Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

River Plate laat na Boca Juniors pijn te doen in zeer enerverende Superclásico

Laatste update:

River Plate en Boca Juniors hebben zondagavond (Nederlandse tijd) met 1-1 tegen elkaar gelijkgespeeld. Vlak na rust opende Pablo Solari de score namens River, voordat Cristian Medina twintig minuten voor tijd de eindstand bepaalde. River staat na zeven duels bovenaan in Groep A van de Argentijnse Primera División, terwijl Boca op de zevende plek staat in Groep B na evenzoveel duels. De beste nummers vier uit beide groepen plaatsen zich aan het einde van het seizoen voor de play-offs om het kampioenschap.

Bijzonderheden:


In een – uiteraard – uitverkocht Estadio Monumental in Buenos Aires was River de bovenliggende partij in de openingsfase, al bleven de echt serieuze kansen lange tijd uit. In het spijkerharde duel zorgde Kevin Zenon voor het eerste gevaar namens Boca, maar de 22-jarige middenvelder zag zijn inzet over het doel van routinier Franco Armani vliegen.

De grootste mogelijkheid voor River kwam op naam van Solari, die na een schitterende aanname op randje zestien tegen de paal schoot. Esequiel Barco leek eveneens op weg naar de voorsprong voor River, ware het niet dat hij niet helemaal goed uitkwam met zijn stappen.

Vlak na rust kwam River alsnog op voorsprong. Solari ontsnapte aan de aandacht van Boca en schoot in eerste instantie tegen voormalig AZ-goalie Sergio Romero aan, waarna de rebound wel een prooi was voor de zoon van voormalig profvoetballer Victor Solari. Romero toucheerde de bal nog wel, maar dat was niet genoeg om de achterstand te voorkomen: 1-0.

Toch zou Boca nog een punt overhouden aan het duel. Lautaro Blanco zette uitstekend door aan de linkerkant en legde perfect terug op Medina, die Armani verschalkte met een droge schuiver: 1-1. Invaller Miguel Borja had River nog de zege kunnen bezorgen met een kopbal. Van dichtbij wist Romero echter knap te redden, waarna de inmiddels 37-jarige goalie ook redde in de korte hoek op de rebound van een andere invaller, Agustín Sant'Anna. Zodoende bleef de 1-1 stand op het scorebord staan.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Slechte 2de helft vsn River. Dit valt Demichelis aan te rekenen. Wisselt Herrera voor Sant'Anna en die wordt er meteen uitgelopen door Blanco bij de 1-1.. Martinez heeft het goed neer gezet bij Boca de 2de helft door via de flanken te blijven spelen. Onze backs zijn slecht dit jaar. Over de gehele wedstrijd heeft River meer kansen gehad. Verder een redelijk sportieve clasico deze keer

Iemand enig idee hoe bullaude het doet bij boca? Werd gezien als een groot talent in Argentinie en bij Feyenoord kwam het er niet uit.

26 februari 2024 om 20:45

Volgens mij meer op de bank dan basisspeler

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren