Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Romero maakt eerste PSV-goal: ‘Volgende week is negentig minuten mogelijk’

Laatste update:

Maxi Romero is er klaar voor om negentig minuten in actie te komen voor PSV. De Argentijnse spits kwam in januari naar Eindhoven en kwakkelde sindsdien met zijn fitheid. De negentienjarige aanvaller is op de weg terug en kwam vrijdagavond een uur lang in actie bij Jong PSV tegen FC Dordrecht. Romero maakte zelfs zijn eerste doelpunt. “Ik had er van tevoren op gehoopt.”

Tien maanden lang kampte Romero met blessureleed. Juist toen hij op de terugweg was, kreeg hij weer een terugslag. Vorige week maakte hij zijn rentree bij Jong PSV en vrijdag kwam hij een uur in actie tegen de laagvlieger uit de Keuken Kampioen Divisie. Hij tekende voor de 2-0 en de overwinning was binnen handbereik. Maar vlak nadat Romero gewisseld werd, scoorde Dordrecht tweemaal en gaf Jong PSV de overwinning uit handen. “Ook dankzij Laros (Duarte) en Marlon (Frey) kon ik de goal maken”, zei Romero na afloop tegen het Eindhovens Dagblad. Het was zijn eerste doelpunt na 412 dagen. “Het voelde heerlijk en geeft me weer meer vertrouwen. Jammer dat we daarna de wedstrijd niet wonnen.”

“Het was geen makkelijke tijd, maar ik heb de afgelopen weken steeds meer vertrouwen gekregen. Na de wedstrijd tegen MVV had ik nergens last van en kon ik gewoon weer trainen”, vervolgt de spits, die voor 10,5 miljoen euro werd overgenomen van Vélez Sarsfield. “Ik speelde vorige week een helft en nu alweer zestig minuten. Volgende week denk ik dat een volle wedstrijd van negentig minuten mogelijk is.” PSV neemt het dinsdag in de TOTO KNVB Beker op tegen RKC Waalwijk en vrijdag krijgt Jong PSV bezoek van FC Den Bosch. “Ik hoop zo snel mogelijk van waarde te kunnen zijn voor het eerste elftal, maar wacht op het oordeel van de trainer”, aldus Romero.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Had de kwaliteiten van jong PSV toch wat hoger ingeschat als 2-2. Wie van dit team vakken tegen en wie steken er bovenuit, iemand deze wedstrijd gezien?

27 oktober 2018 om 10:11

Veel spelers die vorig jaar belangrijk waren spelen er nu niet meer of maar heel soms. Gudmonsson (spelling weet ik niet, maar is naar AZ), Mauro, Rosario, Malen, Gakpo. Zo vergeet ik er misschien nog een aantal. Daar komt bij dat de wat oudere in dit team het niveau wat PSV nastreeft (nog) niet hebben en de echte talenten in de opleiding nu echt wat jonger zijn. En de verdediging met oa Soulas is heel zwak. Daardoor presteren ze niet geweldig dit jaar imo. Denk overigens dat jong Ajax een beetje met dezelfde problemen kampt, die doen het ook aanzienlijk minder. Iemand die daar iets meer over weet?

27 oktober 2018 om 10:21

Heb Soulas nu een paar keer gezien. Mijn hemel, die kan er gewoon niets van. Het postuur heeft hij wel, maar daar houdt dan alles ook mee op. Hoe heeft die ooit een contract kunnen krijgen? Overigens een prima samenvatting van de situatie dit seizoen. Wel wat jammer dat de punten steeds zo makkelijk weggegeven worden in de slotfase. Maar dat zal een direct gevolg zijn van jouw bovenstaande verhaal.

27 oktober 2018 om 10:47

Klopt, veel verlies punten zijn wel onnodig. Maar die Soulas toch... Snap ook niet waarom Obispo en Abels gewoon standaard centraal staan. Maarja het zal wel eem reden hebben.

27 oktober 2018 om 17:38

Vergeet Jordan Teze niet.

27 oktober 2018 om 10:47

Je ziet ook bij Ajax dat er een Ajax spelers doorbreken, en die moeten opgevangen worden met jeugdspelers en er zijn nog meer spelers die inderdaad niet spectaculair zijn of niet verder komen. Neem een Obisopo en Rigo bij PSV en een Johnson bij Ajax. Op dit moment hebben de Jong teams weinig echte talenten in de selectie. De talenten spelen in het eerste of zijn nog net iets jonger.

27 oktober 2018 om 10:49

Ja inderdaad een beetje hetzelfde geval dan. Even een tussen periode.

27 oktober 2018 om 10:53

toch blijft het jammer dat er talenten blijven hangen. Ik heb al vaker gezegd dat talenten niet te lang in de eerste divisie moeten spelen. 1 jaar is leuk maar daarna wordt je er niet beter van.

27 oktober 2018 om 11:00

Kan me hier wel in vinden al is het bij Jong Ajax momenteel meer dat de talenten te jong zijn. Zijn 7 spelers in de 26-koppige selectie die 20 of ouder zijn waarvan 1 geblesseerd is geweest dus nog geen minuut heeft gespeeld, de rest is 16 tem 19 jaar. Bij Jong PSV zie je een gelijknamig fenomeen al zal daar grote schoonmaak die Jong Ajax deze zomer had volgende zomer plaatsvinden en weer gaan verjongen.

Natuurlijk goed nieuws, maar ondertussen ben ik wat teruhoudend geworden omtrent de fitheid van Romero. Eerst zien, dan geloven.

27 oktober 2018 om 10:36

Ja ik wacht ook in spanning af of hij nu fit blijft. Ik hoop dat het gewoon pech is geweest, maar ken zijn verleden aan blessures ook niet.

27 oktober 2018 om 10:41

Ben er van overtuigd dat het een geweldig talent is die echt de top kan bereiken. Het is alleen zuur dat hij na Nederland komt en meteen geblesseerd raakt waardoor hij lang niet mee kon doen. Het is nu echt afwachten hoe hij hier mee om kan gaan en of hij op het gewenste niveau komt.

27 oktober 2018 om 10:45

Ik denk dat hij wel intensieve (mental) coaching krijgt om hier mee om te gaan. Als je dit zo leest spreekt er wel een wil uit om alle mensen die hem al af hebben geschreven de mond te snoeren en daadwerkelijk het eerste te halen en daar door te breken.

27 oktober 2018 om 10:42

Yep, voor hetzelfde geld speelt hij straks 4 wedstrijden in het eerste en ligt ie er vervolgens weer maanden uit. Als hij wel daadwerkelijk fit en belangrijk voor het eerste kan worden zie ik dat als een bonus. Een talentvolle gozer is het wel.

Goede zaak dat er een sterke, jonge aanvaller bij PSV aan komt. Daardoor heeft van Bommel veel meer aanvallende opties...

Hoop dat van Bommel weer kiest voor een volledig B elftal met Maxi Romero in de spits tegen RKC dinsdag. Ben wel echt benieuwd naar hem.

Wil de komende CL wedstrijden graag deze Romero en Guti bij PSV in de basis zien. Waar hun concurrenten de Jong en Hendrix steevast door het ijs zakken kunnen deze jongens misschien nog wel de nodige potten breken. Met het huidige basisteam gaat het Europees avontuur als een nachtkaars uit, wil je nog wat proberen te forceren in de komende 3 wedstrijden zal je toch enkele andere spelers de kans moeten geven zoals de eerder genoemde Romero en Guti.

27 oktober 2018 om 13:23

Volledig mee eens.
Guti zowiezo ipv pereiro of hendrix.
Romero niet gezien maar idd veel houteriger ontechniser trager als de jong kan niet.
Koppen dat is t enige.
Zelfs nog niet 1 mannetje passeren

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren