Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC neemt afscheid van duo en maakt provinciegenoten gelukkig

Laatste update:

Roda JC Kerkrade heeft de selectie deze transferperiode behoorlijk versterkt en daardoor werd de kans op speelminuten voor Daryl Werker en Nayib Lagouireh alleen nog maar kleiner. De talenten hebben Roda nu tijdelijk verlaten, al blijven zij wel gewoon in de provincie Limburg actief.

Werker gaat aan de slag bij MVV. De 21-jarige verdediger maakte vorig seizoen zijn debuut in het betaalde voetbal en speelde tot dusver tien competitiewedstrijden voor Roda, waarvan vijf in het lopende voetbaljaar, in de Eredivisie. Darije Kalezic heeft hem echter niet meer nodig en Werker wordt dus verhuurd.

Datzelfde geldt voor Lagouireh, die wordt uitgeleend aan Fortuna Sittard. De 24-jarige aanvaller kwam vorig seizoen nog tot twintig competitiewedstrijden voor Roda, maar dit seizoen kwam hij nog niet in actie. Fortuna huurde eerder Jens van Son al van Roda.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Roda is echt getransformeerd! De zwakke broeders zullen de club verlaten. In de zomer ben ik benieuwd welke spelers erbij komen.

1 februari 2016 om 11:54

Wat klopt er van verhaal dat Willem II Paulissen over gaat nemen?

1 februari 2016 om 12:12

Dat is tot nu toe alleen maar een gerucht.. Paulisen zou ook naar mvv kunnen gaan

1 februari 2016 om 13:57

Paulissen was vorig jaar toch de smaakmaker? Wat is er met hem gebeurd dit seizoen?

1 februari 2016 om 14:33

Paulissen kan het niveau nog niet aan van de eredivisie en op dit moment is er ook teveel concurentie door alle aankopen van roda..
Voor zijn eigen ontwikkeling is het wel beter als hij verhuurt wordt, ik vind paulissen wel een speler met potentie dat hij kan doorgroeien als basis speler van roda, alleen nu nog niet.

In Werker heb ik nog best veel vertrouwen, in de wedstrijden dat ie mee mocht doen stond ie zijn mannetje. Natuurlijk het is niet de nieuwe CV van barcelona, maar denk dat ie de eredivisie wel aan gaat kunnen.

1 februari 2016 om 11:42

Ook eens een verdediger met een goede lengte en fysiek.

Iemand die me wat kan vertellen over Inceman?? Hoe doet hij het daar ?

1 februari 2016 om 15:41

Tot nu toe erg goed. Echt een leider op het middenveld, zorgt voor veel rust en controle en onderschept enorm veel ballen.

2 februari 2016 om 08:57

Thanks, mooi om te lezen !

1 februari 2016 om 15:43

Inceman is een baas op het veld, had mn twijfels toen hij kwam. Maar ben blij dat hij nu bij roda speelt

2 februari 2016 om 08:57

Bedankt ! Leuk om te horen

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren