Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

Real Madrid-selectie aangereden door Duitse fan die al rijdend spelersbus filmt

Laatste update:

De spelersbus van Real Madrid is maandag betrokken geraakt bij een ongeluk op de Duitse snelweg. De selectie van de Koninklijke was op weg naar Leipzig, waar dinsdag de Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig op het programma staat, toen een aanrijding met een personenauto volgde. Alle betrokkenen kwamen met de schrik vrij.

Als gevolg van de stakingen in Duitsland kon Real Madrid niet vliegen op de luchthaven van Leipzig. In plaats daarvan werd uitgeweken naar Erfurt. Daardoor moest een busreis van 160 kilometer naar Leipzig worden gemaakt.

Het ongeluk gebeurde op de snelweg tussen Eichelborn en Nohra. De spelersbus van Real Madrid werd bij het wisselen van rijbaan over het hoofd gezien door de bestuurder van een witte Toyota Avensis, waardoor een aanrijding volgde.

"Het was een supporter die onze spelersbus aan het filmen was", laat een woordvoerder van Real Madrid weten aan Marca.

"Hij verloor plots de macht over het stuur en kwam met ons in botsing." Het ongeluk viel uiteindelijk mee. "De mensen die in de bus zaten merkten gelukkig niets van de aanrijding."

De buitenspiegel van de personenauto brak af. De Toyota zou in totaal voor 3.000 euro aan schade hebben, zo meldt BILD.

Ook de bus van de Spaanse topclub raakte beschadigd, maar de selectie kon zijn reis wel zonder grote problemen afmaken. Het schadebedrag aan de spelersbus is nog onduidelijk. Real-coach Carlo Ancelotti liet op de persconferentie weten dat iedereen ongedeerd is.

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Een bus filmen en toch over het hoofd zien, ben benieuwd hoe je zoiets voor elkaar krijgt...

12 februari 2024 om 20:35

Inderdaad, dat wilde ik ook net gaan neerplempen toen ik net op tijd jouw reactie zag.

Blij alles goed is met iedereen

Misschien een domme vraag, maar hoe belanden die spelersbussen altijd op bestemming waar bv Real Madrid speelt? Ik bedoel stel Real Madrid speelt ergens in Amerika. Word er een bus vanuit Spanje gereden tot in Amerika of hoe word dit eigenlijk altijd geregeld?

12 februari 2024 om 22:20

Er zijn wel meer bussen op de wereld.

12 februari 2024 om 23:49

Er wordt niet plaatselijk een bus gehuurd. Alleen als Real buiten Europa speelt. Dan wordt er een bus gehuurd en wordt deze tijdelijk voorzien van de Real logo.

12 februari 2024 om 22:22

Ben benieuwd hoe jij van Spanje naar Amerika wilt rijden : )

12 februari 2024 om 22:26

Bus op een boot en gaan ? XD

12 februari 2024 om 23:19

Is geen domme vraag . Ik zat daar ook laatst aan te denken ben ik benieuwd naar tot nu toe nog een echte antwoord kunnen vinden .

12 februari 2024 om 23:47

De bus vertrekt een dag eerder of soms 2 dagen eerder afhankelijk van de afstand met alvast een hoop matriaal.

13 februari 2024 om 00:01

Een mooi voorbeeld op jouw vraag. Tik in op youtube: With the team bus to Copenhagen! 🇩🇰 | Champions League Vlog
Daar zie je hoe de bus van Bayern Munchen op weggaat naar Kopenhagen. Wel een mooie vlog om het zo te beleven want idd, diezelfde vraag vroeg ik mij ook een hele tijd af. Hoe het toch word geregeld qua spelersbus opweg naar een Europese uitwedstrijd.

13 februari 2024 om 04:29

Dat kan alleen in de winter, ze wachten tot ze een ijsbrug kunnen maken tussen Rusland en Alaska om vervolgens naar Amerika door te rijden. Duh!

Er is op YouTube een film van de buschauffeurs van Bayern München. Daar kun je zien hoe dat gaat met die bussen.

Zou Real schade aan bus verhalen op de bestuurder? Al mits hij all Risk verzekerd is, hoeft hij daar niet heel bang van te worden, alleen hogere premie

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren