Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutten: 'We denken vaak dat het allemaal zoals bij Messi gaat'

Laatste update:

Tonny Vilhena baalt als een stekker van het gebrek aan speelminuten bij Feyenoord, maar vrijdag is afgesproken dat de middenvelder in ieder geval het seizoen zal afmaken in Rotterdam. Volgens Fred Rutten krijgt Vilhena uiteindelijk vast nog wel een kans, maar zal de jongeling geduldig moeten zijn. "Spelers als Wesley Sneijder en Rafael van der Vaart hebben aan het begin van hun loopbaan ook wel eens zulke fases gehad", zegt Rutten in de kranten van Wegener.

/

De twintigjarige Vilhena debuteerde al in het seizoen 2011/12 voor Feyenoord en de wereld lag aan zijn voeten. De middenvelder veroverde een basisplaats en begon ook dit seizoen bij de eerste elf, maar na een paar weken raakte Vilhena zijn plek in het elftal kwijt. Daar baalt de technicus, die in de zomer nog in beeld was om wellicht mee te gaan naar het WK, behoorlijk van.

"Bij een club als Feyenoord hebben zaken zoals die nu rond Tonny spelen meteen een grote impact", weet Rutten. "We denken vaak dat het allemaal zoals bij Messi gaat, maar dat is dus niet zo. Heel veel spelers hebben vaak even een wat mindere fase in hun carrière. Dat is een ervaring die je ook weer mee moet nemen." Rutten zegt dat hij de onvrede van Vilhena wel begrijpt, maar dat hij aan het belang van Feyenoord moet denken.

Tonny Vilhena mag wel wat geduldiger zijn

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Hij moet gewoon nog een half jaartje vechten voor een basisplaats, en als het dan niet lukt is hij meer dan welkom bij Ajax.

17 januari 2015 om 12:01

Als iemand zich bij feyenoord niet in de basis weet te spelen zou ik normaal gesproken zeggen dat ie niets bij ajax te zoeken heeft, maar vilhena zou k inderdaad een prima breedteaankoop vinden. Aan de andere kant denk ik niet dat er veel plek voor hem is: nouri en donny vd beek op komst, fischer bijna terug, andersen die steeds beter speelt. Ik ben benieuwd. Zou het prima vinden als ie komt, maar ook geen domper als ie niet komt.

17 januari 2015 om 12:03

Hij is vandaag al van harte welkom in Amsterdam

17 januari 2015 om 12:21

Grappig om te constateren dat jullie ajacieden uit zijn op een bankzitter van Feyenoord

17 januari 2015 om 12:32

Waren jullie toch ook oo vermeer

17 januari 2015 om 12:14

Alsof hij naar Ajax wilt gaan. Aub zeg. Constant gebrei voetbal hoort niet bij hem.
Dan zie ik hem nog eerder naar PSV gaan als vervanger van Wijnaldum voor een miljoentje of 6,7...

17 januari 2015 om 14:11

Hahaha, 6,7 miljoen voor deze bankzitter? Denk het niet

17 januari 2015 om 12:51

Hij hoeft helemaal niet naar Ajax te komen

17 januari 2015 om 13:34

Ik zou hem heel nuttig vinden. Op de bank heeft Ajax geen goede aanvallende middenvelders. Zimling en Duarte komen echt te kort. Nouri en Van De Beek hebben denk ik nog wel 2-3 jaar nodig om in aanmerking te komen voor een basisplaats.

17 januari 2015 om 14:11

Mag ik jou handtekening hari krishna?

Kongolo wou eerst verhuurd worden, mocht niet weg, kreeg een kans en pakte die. Nu is hij basisspeler en zijn carriere ziet er heel mooi uit.

Boëtius is na al zijn blessures weer sterk teruggekomen. Dit seizoen begon hij heel matig, maar is wel weer sterk aan het terug komen.

Vilhena moet ook doorbikkelen, net als zijn kameraden. Dat hoort er nou eenmaal bij en juist door deze periodes wordt hij alleen maar beter en sterker. Ik hoop dus dat hij aankomende zomer niet koppig gaat doen, maar dat hij bij Feyenoord blijft en dan heeft hij gewoon weer een basisplek.

17 januari 2015 om 12:01

Kongolo had daarvoor niet twee jaar een basisplek zoals vilhena wel had. Niet te vergelijken dus. En bovendien speelt tonny dramatisch als hij mag spelen. Hij moet gewoon de tijd krijgen en dan net als jean paul keihard terugkomen. Maar middenveld van feyenoord staat als een huis momenteel.

17 januari 2015 om 12:12

Iedereen bewandelt zijn eigen weg, het is dus sowieso te vergelijken. Het gaat er mij om dat alle spelers uiteindelijk in een mindere periode komen. Dat Kongolo zo lang moest wachten terwijl Mathijsen zeer matig presteerde, was gewoon een dip voor hem. Hij zag iedereen doorstromen en hij niet. Terwijl hij juist één van de meest getalenteerde spelers van Feyenoord is.

Boëtius heeft al meerdere malen met een dip te maken gehad. Omdat hij veel blessures heeft gehad maar hij heeft zich telkens terug geknokt. Erg knap. Je merkt ook aan zijn opmerkingen dat hij er veel van heeft geleerd.

Vilhena is van deze 3 de enige die voor dit seizoen nog niet te maken heeft gehad met een dip of mindere periode. Dat is nu wel het geval. Zaak om rustig te blijven want uiteindelijk krijgt hij weer een kans. Dat zal waarschijnlijk volgend jaar zijn. Ik hoop dan niet dat hij koppig is en weg wil omdat hij een seizoen op de bank zat. Daar ben ik eerlijk gezegd een beetje bang voor.

Beetje oud zeer bij de Ajacieden die dromen over de komst van Vilhena...

17 januari 2015 om 12:23

geeft alleen maar aan dat zelfs de talenten die bij Feyenoord niet in de basis spelen voor ajax versterkingen zouden zijn een groter compliment kan je als Feyenoord niet krijgen.

17 januari 2015 om 13:01

zo zwart op wit is het natuurlijk niet.. tonny zal ook in deze vorm bij Ajax op de bank zitten, sowieso vraag ik mezelf af of hij in staat is om een basisplaats te veroveren bij ons met klaassen en Andersen, en feyenoord beleeft toch ook erg veel plezier aan een bankzitter van Ajax?

17 januari 2015 om 13:01

Aangezien die ajacieden ook zeggen dat het als breedte aankoop een prima versterking zou zijn, gaan ze er van uit dat hij bij ajax ook op de bank komt te zitten.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren