Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Ribéry vreest niet voor 'Madrid-scenario': 'We hebben ervan geleerd'

Laatste update:

Bayern München was vorig seizoen ongenaakbaar in de Bundesliga en kroonde zich met overmacht tot kampioen. Dit jaar lijkt het dezelfde kant op te gaan en volgens Franck Ribéry schuilt daarin ook een gevaar. "Maar we hebben ervan geleerd", zegt hij in gesprek met Kicker.

/

Der Rekordmeister was namelijk al zó vroeg zeker van succes in eigen land, dat de concentratie verslapte. Mede daardoor ging het in de halve finale van de Champions League tegen Real Madrid volledig mis. De Spanjaarden wonnen in München met 0-4 en bekerden door naar de eindstrijd. "We waren vroeg kampioen", zegt Ribéry. "We hebben ook nu een ploeg die alles kan winnen. Maar het zal lastig worden."

Bayern is de winterstop ingegaan met een voorsprong van elf punten op nummer twee VfL Wolfsburg en stevent af op een nieuwe landstitel. In de Champions League stuit het elftal van Josep Guardiola in de achtste finales op Shakhtar Donetsk. Ook in de Duitse beker is de club van Arjen Robben nog altijd in de race.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Dus doordat de concurrentie verslapte won Real Madrid zo makkelijk? Haha wat grap Real was duidelijk beter dan Bayern. Real gaat dit seizoen weer voor de CL.

11 januari 2015 om 17:24

Ja man want de andere ploegen gaan niet voor de cl titel die willen er in de laatste 16 allemaal uit.

11 januari 2015 om 17:24

Dat ze het zelf niet inzien in bayern dat ze de bundesliga kapot gemaakt hebben das duidelijk. Maar ik denk dat real de CL terug wint. Heel goed gebalanceerde ploeg.

11 januari 2015 om 17:26

Lijkt me ook saai om zo elk jaar kampioen te worden. Het is leuker als er wat tegenstand is.

11 januari 2015 om 17:38

Ik begrijp dat kapot maken niet zo goed, ze willen het beste team samenstellen en kopen daar de beste spelers voor. Wat moeten ze dan doen, inhouden en hopen dat ze een keer tweede worden?

12 januari 2015 om 18:47

nu staan ze al 12 punten voor op de 2de ale boeiend nog dit jaar! ze kopen iedereen leeg in eigen land. en elk jaar kampioen spelen zonder tegenstand dat is een boeiend gebeuren. maar ja het is maar waar je graag naar kijkt.

11 januari 2015 om 17:28

Als je ook een beetje terugkijkt was Bayern helemaal niet meer op scherp. Na het verlies van Real Madrid had Bayern ook daarna 2x verloren in de Buli.

11 januari 2015 om 17:42

Ja het verschil met vorig jaar is dat Bayern nu ook een hele goede defensie heeft. Die dante was niet om aan te zien. Nu met het duo Benatia-Boateng zou ik ze wel weer eens willen zien tegen Bayern. Ze hebben niet voor niets zo weinig tegen in Duitsland

11 januari 2015 om 17:42

Real madrid was gewoon echt beter een veel beter tactiek in het bernabue gewoon vol voor de winst en de 0 houden.

In munchen op de counter omdat bayern toch 2x moest scoren. Verdediging was gewoon top van Real.

Ribery moest zelfs rood krijgen in de eerste helft maar goed.

11 januari 2015 om 18:06

Daar ga je toch echt de fout in. Real speelde de 1 thuiswedstrijd ook op de counter net als in München. Balbezit was 25 75. Maar alsnog won Real verdiend thuis van Bayern.

0-4 en 1-0, goede tijden waren dat

We zullen zien als ze Real weer tegenkomen.

Bayern speelt Real dit keer kapot. Ze zullen gebrand zijn tot op 't bot.

11 januari 2015 om 18:28

Haha ga slapen man Real is de beste Bayern mag willen dat ze Ronaldo hadden.

11 januari 2015 om 18:54

Hoezo? Bayern kwam de afgelopen jaren verder in de CL dan Real en dat zonder Ronaldo

Bayern en Real zijn de topfavorieten natuurlijk, maar Bayern acht ik niet minder. Maar moeilijk in te schatten, als ze in Duitstland makkelijk kampioen worden.

Het had niet veel met concentratie verlies te maken.

Ze hadden in de uitwedstrijd niet mogen verliezen, maar het zat ze toen ook niet mee en voor Real viel alles ook precies op de plaats. Real speelde gewoon compact en wachtte op counter. Als je dan al 1-0 verliest dan weet je dat jet thuis gelijk volop aan de bak moet terwijl Real weer hetzelfde spel kan spelen. Bayern begon de thuiswedstrijd goed en zetten druk, maar dan incasseer je de 1-0 uit de eerste standaardsituatie en dan moet je alweer 3x scoren. Dus ze gooien alles op de aanval en dan lopen ze gelijk tegen een counter aan waaruit de 2-0 valt. En dan kun je het al helemaal vergeten.

Real had Bayern precies daar waar men ze wou hebben en speelde gewoon vanuit hun "comfort zone".

Dat je dit keer bij een nieuwe ontmoeting beter weet is ook geen garantie op een overwinning. Real blijft levensgevaarlijk in de counter. Maar goed, zo'n absolute topwedstrijden worden bepaald door details en vooral de vorm van de dag. Bayern speelde Barca weg, Real speelde Bayern weg volgende keer zou het in beide gevallen het omgedraaide kunnen zijn.

Bayern en Real zijn zonder enige twijfel een van de top favorieten, maar je weet het nooit in de CL.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren