Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rutjes stopt per direct en geeft ‘andere invulling aan carrière’

Laatste update:

Nathan Rutjes heeft een punt gezet achter zijn carrière. De 34-jarige middenvelder beschikte over een aflopend spelerscontract bij Roda JC Kerkrade, maar blijft wel aan de club uit Limburg verbonden, zo maakt Roda maandag bekend.

Rutjes blijft maatschappelijke werkzaamheden uitvoeren namens Roda en zal vanaf komend seizoen actief zijn als assistent-trainer bij de Onder-17. Hiernaast volgt de geboren Rotterdammer de trainerscursus UEFA A bij de KNVB. Roda bedankt Rutjes voor zijn inzet de afgelopen jaren.

“Nathan heeft de afgelopen jaren bewezen een meerwaarde te zijn voor onze club. Ook buiten het veld is hij veel maatschappelijk betrokken geweest, waardoor een functie binnen de Stichting Midden in de Maatschappij erg passend is”, aldus directeur Harm van Veldhoven.

“Met zijn ervaring als betaald voetballer, jeugdtrainer en zijn ambities zien wij hem ook als een toegevoegde waarde voor onze jeugdopleiding.” Rutjes speelde 61 wedstrijden voor Roda JC en voetbalde ook nog voor Sparta Rotterdam en MVV Maastricht.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
Reacties

We gaan je missen kerel! Veel succes in je carrière. Hoop dat we je nog eens mogen bewonderen als trainer!

Snap het goed. Vorig seizoen meer minuten bij RTL Late Night gezeten dan minuten gemaakt voor Roda JC en komend seizoen zou het niet veel anders gaan worden volgens mij.

Hij heeft het met zijn kwaliteiten prima gedaan, hele leuke carrière gehad en nu gaat hij iets doen wat hij misschien nog wel leuker vindt ook. Succes Nathan!

6 augustus 2018 om 13:31

Lijkt me niet dat die dit seizoen weer meer minuten bij RTL Late Night zou zitten dan minuten zou maken bij Roda .

In de herfst van zijn carrière toch aardig wat naamsbekendheid verkregen door zijn interviews en daaropvolgende tv-optredens bij Late Night. Een van de meest sympathieke voetballers van de Nederlandse velden, maar hij moet oppassen dat hij geen karikatuur van zichzelf gaat worden. Het is een bijzonder zacht en vrolijk mens, maar de media begon op een gegeven moment zijn 'mr. Positivo' imago behoorlijk uit te melken. Hoop dat hij af en toe aanschuift bij Veronica Inside en daarnaast zijn trainerspapieren haalt. Lijkt me een fantastische assistent-trainer en tevens ideaal uithangbord voor Roda JC.

Als Fortuna-supporter: Held! Het ga je goed

Wat een mens prachtig heel veel succes man

Ik hoop echt uit het diepste van mijn hard dat deze man trainer wordt! Hij is i.t.t 98% vd trainers wel eerlijk en gied dosis zelfreflectie!

6 augustus 2018 om 14:30

Geen enkele speler die hem serieus gaat nemen. Super aardige kerel, ik weet het....maar geloof mij maar; voetballers zullen deze man niet trekken

6 augustus 2018 om 14:54

Waarom niet Badr, de geroemde voetbalkenner?

7 augustus 2018 om 10:26

Ben geen geroemde voetbal kenner; ik ben zelf geen leider, zoals een trainer hoort te zijn maar een meeloper. Een volger ik heb instructies en bevelen nodig. De overgrote meerderheid van de mensen op aarde is net als ik een meeloper en uit ervaring kan ik he vertellen dat een type als Rutjes niet iemand is waarvan de massa bevelen van zou aannnemen.

Niks ten nadele van Rutjes overigens

Jammer

Misschien kan hij nog een tijdje alleen maar interviews geven na de wedstrijd?

6 augustus 2018 om 13:23

Haha inderdaad, woordvoerder van de Roda selectie oid.

Je weet dat je geliefd bent als zelfs supporters van een van je vijanden fan van je zijn.

Rutjes bedankt dat je zo een sympathieke gast was tijdens je voetbalcarrière! Je bent een verademing vergeleken met de meeste voetballers. Het ga je goed!

6 augustus 2018 om 14:16

Je kan toch ook alleen maar respect hebben voor zo'n kerel! Veel mensen kennen hem van zijn interviews waarin hij aangeeft dat hij met 9 man nog wel even een wedstrijdje omkeert. Maar het mooiste aan hem is dat overal waar je hem tegenkomt je een praatje kan maken en hij open staat voor een foto. Ik vind dat er meer respect mag komen tussen rivaliserende clubs. Een heel ander topic maar ik kan het nieuwe beleid en de prestatie van Fortuna alleen maar positief bekijken. Ookal is het alleen maar voor het Limburgse voetbal. Mogen wij jullie tegenkomen in de beker hoop ik natuurlijk wel dat we winnen😉 we blijven tenslotte wel rivalen.

Echte cultheld. Een echte koempel waar we er de laatste jaren veel te weinig van hebben gehad.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren