Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda JC hoopt op spelers van Tottenham na opstarten samenwerking

Laatste update:

Ton Caanen keert terug bij Roda JC Kerkrade. De globetrotter uit Geleen was in het verleden al eens hoofd jeugdopleidingen bij de Limburgse club en gaat nu aan de slag als technisch adviseur bij Roda. De promovendus plukt daar direct de vruchten van: het gaat namelijk samenwerken met Tottenham Hotspur. Mogelijk komen er spelers van die club in de toekomst naar Roda.

Twee jaar geleden probeerde Caanen al een samenwerking met the Spurs van de grond te krijgen, maar destijds lukte dat niet. Nu is er dus wel succes. “De samenwerking met Roda gaat nu van start”, zegt Caanen in gesprek met Voetbal International. “Eerst op technisch vlak, maar in de toekomst liggen er ook interessante mogelijkheden op gebied van bijvoorbeeld jeugdopleiding.”

Caanen heeft de taak om ‘het proces te bewaken’ en zal regelmatig naar Engeland gaan om de contacten te onderhouden en mogelijke versterkingen voor Roda in kaart te brengen. Volgens Caanen, die in het verleden op projectbasis werkzaamheden verrichtte bij Tottenham en dus wel wat mensen kent bij de Londenaren, is het goed mogelijk dat er in januari al een eerste speler van de Engelsen naar Roda komt.

“Alles natuurlijk wel in samenspraak met onze scouts en technische mensen”, benadrukt Caanen. “Tottenham leent vaak spelers uit aan clubs uit de lagere Engelse divisies, maar ze willen ook een gestructureerde lijn hebben naar het continent.”

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Het moet nog maar blijken of Roda hier beter van word. Die Chelsea spelers bij Vitesse zijn ook niet allemaal even goed.

12 augustus 2015 om 16:24

Als je een vijver vol met vissen hebt zul je altijd één grote karper aantreffen. Als je in een vrijwel leeg aquarium vist is die kans miniem. *De vijver is chelsea en het aquarium is vitesse

12 augustus 2015 om 16:26

Mee eens.

12 augustus 2015 om 16:29

Het samenwerkingsverband ligt toch wel wat anders bij Vitesse en Chelsea. Dit zou zo'n samenwerkingsverband als Cambuur had met City en NEC in het verleden met Man United.

12 augustus 2015 om 16:30

Echter.... Als de vijver uitmaakt welke vissen je vangt... Tja....

12 augustus 2015 om 19:23

De samenwerking tussen Vitesse en Chelsea is afgelopen seizoen geïntensiveerd. De scouts van Vitesse zijn afgelopen jaar regelmatig in London geweest om de Chelsea-spelers in kaart te brengen en te kijken welke spelers een toevoeging zouden zijn voor Vitesse. Aangezien de spelers al vroeg zijn overgekomen kan je voorzichtig stellen dat dit geslaagd is.

Dus, of ik begrijp je aquarium/vijver opmerking niet, of je praat poep.

12 augustus 2015 om 19:55

Hij bedoeld natuurlijk dat de club bepaalt welke spelers er naar welke club vertrekken. De vijver is de club met de talenten, degene die 'vangt' is Roda in dit geval. Nog duidelijker: Tottenham/Chelsea bepalen welke spelers naar Roda/Vitesse komen en de eredivisieclubs kunnen zelf kijken of het wat is, of dat ze ze terugsturen.

13 augustus 2015 om 00:31

Niet helemaal: in het geval van Vitesse is het dus zo dat er al vooraf gekeken is en dat de clubs de lijstjes naast elkaar leggen.
Het is niet (meer) zo dat Chelsea naar Arnhem komt en een blik jeugd opentrekt.

13 augustus 2015 om 13:37

in principe is dat nog wel zo, Vitesse heeft nu alleen meer inzicht in de spelers en hoeven ze niet meer echt op proef te komen omdat ze zijn gescout. Vitesse bepaalt nog steeds niet wie er komen, dat doet Chelsea. Chelsea heeft blikken vol spelers en zijn slechts uit op winst.

12 augustus 2015 om 16:27

Ook geeft Tottenham als een van de weinige clubs redelijk wat kansen aan eigen talenten. Dan krijg je vaak toch afdankertjes die misschien niks toevoegen. NEC kreeg in het verleden ook spelers maar ik kan me maar 1 goede heugen. Vaak moeten die jongens zich nog aanpassen, zeker als ze de voorbereiding niet mee hebben gedaan.

12 augustus 2015 om 16:33

De beste afdankertjes gaan naar de mindere clubs in de Premier League. De categorie daaronder naar de Championship. En wat er dan nog overblijft aan spelers waar ze van af willen kan dan misschien naar Roda.

En ik vrees dat er zelfs dan nog jongens tussen zullen zitten waar Roda beter van wordt.

12 augustus 2015 om 16:50

Ja zo is het wel. In de Championship leren ze veel meer over het Engelse voetbal en de competitie geeft meer garantie op speeltijd. De spelers die normaal naar League One/Two gaan zullen misschien nu naar Roda gaan.

12 augustus 2015 om 16:38

Echter hebben een flink aantal Chelsea huurlingen zich gewoon erg nuttig gemaakt bij Vitesse en zeker een steentje bijgedragen aan de prestaties van de club.

