Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Rick van Drongelen beleeft rampzalige avond: ‘Ik kon mezelf wel vermoorden’

Laatste update:

Rick van Drongelen zit in zak en as na zijn negatieve hoofdrol van maandagavond tijdens de stadsderby van Hamburg. De Nederlandse verdediger van Hamburger SV maakte een eigen doelpunt in de wedstrijd tegen FC Sankt Pauli en bepaalde zo de eindstand op 2-0. Van Drongelen is ontroostbaar na afloop.

"Wie mij goed kent, weet ik dat vannacht slecht zal slapen. Ik kon mezelf wel vermoorden na mijn fout", wordt de jeugdinternational van het Nederlands elftal geciteerd door BILD. Van Drongelen gleed de bal maandagavond na ruim een uur voetballen ongelukkig achter zijn eigen doelman, nadat een vrije trap was doorgeschoten.

"Een speler van Sankt Pauli kon ongestoord doorlopen en speelde de bal vervolgens met de hak. In mijn rug liep een tegenstander met wie ik bezig was. Ik probeerde de bal weg te schieten. Die bal moet weg", baalt Van Drongelen. Het eigen doelpunt van de voormalig Spartaan betekende de beslissing in de wedstrijd, nadat Dimitris Diamantakos in de eerste helft de score had geopend namens Sankt Pauli.

Van Drongelen geeft aan dat HSV met name in de eerste dertig minuten van de wedstrijd niet thuisgaf. "Daarna kwamen we wat beter in ons spelen. Daarvoor was het te langzaam en zat er te weinig beweging in de ploeg. Zo hebben we de tegenstander in de wedstrijd laten komen. We zijn helaas te laat begonnen met voetballen. We hadden ons voorgenomen een goede wedstrijd te spelen, maar de afloop is niet goed. We wisten de ruimte niet te vinden", besluit Van Drongelen. HSV heeft de koppositie in de 2. Bundesliga door het verlies moeten afstaan aan VfB Stuttgart, dat na zes wedstrijden één punt meer heeft.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Is FC Sankt Pauli niet de ploeg van Henk Veerman?

17 september 2019 om 07:31

Correct!

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren