Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid verslaat PSG en Bayern met netto jaarsalaris van vijf miljoen

Laatste update:

Lucas Vázquez verbindt zijn toekomst aan Real Madrid. De 29-jarige rechtervleugelspeler had de optie om transfervrij te vertrekken naar Paris Saint-Germain, Bayern München of Napoli, maar zet in plaats daarvan zijn handtekening onder een nieuw driejarig contract, zo melden diverse Spaanse media.

Vázquez heeft na slepende onderhandelingen een akkoord bereikt met Real Madrid. Het jeugdproduct van de club kreeg volgens AS aanvankelijk drie miljoen euro netto per jaar aangeboden, exact hetzelfde salaris als in zijn huidige verbintenis staat. De sportkrant schrijft dat Vázquez en de Koninklijke uiteindelijk zijn uitgekomen op een nettosalaris van liefst vijf miljoen euro. Vázquez levert wel tien procent van zijn salaris in zolang de pandemie voortduurt, zoals Real vraagt van alle spelers die verlengen.

Afgelopen seizoen had Vázquez onder de vertrokken Zinédine Zidane een onbetwiste basisplaats, meestal als rechtervleugelverdediger. Vázquez moest het slot van het seizoen echter missen, omdat hij in El Clásico tegen Barcelona door een harde tackle van Sergio Busquets een zware knieblessure opliep. In totaal kwam Vázquez afgelopen jaargang tot 34 officiële optredens, waarin hij 2 goals maakte en 8 assists leverde. In totaal staat hij sinds 2015 op 240 officiële duels voor Real (26 goals en 54 assists).

De aanstaande komst van Carlo Ancelotti als trainer van Real Madrid heeft volgens AS meegespeeld in de beslissing van Vázquez om te blijven. Ancelotti, die naar verwachting overkomt van Everton, stond tussen 2013 en 2015 ook al aan het roer in Madrid. Vázquez debuteerde pas vlak na het vertrek van de Italiaanse coach voor de club, maar kreeg de afgelopen tijd van ploeggenoten als Sergio Ramos en Luka Modric lovende verhalen te horen over Ancelotti.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Nuttige 12e man, kent de club en is multi inzetbaar. 5 miljoen netto voor een waterdrager echter wel een boel geld

1 juni 2021 om 17:47

Een beetje wat Roberto voor Barca is. En ja die 5 miljoen is wat aan de hoge kant maar als hij je een ronde verder schiet in de CL heb je die zo terug.

Die Vazquez is ook wel ee aparte speler. Altijd op rechtsvoor gebruikt en opeens op rechtback moeten spelen en ook nog eens goed spelen. Ben benieuwd waar/of hij gaat spelen als Carvajal terug is.

1 juni 2021 om 17:42

Alba en Jesus Navas waren ook aanvallers.

Met het lezen van de titel hoopte ik stiekem op Hakimi. Maar los daarvan, een prima deal van real. Heeft zich afgelopen seizoen positief laten zien en zeurt ook niet met een plekje op de bank. Goede keus om te verlengen

De Sergi Roberto van Real Madrid. Voegt vrij weinig toe en neemt een aardig salaris met zich mee. Ik had hem lekker verkocht en focussen op jongere spelers waar wel toekomst in zit

1 juni 2021 om 20:30

Ik denk dat jij je vergist in wat Vazquez brengt en al helemaal als je hem vergelijkt met Sergi Roberto Een wereld van verschil. En ik weet niet wat Roberto verdient maar volgens mij kost hij nog een stuk meer (2× zoveel?) terwijl hij veel en veel minder levert.

Denk niet dat dit veel mensen zou verbazen. Net als Nacho is Lucas gewoon een kind van de club, heeft het afgelopen seizoen prima gedaan als vervanger van Carvajal en gaat nu lekker de rest van zijn voetbaljaartjes als Madridista uitleven.

Heel blij mee en Ancelotti vast ook .
Lucas zeurt nooit en is op de gehele rechterkant inzetbaar. Heeft ons echt geholpen de afgelopen 2 seizoenen voor zijn blessure ( verving carjaval en odrio een langdurige periode )

'Zolang de pandemie voortduurt'. Wat zal de definitie van voetbalclubs daarvan zijn?

1 juni 2021 om 17:42

Geen fans in het stadion, geen toeristen die geld komen uitgeven vermoed ik. Gezien de voortgang in vaccinaties komt er volgend jaar weer meer geld binnen.

1 juni 2021 om 17:43

Ik denk dat zodra alle supporters weer de stadions in mogen, dat de pandemie voor de voetbalwereld over is. Want dan zal het geld ook weer binnenstromen en kunnen de volledige salarissen worden betaald.

Zo'n speler als Vazquez vind ik dan ook wel weer prachtig. Vanuit de jeugd komen, op welke positie dan ook het snot voor je ogen lopen voor 'jouw' cluppie en bovendien gewoon tevreden kunnen zijn met 2e viool zijn. En tuurlijk, lekker makkelijk om dat voor Real Madrid te doen voor zo'n salaris als dit, maar als club of trainer zijnde heb je er zo iemand altijd graag bij.

Nice. Nuttige speler. Kan zo nog wel een paar jaartjes mee.

In deze huidige tijd een prima oplossing. En hij heeft het gewoon goed gedaan. Prima speler om erbij te hebben en een echte Madridista. Daarnaast zal hij, zolang er aanvallend niets bij gaat komen deze zomer, belangrijk blijven. Met hem deden we het prima, op rechtsvoor en rechtsback. Hij, Benz, Modric, Courtois, met name waren de sterkhouders dit seizoen. Nou, prima nieuws zo, Carlo komt, Vaz tekent bij, Pintus wellicht terug, nou door pakken!

Er zal wel weer door allerlei 'kenners' geroepen worden dat we iedereen afdanken. Lucas is een belangrijke schakel geweest de afgelopen 2 seizoenen en werkt altijd hard, zonder te zeuren. Goeie deal.

1 juni 2021 om 20:27

Werkelijk niemand die dat hier roept, zeiksnor.

1 juni 2021 om 22:56

De afgelopen tijd, ook vandaag bij een ander item over Real is het geroepen mijn goede vriend Samcro. Hoe is het met je kerel? Lang niet gesproken. Hoe gaat het met Arsenal?

3 juni 2021 om 10:09

Ik ben je vriend niet, je moet je niet zo zielig opstellen als iemand iets over je club zegt en Arsenal heeft hier niets mee te maken. Fijn weekend alvast he.

Meer dan verdiend natuurlijk. Tegen alle verwachtingen in een van de sterkhouders dit seizoen. Belangrijk dat je spelers zoals hem en Nacho in de selectie hebt zitten die nooit zeuren en de waarden van de club met zich meedragen. Hoop dat Nacho binnenkort ook verlengt. Dan heb je toch twee spelers die op rechtsachter kunnen bijspringen en kan je hopelijk nog wat vangen voor Odriozola. Daarnaast ook hopelijk afscheid nemen van Isco, Marcelo, Mariano, Bale en Varane wat de financiele huishouding wat ruimte zal geven. Heel veel van die spelers kunnen opgevolgd worden door jeugd aangezien hun speelminuten toch al redelijk beperkt waren (op uitzondering van Varane).

Het is de markt, dat begrijp ik wel, maar mensen - 5 miloen netto per jaar - dat is toch niet normaal? Vinden we nog een koopje ook begrijp ik? Knettergek die voetbalwereld.

5 miljoen misschien wat aan de hoge kant maar hij levert best veel assists en zeurt niet als hij niet speelt.

5 miljoen netto voor Lucas Vazquez, dat is toch wel bizar veel. Nuttige speler hoor, maar dit soort bedragen zijn toch gewoon te veel?

Ik ben heel blij met een verlenging voor vazzie. Kind van de club, multi-inzetbaar en was eigenlijk echt wel goed op rechtsback de voorbije maanden. 5 miljoen netto of pakweg 9miljoen totaal vind in wel overdreven voor zijn kwaliteiten hoor

Ook wel goed nieuws. Klaagt nooit. Speelt waar nodig.. rechts/links buiten, rechts/links mid, rechts/links achter. Overal dus. Prima.

Ik vind het best vreemd dat mensen die 5 miljoen vel vinden. Allerlei gasten die niet uit de eigen jeugd voortkomen verdienen dat geld ook, maar hebben daarnaast bakken geld aan transferkosten met zich meegebracht. Deze jongen heeft altijd alleen maar salaris gekost en dus nooit afschrijving op transfergeld. Mag hij een par miljoen meenemen waar al die buitenlandse aankopen tientallen miljoenen aan transfergeld hebben gekost ?

Stel je heet Florentino Perez en je geeft aan dat je het als club erg moeilijk hebt. Stel dat je dan een Super League probeert op te richten om "het voetbal te redden". Stel dat je vervolgens dan een absolute waterdrager zoals Vazquez 5 miljoen netto per jaar geeft. Helaas valt er niets te "stellen" want het is gewoon de realiteit, onwerkelijk. Ik ben nog steeds met mijn ogen aan het knipperen hier.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren