Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ronald de Boer kan lach niet inhouden na zien beelden: ‘Dit soort ballen ook...’

Laatste update:

Dayot Upamecano speelde dinsdagavond een wedstrijd om snel te vergeten. De centrumverdediger van Bayern München maakte een weifelende indruk in de kwartfinale tegen Manchester City. Zo leed hij veel balverlies en kwam de 2-0 van de Engelsen, die uiteindelijk met 3-0 wonnen, tot stand door balverlies van Upamecano. Analist Ronald de Boer zag het optreden van de Fransman bij Ziggo Sport en was niet mals in zijn oordeel. "Het was echt super matig wat hij liet zien."

"Die was echt heel matig", opent De Boer. "Hij is maar 24 jaar en een geweldig talent. Maar vandaag, met het gladde weer en het veld... Verkeerde bandjes. Hier ging het al fout", zegt De Boer terwijl hij beelden ziet van een onzekere Upamecano, die een bal tevergeefs probeert weg te rossen. De Fransman probeerde meermaals van achteruit op te bouwen, maar zijn passes leidden vaak tot balverlies. "Ik hou er wel van dat hij wil voetballen, dat hij de voorwaartse oplossing wil zoeken", vervolgt De Boer. "Maar hij was heel onzuiver vandaag. Dit soort ballen ook...", lacht De Boer wanneer hij beelden ziet van Upamecano die door een slordige pass in de slotfase een hoekschop weggeeft. "Het was echt super matig wat hij liet zien."

Presentator Wytse van der Goot geeft aan dat de terugkeer van Lucas Hernández, die nu nog geblesseerd is, verdedigend het één en ander kan oplossen. "Als je zo slecht speelt, val je dan ook niet definitief door de mand bij een club als Bayern, waar de concurrentie heel groot is? Waar ze zeggen: 'Dit kan je misschien één keer overkomen, maar als het nog een keer gebeurt'...", vraagt Van der Goot zich af. De Boer: "De lat ligt heel hoog en bij dit soort wedstrijden word je daar ook wel op afgerekend, maar deze jongen is 24 en heeft heel veel goede wedstrijden gespeeld. Laten we niet direct zeggen dat hij niet goed genoeg is. De Ligt heeft dat soort wedstrijden ook meegemaakt", relativeert de analist.

"Kijken hoe hij zich hieruit redt", vervolgt de oud-aanvaller. "De volgende wedstrijd zal hij wel weer gewoon spelen. Misschien is hij dan wel weer de held, maar vandaag was het duidelijk niet zijn wedstrijd." Van der Goot geeft vervolgens aan dat City 'speelde' met Bayern. De presentator laat een actie zien van Bernardo Silva, die in één actie vier 'panna's' uitdeelde. "Heerlijk", lacht De Boer. "Uiteindelijk kwam er ook nog een halve kans uit." Ook Bayern-aanvaller en voormalig City-speler Leroy Sané kon de actie waarderen. "Voetballers onder elkaar", analyseert De Boer. "Hier geniet je toch even van." "Ook al sta je dik achter", vult Van der Goot aan. City won uiteindelijk met 3-0 dankzij treffers van Rodri, Silva en Erling Braut Haaland. De return in München staat voor woensdag 19 april op het programma.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Upamecano heeft een diepe dal bereikt die ik niet eerder zag bij een CV op dit niveau. Dat je paar keer een fout maakt dat kan. Maar als je zo blijft door modderen en mentaal jezelf helemaal opbreekt dan weet ik niet of het een wereld CV is. Meteen een ander CV neerzetten in de return.

12 april 2023 om 00:27

Klopt dat hij mentaal helemaal kapot was op een gegeven moment, maar het is niet alsof zijn teamgenoten ook geweldig speelde he. Verder is Upamecano dit seizoen gewoon Bayerns beste verdediger. Die jongen heeft gewoon alles. Houdt bij Frankrijk ook jongens als Saliba, Kimpembe, Kounde etc op de bank.

12 april 2023 om 00:38

Het is nou niet alsof hij met Frankrijk groots presteert. Viel daar niet echt op tijdens het WK naar mijn mening. En Frankrijk speelt met een gesloten defensie. En de trainer bij Frankrijk maakt niet altijd logische keuzes.

Er wordt veel gezegd om hem niet te beoordelen op 1 wedstrijd. Maar een wedstrijd als deze met veel druk en een hoog niveau liet ie zien dat het een amateur verdediger was. De zenuwen de baas zijn is ook een kwaliteit.

12 april 2023 om 08:52

Ach jij ziet Upamecano nooit spelen man en hangt nu een beetje de toffe jongen uit.

12 april 2023 om 09:28

Natuurlijk beoordeel ik hem op éã©n wedstrijd. De ondergrens van Upamecano was zo dusdanig laag dat ik hem daardoor op beoordeel. Een speler kan altijd een slechte dag hebben. Maar wat hij gisteren deed, was minstens tien fouten maken en dat op zo'n hoog niveau.
We beoordelen spelers graag op hun hoogste piek maar een bepaalde ondergrens bepaalt voor mij of ik een speler wel goed vind of heel slecht.
Op twitter hebben ze een compilatie gemaakt van zijn fouten en die duurde maar liefst twee hele minuten. Twee hele minuten!

12 april 2023 om 11:10

Tot dat knullige moment van Upamecano had Bayern gewoon zicht op een 1-1. Ipv daarvan verlies je met 3-0. Volgende keer maar Pavard centraal en Stanisic op rechts. Liever dat dan wat ik gisteren gezien heb.

Hij was slecht, maar dit hele bayern was echt waardeloos. Amper wat gecreeerd, kans na kans weggeven. Die keeper die helemaal wild aan het doen was. Er was geen spits, ballen werden blind naar voren gerost. Hoe kan dit Bayern vam PSG hebben gewonnen.

12 april 2023 om 00:10

Op Mbappe en Messi na heeft PSG helemaal geen geweldig team. Bedoel Zaire-Emery, Soler, Vitinha en Fabian Ruiz is echt geen wereldtop. Achterin dan nog wel Ramos, Hakimi en Marquinhos, maar dat middenveld van PSG is voor de CL wel absolute middelmaat.

12 april 2023 om 09:24

Hangover als FC Groningenfan valt het tot nu toe tegen on topic, ik schrok van het lage niveau van Bayern gisteren.

12 april 2023 om 00:13

Omdat PSG op een aantal spelers na simpelweg geen Europese topploeg is.

12 april 2023 om 00:32

Dat niemand het idd over Sommer heeft. Vind het een goede keeper maar wat was die vanavond mee bezig?! Heel irrationeel en maakte iedereen onzeker achterin.

12 april 2023 om 00:39

Ik heb Sommer veel goede potten zien keepen maar vandaag had ik bij een paar ballen toch wel het idee dat als er langere keeper stond er zeker 2 ballen minder in gegaan zouden zijn. Bayern met Neuer was een wereld van verschil geweest voor mijn gevoel.

12 april 2023 om 08:14

Langs de andere hield diezelfde Sommer er ook 2-3 gemaakte goals uit. Maar speelde algemeen bekeken geen beste partij.

12 april 2023 om 05:49

Nagelsmann. Een betere coach dan tuchel. In 1 week 2 prijzen weggepist

Iedereen zeikt die jongen na een wedstrijd af terwijl je ziet dat het den hele goeie verdediger is, heeft Bayern al meerdere xen gered, misschien moeten we niet zo negatief doen met zn allen.

12 april 2023 om 06:35

Zo werkt de voetbalwereld toch? Je bent zo goed als je laatste wedstrijd. Als je dan slecht bent krijg je alle kritiek over je heen en de volgende wedstrijd is dan weer opnieuw beginnen. Zijn volwassen mensen dus moeten wel wat kunnen hebben, en daar moet hij van leren van om zelf beter te worden en te groeien.

12 april 2023 om 09:40

Wat maakt hem een goede verdediger dan? Een speler van zijn kaliber moet nooit zo'n ondergrens halen.

Met Nagelsmann op 3 fronten actief. 2 weken met Tuchel en je bent uitgeschakeld in de beker en rand uitschakeling CL. Had gehoopt dat Bayern zou winnen maar dit is toch wel een beetje karma.

12 april 2023 om 08:19

Gelukkig staat Nagelsmann nog op non actief, die kan je in de zomer gewoon weer voor de groep zetten.

Upamecano speelde deze wedstrijd echt dramatisch. Hij had al zeker 3 grote fouten gemaakt totdat hij bij de 2-0 aan het stuntelen was.
Ik snap dan ook niet dat Tuchel hem liet staan. Hij was zichzelf helemaal aan het opvreten en iedereen zag dat dat niet meer goed ging komen. Bij zo’n foutenfestijn hoor je gewoon gewisseld te worden en niet de 90 minuten vol te maken.

Dat maakt een speler juist beter, even een tijd slecht presteren, daar groei je van.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren