Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je bent niet oud genoeg om deze content te lezen.

Beste bezoeker, je bent op een artikel over wedden terechtgekomen, maar je hebt eerder aangegeven deze content niet te willen zien.
 

Om content over online kansspelen volgens wet- en regelgeving te tonen, willen we zeker weten tot welke leeftijdsgroep u behoort.

Door je keuze te maken bevestig je dat je je bewust bent van de risico’s van online kansspelen en dat je momenteel niet bent uitgesloten van deelname aan kansspelen bij online kansspelaanbieders.

‘Real gaat transferclausule van 50 miljoen zonder te onderhandelen lichten’

Laatste update:

Marcelo is al jarenlang de vaste linksback van Real Madrid, maar de Koninklijke begint zich inmiddels voorzichtig voor te bereiden op een leven zonder de Braziliaan. Om een eventueel vertrek of een afname van de kwaliteiten van de vleugelverdediger op te vangen wordt er voor aankomende zomer gekeken naar een vervanger en de keuze lijkt te zijn gevallen op een speler van een competitiegenoot.

AS meldt donderdagochtend namelijk dat Júnior Firpo een van de belangrijkste transferdoelwitten voor aankomende zomer wordt. De verdediger is dit seizoen een van de uitblinkers bij Real Betis en hoewel Santiago Solari tevreden is over de prestaties van Sergio Reguilón als back-up van Marcelo, moet Firpo de nieuwe linksback voor de lange termijn worden.

De 22-jarige Dominicaan geldt daarom als een prioriteit voor de Champions League-houder en Real zou zodoende van plan zijn om, net als bij bijvoorbeeld Sergio Ramos, zonder met Betis te onderhandelen de transferclausule in diens contract te lichten. De verdediger, die zijn jeugdinterlands overigens voor Spanje speelt, tekende in augustus nog een nieuwe, tot 2023 doorlopende verbintenis en is zodoende voor vijftig miljoen euro op te halen.

Real deed afgelopen zomer overigens ook al een poging om een nieuwe linksback op te halen, aangezien Marcelo toen hardnekkig in verband werd gebracht met een vertrek naar Juventus. Een poging om Lucas Hernández op te halen bij buurman Atlético Madrid liep destijds echter stuk omdat de Fransman weigerde om los Colchoneros in te ruilen voor de rivaal.

Zou jij Júnior Firpo een goede aanwinst voor Real Madrid vinden?

Meer nieuws

1
2

Meer sportnieuws

Reacties

Erg goeie back, kan me nog herinneren dat hij uitblonk bij de overwinning op Barca dit seizoen. Snel, sterk en een redelijke techniek. Ik weet alleen niet of hij verdedigend ook erg goed is. 50 miljoen is best veel.

27 december 2018 om 11:16

Ach als hij Marcelo moet vervangen dan zijn verdedigende kwaliteiten niet het belangrijkste. Marcelo zn echte kwaliteiten liggen natuurlijk in de aanval, veruit de beste aanvallende back ter wereld maar laat verdedigend echt wel regelmatig wat liggen.

Wat zou het mooi zijn als Firpo voor 50 miljoen verkocht gaat worden.
Kunnen Psv en Ajax ook makkelijk 25 a 30 miljoen vragen voor Angelino en Tagliafico.
Vaak is het lastig om bij voetballers de prijs te bepalen maar zodra er een op die positie verkocht is voor een heel hoog bedrag dan heb je vergelijkings materiaal.
Al hangt het ook af van contracts duur enz maar als deze jonge 50 miljoen opbrengt dan kunnen de backs van Psv en Ajax minimaal de helft opbrengen.

Een leven in Madrid zonder Marcelo, ik kan het me bijna niet voorstellen. Deze geweldenaar is al vanaf 2007 bij de club en heeft zich sterk ontwikkeld. Maakte ook indruk in zijn samenspel met Cristiano Ronaldo en samen domineerde zij de linkerflank van Real Madrid.

Ik heb deze Firpo een paar keer zien spelen en hij heeft zeker talent , maar ik weet niet of Florentino Perez meteen 50 miljoen wil neerleggen. Overigens is dat bericht over Lucas Hernandez naar Real Madrid niet betrouwbaar, dat even terzijde. Er zijn ook geruchten geweest dat Marcelo komende zomer naar Juventus gaat verkassen en dat Alex Sandro de omgekeerde weg bewandeld.

Je ontkomt er helaas niet aan. Spelers als Marcelo, Ramos, Modric zijn toch op leeftijd en de Koninklijke moet nu door gaan selecteren. Dat wordt een spannende klus, want vermogen heeft de Spaanse topclub wel, alleen is het maar de vraag hoe dat besteed gaat worden. En welke Galactico komt de aanval versterken in Madrid?

Eerst maar dit seizoen af zien te werken. Ik hoor veel mensen negatief praten over Real Madrid alsof ze er nu opeens niets meer van kunnen. Het doet natuurlijk pijn als je sterspeler en beste speler van deze planeet een andere club kiest, geen enkele club zou daar makkelijk mee om kunnen gaan. Let maar op straks bij barcelona als messi met pensioen gaat, zo een gat vul je niet gemakkelijk op. Maar Real Madrid is wel actief in drie competities nog en won een paar dagen geleden nog de Wereldbeker voor clubs.

Voor de mensen die denken dat Ajax wel even over Real Madrid heen denderd, dream on! Ajax speelt fris voetbal en daardoor hebben ze zeker kans maar het zou me verbazen als Real Madrid in 2 wedstrijden niet wist af te rekenen met Ajax.

27 december 2018 om 12:12

Nou, doe je zo je best om een fatsoenlijk stuk te schrijven en dan kun je het toch niet laten om Barça en Messie niet met hoofdletters te schrijven.. net zo kinderachtig als die 010 en 020 onzin. Daarnaast claimt geen enkele Ajacied dat ze wel even over Real heenlopen.. maar dat als er een moment is dat ze te pakken zijn dat het nu is. Logisch toch gezien de huidige vorm waar Madrid in verkeerd? Dus nogmaals: prima stuk, maar laat de open deuren, rancune, afgunst en onzin achterwege! Dan was het een veel beter stuk geweest

Het is zeker een goeie back die het erg goed doet bij Betis. Marcelo vervangen is een bijna onmogelijke opgaven. Als je al 11 jaar alles voor de club geeft doe je die niet zomaar vergeten. Maar dit zou zeker een waardige vervanger kunnen worden

Reageer

Je kunt niet reageren op oude documenten.

X

Inloggen op Voetbalzone

Leuk dat je actief wilt zijn op de grootste voetbal community van Nederland. Voor alle mogelijkheden lees je onze FAQ.

Gebruikersnaam
Wachtwoord
 
Wachtwoord vergeten?
Registreren