Spelers als Matic, Rajkovic, Kalas, van Aanholt, Piazon, Atsu en natuurlijk Traore hebben bijvoorbeeld prima hun waarde gehad of waren zelfs smaakmakers in de Eredivisie.

12 augustus 2015 om 17:23

Nu had Twente Rajcovic ook gehuurd van Chelsea, maar daar heb ik de meerwaarde nooit van kunnen ontdekken. Werd zelfs uit de basis gehouden door Wisgerhof. Geloof dat hij in die 2 jaar net 20 wedstrijden heeft gespeeld. Maar misschien deed hij het bij Vitesse wel goed
Matic was en is natuurlijk geweldig, net zoals Traore dat was, en die cv (ben zijn naam ff kwijt) die was ook heel goed. Van Piazon helaas maar een half seizoen kunnen genieten. De rest was ik niet echt weg van. Ben benieuwd wat dit seizoen brengt

12 augustus 2015 om 17:46

Atsu kwam en is van Everton, niet van Chelsea als ik het goed heb.

12 augustus 2015 om 17:53

Atsu is van Chelsea, Speelde vorig seizoen als huurling bij Everton. Als goed is is hij uitgeleend aan Bournemouth

12 augustus 2015 om 17:56

Je hebt het fout. Everton huurde hem ook maar en nu Bournemouth, hij staat zelfs nog steeds onder contract bij Chelsea.

edit: iemand was mij al voor, dus deze mag in principe weg.

13 augustus 2015 om 09:46

Het is geen rare verwarring hoor. Vitesse had dat seizoen ook een gehuurde speler van Everton in de selectie: Francisco Júnior. Die jongen had echter absoluut het niveau niet en speelde daarom ook niet.

Kwam tot 2 optredens en de seizoenen daarna heeft hij ook bijzonder weinig gepresteerd.

12 augustus 2015 om 16:40

Het voordeel is dat Tottenham heel vaak spelers uitleent, waar ze ook wat in zien en dus kwaliteiten hebben. Townsend en Kane waren ook best vaak uitgeleend.

12 augustus 2015 om 17:00

En dan vergeet je nog Ryan Mason. Tot vorig jaar telkens verhuurd, wist nergens echt te overtuigen en speelde ineens basis.

12 augustus 2015 om 17:09

Daarom, ze verhuren spelers voor hun ontwikkeling daar. Natuurlijk spelen daar ook heel veel jeugdspelers, maar er gaat er in mijn ogen wel anders aan toe dan bijvoorbeeld bij een Chelsea. Die lenen echt 3-4 volledige elftallen uit.

12 augustus 2015 om 17:45

De meeste spelers waren/zijn gewoon prima. Traoré, Piazon, Kalas en Matic in het bijzonder. Wallace en Mceachran waren afgelopen tweede seizoenshelft ook op dreef. Brown, Baker en Solanke zijn ook aardige talenten, dus verwacht daar nog wat van. Roda moet hopen dat ze ook dergelijke spelers krijgen, dat zou het verschil kunnen zijn tussen degraderen/nacompetitie of erin blijven.

Goede zaak dit voor Roda. Caanen heeft een groot regio, ook in de regio. Kan Roda alleen maar beter van worden lijkt mij.

Er zitten momenteel echt wel wat talenten in de U21 die zeker wat toevoegen aan Roda. Zij zijn momenteel nog te jong of kwalitatief nog niet goed genoeg voor het eerste team. Een jongen als Veljkovic bijvoorbeeld. Met Servie het WK-U20 gewonnen en al een keer verhuurd aan een Championship club. Zo'n jongen zou zo meekunnen bij Roda.

Kan Roda inderdaad alleen maar beter van worden. Talenten die anders de Championship in gaan nu naar Roda. Prima, ben benieuwd of we er wat aan gaan hebben, we shall see!

Yedlin zou een mooie zijn :P

Komt zo meteen Pritchard in de eredivisie voetballen :P

Wat een geweldig nieuws vandaag. Caanen is gewoon n hele nuttige man voor ons en daarnaast 2 mooie aanwinsten!

Vreselijk arrogante en overschatte man! Wel mooi dat die aan Roda denkt, maar of het wat wordt...

Voordeel voor Roda is dat Tottenham veel spelers heeft met een Eredivisie verleden (vorm, Vertonghen, Alderweireld, Dembélé, Chadli, Eriksen).

Tottenham is dus onder de indruk van de Nederlandse speelstijl en als ze de talenten uitlenen aan Roda krijgen die ook een Nederlandse speelstijl.

Nathan Oduwa wordt volgens betrouwbare bronnen binnenkort gepresenteerd. Een talentvolle spits/linksbuiten van Tottenham Hotspur. Bij het U21 team heeft hij goede statistieken. 11 gespeeld, 4 doelpunten en 4 assists.

12 augustus 2015 om 18:14

Betrouwbare bron, hmmmm.
Kun je iets specifieker zijn aub?

12 augustus 2015 om 18:47

geen goede betrouwbare bron heb je , hij wordt uitgeleend aan Rangers net als Ball

12 augustus 2015 om 19:42

Voor 99% zeker..

14 augustus 2015 om 03:15

Hij is al verhuurd aan de Rangers.

OT: Leuk zo'n samenwerking, wat makkelijker om de jeugd te volgen als het in Nederland speelt!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren