Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

René van der Gijp verbijsterd: ‘Jezus mina, hoe kan je dat nou zeggen?’

Laatste update:

Johan Derksen en René van der Gijp zijn vrijdagavond in Vandaag Inside andermaal kritisch op het functioneren van Mario Götze bij PSV. Derksen vindt dat de Duitse spelmaker sinds zijn komst naar Eindhoven medio 2020 eigenlijk weinig toevoegt aan het spel van het elftal van trainer Roger Schmidt. Van der Gijp verbaast zich vooral over een recente uitspraak van Götze over waar hij liever had gespeeld.

"Het probleem met hem is: die man is hier gepresenteerd als de topaankoop van PSV", begint Derksen zijn relaas over de middenvelder van de Eindhovenaren. "En hij had Duitsland wereldkampioen gemaakt (in 2014, red.) en hij zou het helemaal worden. Maar het is gebleken na een jaar dat hij eigenlijk niks aan het elftal toevoegt. Het is namelijk geen man die wedstrijden voor je wint of beslissende dingen doet. Het is geen jongen die erin gaat, de duels ontloopt hij. Het is ook geen leider, het is slechts de speler die het meeste verdient. Maar dat maakt hij op geen enkele wijze waar. Dus ik kan me voorstellen dat ze hem bij PSV toch als miskoop zien voor het geld dat hij kost", aldus de ietwat teleurgestelde Derksen.

Johan Derksen en René van der Gijp zijn in Vandaag Inside weer eens kritisch op het spel van Mario Götze bij PSV.

"Ik dacht echt dat hij een heel goed beeld van zichzelf had", haakt Van der Gijp in. "Dat 'ie denkt: Ik ga in Nederland spelen, ik ben nog maar zeventig procent fit. En dan trek ik het wel, tegen de NEC's van deze wereld. Maar nou hoor ik laatst dat hij eigenlijk liever voor Liverpool had gekozen", aldus de analist, terwijl presentator Wilfred Genee in de lach schiet. "Dan denk ik: Ja, godverdomme, daar had je toch nooit gespeeld, man. Met Mohamed Salah, Roberto Firmino en Sadio Mané. Dan denk ik: Jezus mina, hoe kan je dat nou zeggen?" Derksen denkt overigens dat Götze te weinig mensen om zich heen heeft die hem de waarheid durven te vertellen.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

From Sergiño, to you | PSV
From Sergiño, to you | PSV
Reacties

Gotze is een beetje het spoor bijster blijkbaar. In de Eredivisie blinkt hij niet eens echt uit. Wat heb je dan bij Liverpool te zoeken?

8 april 2022 om 22:34

Japie ik ga je helpen, dit was uit een interview van 2016. Toen hij terugkeerde naar Dortmund vanuit Bayern. Toen werd de vraag gesteld of hij ook naar Liverpool kon en zijn antwoord was ja, achteraf had ik moeten gaan. Toen was gotze beter dan nu, en Liverpool nog niet zo goed als nu. Klopp wou hem graag

8 april 2022 om 22:41

Gelukkig maar. Ik begon al bijna te denken dat hij het iets te hoog in zijn bol had

9 april 2022 om 09:13



Japie, Je bent er gewoon zo op uit om iets negatiefs te zeggen dat je het artikel niet eens leest. Tunnel visie. Het lijkt er overigens op dat Derksen en van der gijp aan de dezelfde tunnelvisie lijden, of dat ze gewoonweg een kort geheugen hebben, want hoe vaak hebben ze gotze al op deze manier van stal gehaald? Inmiddels weten we toch wel hoe ze erover denken. Ik weet niet waarom je dat elke paar weken nog een keer moet herhalen, tenzij je verder echt geen onderwerpen hebt waar je het over kan hebben.

9 april 2022 om 09:51

@Yoda Waar in het artikel lees jij dat Gotze dit in 2016 heeft gezegd dan? Of hij toen wel goed genoeg was daar heb ik wel mijn twijfels bij. Wanneer was het laatste geweldige seizoen van Gotze?

9 april 2022 om 10:14



Nergens, maar dat doet niks af aan de tunnelvisie mbt Gotze die jij lijkt te hebben, door te denken dat hij het spoor bijster is of te hoog in zijn bol heeft. Je kunt je ook op een andere manier afvragen hoe gijp aan deze informatie is gekomen. Je kunt ook reageren op basis van de kwaliteiten van gotze, maar je kiest ervoor om het op deze manier te omschrijven. Dat mag, maar ik dacht dat jij graag objectief en vanuit feitelijkheden je meningen onderbouwde. Nou, het feit is blijkbaar dat dit ooit in 2016 is gezegd. En ik ga er even vanuit dat Gotze niet het spoor bijster is.

9 april 2022 om 16:02

Dat is wel voor het eerst dat ik hoor dat derksen een visie heeft.

9 april 2022 om 17:46

Ik reageer toch op basis van de kwaliteiten en dat ik vind dat die tekort schieten voor een club als Liverpool?

9 april 2022 om 03:33

Niet eens echt? Echt niet. Buiten dit artikel om vertelde hij laatst al dat hij weer naar een topclub of iets dergelijks wou. Best ernstig hoe hij schijnbaar niet inziet dat hij niet eens een uitblinker voor PSV-begrippen is.

9 april 2022 om 08:48

Tja ik moet de 1e voetballer met een realistisch zelfbeeld nog tegenkomen

Hij heeft het erover dat hij in 2016 naar Liverpool kon ipv terug gaan naar Borussia. Niet dat hij daar nu wilt spelen.

Vind dit makkelijk scoren van VoetBal Inside

8 april 2022 om 22:38

Dit is het niveau van vandaag inside nou eenmaal, als ze maar op iets of iemand kunnen zeiken.

8 april 2022 om 23:08

Ik vraag me af of ze weten dat het uit een interview van 2016 gaat? Zo niet, dan zijn het geen hele gekke uitspraken die ze doen. Daarintegen hadden ze natuurlijk beter onderzoek moeten doen naar de herkomst van de uitspraken van Gotze.

9 april 2022 om 05:49

Teesboer, mag ik vragen waar die fascinatie voor VI bij jou vandaan komt? Wat ze ook doen of zeggen ik zie elke keer Teesboer die VI "in bescherming" neemt .Nu ook enigzins voorzichtig terwijl hier duidelijk is dat t zeiken om t zeiken is.

9 april 2022 om 08:20

Ik vind het over het algemeen een heerlijk programma om naar te kijken. Het oude format was iets leuker met Boskamp en Hansie, maar nu vermaak ik mij ook nog steeds prima. Ik hou wel van de zogenaamde 'kantinepraat'. Dat het regelmatig negatief en zeikerig is kan ik beamen, daar stoor ik mij persoonlijk niet zo aan.

Halve verhaal gijpie, hij had na bayern naar Liverpool gekund en achteraf gewild.

Ik hoop dat Mario er nog een jaartje achteraan plakt bij PSV. Hij moet wat vaker voor eigen succes gaan, want hij komt regelmatig in scoringspositie maar kiest op dat moment voor de pass.

Gijp gaat ook met de dag raardere dingen roepen hè. Hij verzint het gewoon waar hij bij zit.

8 april 2022 om 23:29

Wat verzint hij dan precies als ik vragen mag?

9 april 2022 om 00:32

Dat Götze die uitspraak bij PSV heeft gedaan, terwijl dit uit 2016 stamt

9 april 2022 om 08:21

Iets verzinnen en iets denken zijn toch twee verschillende dingen? Ik heb namelijk geen idee of hij iets denkt te weten of het uit z'n duim zuigt, jij wel?

9 april 2022 om 16:04

Je mag toch aannemen dat als je een interview aanhaalt zoals ze hier gedaan hebben dat je wel weet wanneer dit was een wat de context was. Want nu maken ze iemand belachelijk terwijl dit nergens op slaat.

Jezus mina, hoe kan het dat een tv analist een mening geeft over een interview wat hij duidelijk niet gezien heeft. Götze had het over jaren geleden dat hij de kans had naar Liverpool te gaan, niet nu. Zo slecht dit van vd Gijp. Verder wel met hem eens over dat hij zwaar tegenvalt. Je ziet af en toe wel zijn geweldige balgevoel en techniek maar echt veel te weinig. Zeker tegen de betere tegenstanders valt hij niet op, wat je wel zou verwachten. Hij oogt wel fit overigens, dat is het probleem niet. Het is allemaal wat te slap. Als je zijn voorgeschiedenis even vergeet zie je een speler die goed op zijn plaats is in de eredivisie maar ook niet meer dan dat.

Derksen denkt dat er te weinig mensen zijn die gotze de waarheid vertellen, wat gek dat heb ik nou altijd bij Derksen zelf.

Ze hebben wel echt hun vaste treiterobjecten bij VI. Ook nog een interview uit 2016. Zagen om t zagen. Niet dat Gotze uitblinkt hoor, verre van. Maar meestal wel een 7. Komt ie daar onder gaan Derksen en co ouderwets los. Kan me niet aan de indruk omtrekken dat ze graag op Duitsers inhakken. Ik kijk t nooit meer maar zo'n gevoel heb ik wel als ik uitspraken van ze hier voorbij zie komen.

Götze is vaak de speler met de meeste aantal gelopen meters. Blijkbaar zitten de analisten van Nederland te slapen. Hij zet als 1e druk op de tegenstander, tot aan de keeper toe. Is links en rechts op het veld te vinden. Heeft vaak simpele oplossingen voor moeilijke situaties. Ik vind het verreweg de beste voetballer in de Nederlandse competitie. En daarnaast heel bescheiden, ziet medespelers staan, niet zelfzuchtig. Echt een aanwinst voor PSV. Hoop dat hij zijn contract uitdient. Maar we kennen van de Gijp toch. Weet niks zinnigs te zeggen, altijd maar weglachen. Was zelf een aanfluiting als voetballer.
Samen met Derksen altijd dezelfde mensen afkraken. Geen enkele keeper had die bal van Go Ahead tegen PEC gepakt. Lamprou verkleint zijn doel door iets naar voren te komen. Zoals het hoort. En dan is hij weer te klein.
Die bal had bij elke keeper gezeten. Hij schampte paal en lat. Nee, toch effe inhakken. Kleinzielig van de heren. Denken ook dat ze viroloog en oorlogsdeskundige zijn. Vreselijk.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren