heb ik gezien. Ajax was de betere maar verprutste gewoon te veel kansen,. Ondanks het verlies hield ik er best een goed gevoel aan over zeker als je erbij opmerkt dat jong Ajax gewoon 14 spelers miste.

Had PSV ook last van de interland onderbreking? Ik lees nergens of hun ook meerdere debutanten hadden, benieuwd of daar ook een lichting jonge talenten aankomen namelijk.

16 oktober 2018 om 13:14

Bij PSV speelde enkel Van de Meulenhof (op doel) en Wallenburg (rechtsback) die normaal niet in de basisopstelling staat. Die Bosnische rechtsbuiten speelde ook niet alles maar misschien heeft die zich pas later bij de selectie gevoegd dat weet ik niet zeker. De overige 8 jongens speelde alles tot dusver dit seizoen. PSV had dus klaarblijkelijk een stuk minder jongens met interlandverplichting en daardoor dus ook minder debutaten. Ik vraag me overigens nog wel af waar toptalent op CV Armando Obispo gebleven is. PSV'ers die hier meer van weten? 2 weken geleden tegen Twente speelde hij weer eens maar zat ook gisteren niet bij de selectie volgens mij, weer geblesseerd?

16 oktober 2018 om 15:02

Volgens mij zag ik obispo bij de o20 van oranje spelen.

16 oktober 2018 om 15:22

Ah lekker slim van mezelf inderdaad haha! Eerst over interlandverplichtingen hebben maar dan niet bedenken dat Obispo ook weleens opgeroepen kan zijn haha! Thanks

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren