Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

In de wandelgangen: Real Madrid gaat speler verkopen voor 20 miljoen euro

Laatste update:
/
Sevilla vangt voorlopig bot bij Lazio inzake Luis Alberto. De Italiaanse club wil de aanvallende middenvelder nog niet zien vertrekken zolang er nog geen duidelijkheid is over de toekomst van Sergej Milinkovic-Savic. (Corriere della Sera)
/
Verschillende clubs uit de Premier League hebben het voorzien op Andrea Conti. AC Milan heeft echter medegedeeld dat de rechtsback gewoon actief blijft bij de club uit de Serie A. (La Gazzetta dello Sport)
/
Benfica gaat een slag slaan bij Real Madrid. De topclub uit Portugal gaat de Koninklijke twintig miljoen euro overmaken voor de komst van aanvaller Raúl de Tomás. (Marca)
/
Arsenal staat op het punt zich te versterken met Gabriel Martinelli. De pas achttienjarige aanvaller uit Brazilië moet voor ongeveer zeven miljoen euro de overstap van Ituano maken. (Globo Esporte)
/
Burnley gaat werk maken van de komst van de gewilde spits Neal Maupay. De Premier League-club gaat een bod van circa zeventien miljoen euro neerleggen bij Brentford. (Daily Mail)
/
Burak Yilmaz heeft zijn zinnen gezet op een transfer naar de Serie A. De Turkse aanvaller zinspeelt op een avontuur bij Lecce, dat dinsdag met Besiktas zal praten over een transfer. (Sky Italia)

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Voor wat halen ze hem? Ze hebben toch al die ene zwitserse spits die afgelopen seizoen er meer dan 20 inschoot. Voor de toekomst kan het ook niet zijn want hij heeft al de 20 gepasseerd.

18 juni 2019 om 00:55

Huh? Dus clubs kunnen geen spelers kopen van 21 met oog op de toekomst ?

18 juni 2019 om 01:11

Steferovic is 27 en tomas is 24 geen 21. Dus logisch dat je hem niet als toekomst kan zien als er 3 jaar verschil zit tussen je huidige spits.

18 juni 2019 om 01:09

Neem aan dat ze hem kopen met het oog op het vertrek van felix. Van felix weet je zeker dat als hij dit jaar niet vertrekt hij volgend jaar sws weg is. Verder is het ook niet heel gek om een extra spits te hebben gezien benfica met twee spitsen speelt.

18 juni 2019 om 01:19

Tomas is net als steferovic een diepe spits en bij een 2 spitsen systeem heb je 1 diepe nodig ook nog een zwervende ala griezmann en felix. Wist dat hij 14 doelpunten maakt en 1 assist terwijl hij direct betrokken was bij 41% van alle goals bij rayo, bizar.

18 juni 2019 om 02:16

Volgens staat het niet in de voetbalwetten geschreven dat je 1 diepe spits en 1 “schaduwspits” moet hebben... Ja het wordt veel toegepast tegenwoordig, maar dat betekend toch niet dat het niet anders kan

18 juni 2019 om 05:03

Misschien spelen ze wel in op een vertrek van Seferovic. Kan me voorstellen dat er interesse voor hem is na zo’n goed seizoen. Zo niet, dan is een beetje concurrentie niet verkeerd of gaan ze samen spelen zoals hierboven als wordt gezegd.

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren