Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Roda haalt transfervrije aanvaller op: 'Valt op door enorme gedrevenheid'

Laatste update:

Mikhail Rosheuvel blijft in de Eredivisie actief. De 25-jarige aanvaller degradeerde het voorbije seizoen met SC Cambuur naar de Jupiler League, maar tekende donderdag een contract bij Roda JC Kerkrade. Rosheuvel staat daar vanaf nu tot medio 2018 op de loonlijst.

/

Technisch directeur Ton Caanen toont zich zeer tevreden met de aanwinst. “Mikhail is een snelle aanvaller en valt op door zijn enorme gedrevenheid. Het is een speler die past in het nieuw te bouwen team van Roda JC”, stelt hij op de website van de Limburgse club.

Rosheuvel is afkomstig uit de jeugd van Ajax en AZ en debuteerde bij FC Omniworld (nu Almere City FC) in het betaalde voetbal. Hij keerde vervolgens terug bij AZ, dat hem in het seizoen 2013/14 op huurbasis onderbracht bij Heracles Almelo. De zomer daarop deden de Alkmaarders hem over aan Cambuur.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een speler die handig is om er erbij te hebben maar of hij ons naar een hoger niveau tilt is mij de vraag. Ik weet dat hij erg snel is en daarmee iets kan forceren. Een ding is zeker Roda mengt zich goed op de transfermarkt.
We hebben al enkele goede spelers binnen: Brouwers, Werker die teruv is gehaald, Rosheuvel en Adil Auassar!

16 juni 2016 om 15:47

Als je ambitie is om niet voor de onderste 3 plaatsen te spelen maar daarboven dan ga je met Rosheuvel en Auassar geen potten breken.

Als Caanen met deze spelers bedoelde dat hij de Rodasupporters wilde verrassen dan is dat gelukt!

16 juni 2016 om 22:58

Ze hebben in ieder geval ervaring met degradatievoetbal.

Bij Auassar en deze speler krijg ik toch een beetje het idee dat er niet verder is gekeken dan de status transfervrij. Ik hoop dat ze me gaan verrassen maar ik ben er nu nog niet van overtuigd dat het aanwinsten zijn.

16 juni 2016 om 16:23

Zal ook wel deels zo zijn. Salaris zal niet gigantisch zijn dus je kan je een gokje veroorloven. Roda mag dan iemand hebben die de schulden heeft overgenomen, maar voor transfers zal er nog weinig zijn. Dus ik ga eigenlijk uit van wederom een hoop transfervrije spelers, gehuurde spelers van iets hogere statuur en wellicht 2-3 echt aankopen die er gewoon moeten staan.

Snelheid heeft hij, kan alleen niet Dekker denderend goed voetballen. Dit is niet het niveau dat Roda moet willen...

16 juni 2016 om 16:20

Eens maar tussen "willen" en "kunnen" zit nogal verschil. Roda moet handelen naar de beschikbare middelen. Als ze dan transfervrij Rosheuvel kunnen overnemen, dan is dat helemaal geen slechte zet.

16 juni 2016 om 16:24

Wat is dat toch met Roda, groot station veel supporters, maar in de afgelopen 5 jaar zo ontzettend ver weg gevallen. Zonde

16 juni 2016 om 19:46

Je ziet het bij twente, een slecht bestuur kan een club kapot maken...

Dit is (helaas) de vijver waar Roda momenteel in moet vissen. Geen grootse spelers en met het huidige materiaal moet Roda blij zijn wanneer het rechtstreekse degradatie ontloopt. Wanneer Milec, Zhukov en Juric behouden worden (wat te hopen valt) zal dit ongeveer de opstelling gaan worden van volgend seizoen naar mijn verwachting. Geen geweldig elftal. Toch hoop ik dat Roda op termijn weer een subtopper kan worden al ziet het er op dit moment allemaal niet zo rooskleurig uit.

Van Leer
Milec
Brouwers
Werker
Van Peppen
Zhukov
Van Hyfte
Auassar
Rosheuvel
Juric
Aankoop

Van de tribune bij Cambuur, naar Roda JC. Hij heeft een goede zaakwaarnemer ;-)

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren