Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real Madrid of Barcelona zou veel makkelijker voor Ziyech kunnen zijn’

Laatste update:

Wanneer Khalid Karami zou moeten kiezen tussen Nederland of Marokko, dan bestaat er bij de speler van Excelsior geen enkele twijfel: hij zou voor Marokko kiezen. De verdediger zou daarmee dezelfde keuze maken als Hakim Ziyech, die momenteel overhoop ligt met Hervé Renard en daarom een uitnodiging van de bondscoach heeft afgeslagen. Karami zegt Ziyech te begrijpen en heeft veel bewondering voor de Ajacied, die in de ogen van de back van Excelsior heel ver kan komen.

Denk jij dat Hakim Ziyech uiteindelijk terecht gaat komen bij een club als Barcelona of Real Madrid?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Op dit moment zal hij zeker nog niet meekunnen met Barca of Real. Daarvoor is hij nog niet constant genoeg. Hoewel ik wel denk dat hij op dit moment beter zal presteren bij een subtopper dan bij Ajax. Vooral als het een team is dat speelt met diepgaande aanvallers. Bij Ajax heb ik soms het gevoel alsof zijn medespelers hem niet altijd begrijpen, waardoor het net lijkt alsof hij zomaar een lange bal geeft zonder te kijken. Terwijl hij juist een stapje verder denkt.

30 mei 2017 om 11:58

Ben ik helemaal met je eens. Met Younes en Traore aan de zijkanten heb je eigenlijk spelers die Ziyech niet echt kan bedienen. Aan een Cerny en Kluivert zou hij veel meer hebben. Nouri heeft hetzelfde vind ik.

Kan me niet voorstellen dat ziyech ooit onder contract zou staan bij een Barça of Real Madrid.
Het is een goede voetballer, maar niet goed genoeg voor de absolute top.

Ziyech is echt een geweldige voetballer die een keuze met zijn hart heeft gemaakt voor Marokko. Helaas voor hem valt dat nu tegen omdat er door een maffia coach een slecht beleid wordt gevoerd. Omdat je in internationaal verband amper speelt zullen clubs zoals Real en Barca je minder snel zien zitten ben ik bang. Persoonlijk hoop ik wel dat hij zich ooit in de top kan laten zien want ik vind hem de beste voetballer van de eredivisie.

30 mei 2017 om 14:53

Ik vraag me bij hem dus af of hij die keuze met zijn hart gemaakt heeft. Bij Khalid Karami lijkt dat wel het geval te zijn, helemaal prima. Maar bij Ziyech was het heel rommelig allemaal. Hij wilde eerst best mee met oranje, maar werd toen uitgenodigd door Marokko, waardoor de keuze opeens gemaakt was. Hij zei zelf eerst dat hij nog kon wisselen, maar toen hij hoorde dat dat niet meer zou kunnen, heeft hij het zo gelaten. Erg vreemd ging het.

Ik vind het jammer, want we hadden hem goed kunnen gebruiken. Maar het is een puur persoonlijke keuze.

Ziyech is absoluut een goede voetballer, maar nog lang niet toe aan het niveau van Madrid of Barcelona. Ik denk dat we onder ogen moeten zien dat er voorlopig geen enkele voetballer uit de Nlse competitie meer direct een overstap kan maken voor een basisplaats bij dit soort clubs. Het niveau verschil is gewoonweg te groot. Eerlijk gezegd, zijn deze clubs (samen met Bayern) zo ver verwijderd van de rest, dat ik zelfs in de zo geprezen premier league niet eens veel voetballers kan opnoemen die direct een basisplaats zouden veroveren daar. Neem nu Real Madrid, uit de premier league zou ik daar De Gea wel zien keepen, maar verder? Kante ipv Casemiro misschien, en Coutinho / Delle Ali / De Bruyne ipv Isco, maar eerlijk gezegd vind ik die eigenlijk allemaal niet eens beter. Nee, spelers uit de Nlse competitie moeten gewoon eerst nog een tussenstap bij een goede club waar ze veel spelen op een hoger niveau voordat ze dat absolute topniveau volgens mij aankunnen.

30 mei 2017 om 14:55

Rechtstreeks uit de eredivisie naar de basis van Barcelona zal niet vaak meer gebeuren nee, dat is zo. Al geef ik Sanchez een kans, als hij nu eerst nog een half of een heel jaar bij ajax blijft.

Ik vind het ook niet zo erg eerlijk gezegd. Het geld regeert al een tijd, en iedereen die potentie heeft wordt vroeg weggekocht. Dus spelers die de kwaliteiten hebben blijven niet eens lang genoeg in de eredivisie om die kwaliteiten goed tot wasdom te laten komen. En dus is zo'n rechtstreekse stap onmogelijk.

Tot nu toe doet Ziyech het vooral goed als er al ruimte ligt / de ban al gebroken is. Tegen gesloten verdedigingen heeft hij nog niet echt kunnen imponeren. Veel van zijn goals/assists kwamen ook vanuit omschakelingen tot stand (of het moest een standaardsituatie zijn). Niks mis mee, maar het is wel een speler die ruimte nodig heeft. Ajax moet eerst op voorsprong komen en de tegenstander de verdedigende stellingen verlaten, dan pas is hij goed. Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar als het tegenzit en Ajax moet zoeken tegen een geparkeerde bus kan hij zich ook niet echt onderscheiden.

30 mei 2017 om 13:54

Misschien dat het ook zou schelen als hij buitenspelers voor zich heeft die vaker diep gaan, zodat hij vaker een steekpass kan geven

30 mei 2017 om 14:15

Ja maar in kleine ruimtes is dat sowieso al lastiger. Je kan beter diepgaan als er ruimte achter de verdediging ligt.
Ziyech is imo niet iemand die de ruimtes zelf creã«ert, maar als de ruimte er eenmaal ligt benut hij die uitstekend (met een geweldige trap). Maar echt dat sublieme passje tussendoor tegen gesloten verdedigingen, daar is hij (vooralsnog) niet van. Nog nauwelijks zien doen. Wel fantastische crosspasses over de breedte en uitstekende diepteballen vanuit de omschakeling, maar dat is toch iets anders.
En ja natuurlijk heeft dat ook wel met de aanvallers te maken, maar vooral met hoe de tegenstander speelt.

Allemaal van die speculatieve uitspraken terwijl Ziyech gewoon nog een jaar bij Ajax blijft.

Leuk al die reacties dat ziyech niet goed genoeg is voor die clubs, maar dat zegt hij helemaal niet. Het gaat erom dat ziyech bij zulke clubs nog makkelijker zou voetballen door de spelers om hem heen. Net zoals dat een mertesacker het daar lastiger krijgt dan bij de meeste teams omdat hij dan teveel ruimte in zijn rug heeft. Dus niet kijkend naar of hij een versterking is voor het team, maar of hij beter zou kunnen voetballen door het team...

Dat betwijfel ik. Als een James al geen basisplaats kan veroveren (deels omdat hij in balverlies te weinig brengt) wat zou Ziyech het dan makkelijk voetballen hebben bij Real? Daar wordt nog veel meer defensief werk verwacht dan bij Ajax

Dat redt hij nooit. Leuke votballer maar absoluut geen topper. Subtopper in duitsland is het hoogst haalbare.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren