Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Recordaankoop van West Ham staat meteen vier maanden buitenspel

Laatste update:

Slaven Bilic kan voorlopig niet beschikken over André Ayew. De recordaankoop van West Ham United heeft een dijbeenblessure opgelopen en staat ongeveer vier maanden buitenspel, zo heeft de zoon van de voorzitter op Twitter laten weten.

/

De 26-jarige Ayew werd voor 24 miljoen euro overgenomen van Swansea City en maakte maandag in de uitwedstrijd tegen Chelsea (2-1 verlies) zijn debuut. De linkspoot viel echter na 35 minuten al uit en werd vervangen door Gökhan Töre.

“We zijn aangeslagen dat Ayew vier maanden buitenspel staat. Hij heeft een operatie nodig”, schrijft Jack Sullivan, de zoon van David, op zijn account op Twitter. West Ham moet het nieuws nog wel officieel bevestigen.

Hoort André Ayew bij de beste drie spelers van West Ham United?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Wauw, dit noem je pas ongeluk.

Dit gebeurt op fifa ook altijd wanneer je een topspeler koopt. On: hoop dat hij snel hersteld, is een hele goede speler die zich vorig jaar toch liet zien in een vrij matig swansea

17 augustus 2016 om 21:02

Hahaha echt he , altijd de eerste dag na de transferwindow word er iemand verkocht of er raakt iemand geblesseerd! On : Hoop dat Gokhan nu veel speeltijd kan krijgen in Engeland

17 augustus 2016 om 21:02

Hahaha echt he , altijd de eerste dag na de transferwindow word er iemand verkocht of er raakt iemand geblesseerd! On : Hoop dat Gokhan nu veel speeltijd kan krijgen in Engeland

Carroll 2.0, die is ook altijd geblesseerd

Daar gaat de titel voor West Ham. Wat? Als je Leicester ziet kampioen spelen en sommige mensen denken dat Tottenham, Arsenal en Liverpool ook kans maken waarom West Ham niet.

17 augustus 2016 om 21:43

West Ham heeft geen kans. Dat was eens in honderd jaar. Vooral nu de top teams dit jaar killing zijn, vooral tactisch. Het zal gaan tussen ManU, City en Chelsea neem ik aan.

On: Tore krijgt nu de kans om zich te laten zien. Dacht dat Bilic hem voor de basis had gehaald, niet dus. Eerste wedstrijd was hij dramatisch net als de laatste tijd bij Besiktas. Hopen dat hij zich herpakt, want talent heeft hij zeker.

17 augustus 2016 om 21:58

Nee eens in de honderd jaar is onzin, teams als Leeds United, Nottingham Forest en Blackburn Rovers konden ook kampioen dus waarom niet West Ham? Misschien niet dit jaar maar over een aantal jaar... De bal is rond

17 augustus 2016 om 23:25

Dat waren toen de topclubs dus daar was niet veel bijzonders aan

18 augustus 2016 om 00:35

Vitesseboy12, dat waren zoals Enrico1581 inderdaad topclubs in die tijd. Leicester was compleet anders. Hadden wonderbaarlijk degradatie ontweken en met vrijwel dezelfde selectie werden ze ineens kampioen.

Nottingham Forest was gewoon een grote club (CL bijv. gewonnen) en Blackburn Rovers en Leeds hebben hele goede jaren gekend.

Ben benieuwd of ze nu weer een grote aankoop gaan doen. Genoeg opties op de flanken.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren